• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar sizle güzel bir duygumu paylaşmak istiyorum içim dolu dolu sevince öncelikle kızıma duyduğum aşk okadar olumsuz şeye yorgunluğa rağmen tavan yaptı. Ve bir buçuk sene sonra ilk kez ailem yanıma gelebilecek dün ablam whatsapptan biletlerini attı hüngür hüngür ağladım nasıl bir duygu hissettim anlatamam resmen yapayalnız hissediyormuşum ve içim içime sığmıyor kendi kendime gülüyor şarkı söylüyorum Eylül uzun süreden sonra azda olsa dün uzun uyudu ama ben gidip başında bekledim uyuyamadım mutluluktan😍😍😍
Nasıl iyi gelecek canım varya, hem sen dinleniceksin , hem moralin yükselicek... benimde geçen hafta annem geldi, ilk günler yabancıladı. Ama benim kızımın yabancılama huyu var yani yeni bir durum değildi. Ama şimdi alıştı, ben sıcak çay içmeyi unutmuşum annem gelince hatırladım😁

Emeklemeyle beraber ilk kazamızı yaşadık alnını sehpaya vurdu kızardı hemen buz koydum ama sabaha kıpkırmızı bi izle başladı hemde kocaman halbuki ağlamadı bile dirayetli oğlum. Yara için bi krem demişti de bepanten tarzı bilen var mı

Bu ara kendimden bıktım kızlar😕 Nasıl bir dökülmeyse her yer saç😤 Çocuğu yanıma alıyorum bakıyorum ya eline dolanıyor, ya üstünde oluyor. Tüy toplayıcıyla alıyorum ama yok bitmiyor. Eskiden bir çılgınlık yapıp kazıtmıştım. Şimdide düşünmüyor değilim. Mutfağa gireceksem üzerimi değiştirip bir de yazma bağlıyorum.Psikolojimi bozuyor artık. Halıları bir elden geçiricem fırçayla. 2 ay olmadı yıkanalı ama saç olmuştur. Doğumdan sonra hemen kestirmiştim dayanamayıp sıcaklara. Uzun kalsa daha toplu duracaktı belkide😞

Bu ara kendimden bıktım kızlar😕 Nasıl bir dökülmeyse her yer saç😤 Çocuğu yanıma alıyorum bakıyorum ya eline dolanıyor, ya üstünde oluyor. Tüy toplayıcıyla alıyorum ama yok bitmiyor. Eskiden bir çılgınlık yapıp kazıtmıştım. Şimdide düşünmüyor değilim. Mutfağa gireceksem üzerimi değiştirip bir de yazma bağlıyorum.Psikolojimi bozuyor artık. Halıları bir elden geçiricem fırçayla. 2 ay olmadı yıkanalı ama saç olmuştur. Doğumdan sonra hemen kestirmiştim dayanamayıp sıcaklara. Uzun kalsa daha toplu duracaktı belkide😞
Çok şükür ki benim avuç avuç dökülmeleriö bitti gitti.darısı başına canım

Haklısınız ama işte içten içe 2 ay geç doğanlar emekliyor neden emeklemedi diye kafama takıyorum. Birde ilk çocuğum 1 yaşında yürüdü konuştu. Erken doğdu bi sıkıntı mı var Allah korusun herşey geliyor insanın aklına🙁 çok şkr desteksiz oturuyor. Birde alerjisi var bir çok şeye tekrar baştan deniyorum herşeyi. Ne yedireceğimi şaşırıyorum. Kahvaltıda neler veriyorsunuz mesela. Yemek ne yapıyorsunuz 🤔 5 yaşında oğlum var onla uğraş. Online dersler var kafam beynim yoruldu arrık
Benim ilkim de hemen yurudu konuştu. Ufaklık daha yavas gidiyo ona göre emeklemiyor hala hatta o sekilde karin üstü durmayi sevmiyo bu ara :) endiselenme daha zamanlari var.
Neye alerjisi cikti? Ben yulaftan faydalaniyorum icine ne koyabilirsem. Diger türlü pek sevmiyo, yogurt da yemiyo
Kızlar cevremdekiler 2.yi Ne zaman düşünüyorsun diyince benimde aklıma geldi cidden ne zaman düşünüyorum ben diye 😂 Tek çocuklu olanlar ne zaman dusunuyorsunuz, iki ve daha fazla olanlar aralarında kaç yaş var az yaş farkı olanların avantaj ve dezavantajları neler çok yaş farkı olaarin neler birinci ağızdan dinleyelim sizden 🥰 ona göre kafamda plan yapmak istiyorum aralarında bu kadar olsun diye cevaplarınızı bekliyorum 😂
3.5 yasindayken kizim, bebegim doğdu. Su an cok zorlaniyorum canim. Fiziksel olarak degil cok şükür kizim idare ediyo oyun falan ama duygusal olarak cok etkilendi, zamanimi bebekten cok onunla geçiriyorum bazen her seyi birakip sadece onunla oynuyorum ama yetmiyo. Bende üzülüyorum ilk goz bebegim nasil buyuttum simdi mecburen bazi durumlarda kizmak zorunda kalıyorum yoksa yapmiyo ve cok cok üzülüyo. Pandemiden dolayı arkadaslariyla da gorusemiyo. 2 yas desen, 2 yas sendromu bazi çocuklarda baya zorlu bi süreç, üzerine bebekle baya zorlanilir gibime geliyo. 5 diyen arkadaslara katiliyorum sanki daha kolay olur. Tabi ki her zmaan zor anne olmak ama :))
MaşAllah bizim daha görünürde birşey yok bu gidişle doğum günüyle beraber yapcaz 😂
Seni isirmasi gecikir ne güzel, emiyorsa sütun yariyordur:))
ha güzel tarafı çocuklarım hemen büyütülmedi sen ablasın abisin bebekliklerini güzel yaşadılar eksisi artısı her daim var hayırlı zamanda dileğidiğin vakit olsun inşallahcanım
Katılıyorum, sen ablasin demek hic guzel bisey değil. Ben soylemiyorum ama babasi bazen söyleyince tatlişima yük yuklemis gibi hissediyorum
Emeklemeyle beraber ilk kazamızı yaşadık alnını sehpaya vurdu kızardı hemen buz koydum ama sabaha kıpkırmızı bi izle başladı hemde kocaman halbuki ağlamadı bile dirayetli oğlum. Yara için bi krem demişti de bepanten tarzı bilen var mı
Canım hametan veya bephantol onarici krem kullanabilirsin cok gecmis olsun

