2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
AA öyle bişey var mi acaba bizimkide berbat ama halen çıkmadı diş gerçi kilosuna az sadece yaradığı konu herşeyi çok çabuk kavraması oodu
Bence efsane sadece eşim emmemis ama nerdeyse 1 yaşında çıkarmış dışını
Bizimde öyle malesef sanki bir yeri ağrıyor gibi ağlıyor kesinlikle memeyi bırakmak istemiyor , birşeyi alamayınca zaten 1 aydır filan var elinden aldığımızda kendini parçalıyor istemediği şeyi fırlatıp atıyor ,oyuncaklarla oynarken bile beceremeyince ağlıyor , üç gündür uyanınca olan ağlamaları daha bir içten acı çekiyorcasina oluyor , dış desem değil bence atak tan kaynakli

Kızlar merhaba uzun süredir yazamadım,okusam da mesajlarınızı.Bana aşı çıktı ama çok kararsızım,emzirdiğim için.Aşı olan var mı aranızda?ne yapardınız?
Bende öğretmenim büyük ihtimalle yakın zamanda banada sıra gelir diye düşünüyorum ama bende çok kararsızım eşim oldu ama ben olmalı mıyım bilmiyorum o yüzden ne yapardım birşey diyemiyorum

Teşekkür ederim canım. Ben burda dr bulamadım maalesef. Su içmiyor diye götürdüm havalar ısınsın içer meyve suyu ver dedi böyle bi dr sizi neti daha bilgili buluyorum ilk koştuğum yer bura damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor

Off sorma bide buna çığlık cigliga ağlamalar ekle

Neeee diye bir ses çıktı benden istemsizce ozaman bizimkinin dışı çıksın annemlerdeysem yaptırırım kesinlikle

Kizlar benimki de öyle. Ergen gibi, her seye agliyo illa kucak istiyo uyumak istemiyo cok yoruldum
Allah iyilerle karsilastirsin özellikle sağlıkta nasil oldu bebis

Kizlar benimki de öyle. Ergen gibi, her seye agliyo illa kucak istiyo uyumak istemiyo cok yoruldum

Allah iyilerle karsilastirsin özellikle sağlıkta nasil oldu bebis
İyi az kaldı geçti geçicek kızarıklık benimkide bana yapışık uykuya direnme halinde sürekli emdiği için bişi yemiyor doğru dürüst beni dev bi diş kaşıyıcı olarak görüyor

Kızlar merhaba uzun süredir yazamadım,okusam da mesajlarınızı.Bana aşı çıktı ama çok kararsızım,emzirdiğim için.Aşı olan var mı aranızda?ne yapardınız?
Ben kasım annelerindenim, ogetmenim
, bana da cıktı ben yaptırdım 1. aşıyı canim. Epey sorusturdum. ins sofa niyetine

Emziriyorum canim, biontech aşısı oldum. Bende de bebeğimde de elhamdülillah bo sıkıntı olmadı şükür, 2 haftayı geçti.
Şükür canım,inşallah bizde de olmaz.Çok soruşturdum demişsin ya ben pek araştırma sonucu göremedim.Dünden beri araştırma yapıyorum.Sen nasıl bir araştırma yaptın,yani kimler önerdi.Çok ikilemde kaldım o yüzden soruyorum.

Biz yaptırdık 9 ay aşısını. Bizde herhangi bir durum olmadi. Normalde aşı sonralari yarım ölçek calpol veriyorum ne olur ne olmaz diye. Ama 9 ay asisinda vermedim bile.
9. Ay aşısını nerde yaptırdınız? Ne aşısı? Bilgi verir misiniz ?
Biz geçen hafta 4 saatlik yola gittik. Oto koltuğunda pek durmadı. Doğru düzgün uyumadı.oyıncaklarla, müzikle oyaladım. Oto koltuğu geldiği gün yola çıkmıştık. Dönüşte koltuğunda 2 saat uyudu. Uyanıkken de etrafa baktı, biraz ağladı. Yanıma elma ya da armut gibi onu oyalayacak yiyecek almadığıma pişman oldum.
Ay benim saçımda aynı şekilde dökülüyor. Yürüdüğüm her yerde . Kafayı yedim. Topla topla yok
Kızlar yoğurt yapma makinesi kullanan var mi? E bebekten almistim sanki biraz ekşi oluyo
Ben kullanıyorum. Bizimki ekşi yapmıyor. Hatta çok tatlı oluyor. Yaz geldi , etraf sıcak sadece derece ayarlamada sıkıntı yaşadım. Biraz sulu oldu son yaptığım mesela

İyi geceler. Bu ara pek giremedim forma. Menenjit aşısı dün yaptırdık. Ateşi çıktı. İlk dozlarını oldu. Devletin aşı pragramında 9 . Ay aşısı var mı ?. Özel de takipteyiz ama bu ara gitmeyeceğim. Geçen hafta gittiğim de bir şey söylemedi Dr. Kafam karıştı.

ben buğday tarlası alırım yeter ki rahatlasın artık
Ben tam 3 hafta boyunca çektim canım.ne uyudu ne de uyuttu.uyanmaları arası 1 saat bile değildi..gecede en az ama en az 7 kez uyanıuordu ve bu uyanmaların bir tanesi 1:30 saat boyunca ağlama krizleriyle geçiyordu.ne yaparsam yapayım uykuya direniyordu.diş buğdayının olacağı günden bir gece önce 1:30tan 3:30a kadar ağlama krizine girdi ne yaptıysam susmadı.artık en son çaresizlikten uykusuzluktan aklıma oturma odasına gidip çekyatı açıp onu duvar tarafına alıp ben de diğer tarafına yatıp ona masaj yaparak onu sakinleştirmek geldi.o şekilde de tam yarım saat direndikten sonra kendinden geçti ve uyudu.sonra 6:30ta tekrar çığlık çığlığa uyandı ve emzirdim .7 gibi uyudu 8:15e kadar ama taaaaaaaaki 14:45e kadar uyumadı direndi.annemlerde dişbuğdayı esnasında uyudu ve sonrasında çok şükür ki düzene girdi.yoksa artık yıkılacaktım.artık dengemi kuramıyordum yorgunluktan.koskoca 3 hafta uykusuzluk ne demek

Ben de iki doz aşımı da yaptirdim. Doktorum yaptirmak yaptirmamaktan daha iyidir dedi. Emziren anneler uzerinde herhangi bir gözlem yapılmamış açıkçası.

9. Ay aşısı normalde aşı programinda var ama soylemiyorlar sağlık ocağında. 12. Ayda da vuruluyor diye sanırım. Sağlık ocağı bana 9. Ay aşısını çoğu aile istemiyor doktorunuza sorun oyle randevu verelim demisti. Ben doktoruma sormuştum o da yaptirin deyince sağlık ocagindan randevumu almıştım.

Kızlar bugün başımıza gelen çok üzücü bir olayı paylaşılan siz siz olun bebeğiniz uyuyor diye dokunmamazlik yapmayın! Eylüşü uyuttum 10 gibi , saat bir gibi uyandım bı turlu uyuyamadim eylulede dokunmadım uyanmasın diye en son dayanamadım tam o sırada sesi geldi ateş gibiydi 38.5 çıkmış ateşi çok şükür düşürdük şuan iyi ama korkudan oldum ve bişey sorucam afersiniz ama bizimki sürekli osuruyor ve çok kokuyor normalmidir sizce

Çok geçmiş olsun canım üşümüş olabilir mi son günlerde belki ondandır

Bizde de yoğurdu çok verince oluyor gaz olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…