Canim hametan ya da baska bisey deniyceksen önce biraz sür yarim saat bekle cildi reaksiyon gostermezse devam et. Yuz hassas oldugi için bazen olabiliyo . Krem sürdüğun yerlerde ekstra kızarma olursa endiselenme 2 3 saate geçer ortalama olarak baska bi krem denersin ya da dr.una mesaj atabiliyorsan ona sor ♡

Benim ilkim de hemen yurudu konuştu. Ufaklık daha yavas gidiyo ona göre emeklemiyor hala hatta o sekilde karin üstü durmayi sevmiyo bu ara :) endiselenme daha zamanlari var.
Neye alerjisi cikti? Ben yulaftan faydalaniyorum icine ne koyabilirsem. Diger türlü pek sevmiyo, yogurt da yemiyo

3.5 yasindayken kizim, bebegim doğdu. Su an cok zorlaniyorum canim. Fiziksel olarak degil cok şükür kizim idare ediyo oyun falan ama duygusal olarak cok etkilendi, zamanimi bebekten cok onunla geçiriyorum bazen her seyi birakip sadece onunla oynuyorum ama yetmiyo. Bende üzülüyorum ilk goz bebegim nasil buyuttum simdi mecburen bazi durumlarda kizmak zorunda kalıyorum yoksa yapmiyo ve cok cok üzülüyo. Pandemiden dolayı arkadaslariyla da gorusemiyo. 2 yas desen, 2 yas sendromu bazi çocuklarda baya zorlu bi süreç, üzerine bebekle baya zorlanilir gibime geliyo. 5 diyen arkadaslara katiliyorum sanki daha kolay olur. Tabi ki her zmaan zor anne olmak ama :))

Seni isirmasi gecikir ne güzel, emiyorsa sütun yariyordur:))

Katılıyorum, sen ablasin demek hic guzel bisey değil. Ben soylemiyorum ama babasi bazen söyleyince tatlişima yük yuklemis gibi hissediyorum

Canım hametan veya bephantol onarici krem kullanabilirsin cok gecmis olsun
Bakalım şuan akışına bıraktım canım 😂 emiyor ama sütüm yarayinca diş geç mı çıkıyor ki 😯

Bakalım şuan akışına bıraktım canım 😂 emiyor ama sütüm yarayinca diş geç mı çıkıyor ki 😯
Benim de sütüm yarıyor ama oğlum ilk dişini 6 Nisan’da çıkardı 😫 halaa da çıkarmaya devam ediyor.bu gidişle 1. Yaş günümüzde 32 dişle poz vereceğiz 😅

Benim de sütüm yarıyor ama oğlum ilk dişini 6 Nisan’da çıkardı 😫 halaa da çıkarmaya devam ediyor.bu gidişle 1. Yaş günümüzde 32 dişle poz vereceğiz 😅
7 aylıkken çıkarmış tam güzel vakit canım olması gereken benim arkadaşın oğlu benim gibi 3 buçuk aylıkken çıkarmis mesela o 32 disti doğum gününde 😂

Nasıl iyi gelecek canım varya, hem sen dinleniceksin , hem moralin yükselicek... benimde geçen hafta annem geldi, ilk günler yabancıladı. Ama benim kızımın yabancılama huyu var yani yeni bir durum değildi. Ama şimdi alıştı, ben sıcak çay içmeyi unutmuşum annem gelince hatırladım😁
Ben de öyle unuttuğum çok şey var ama bu kadar ailemden ayrı kalmak çok zorladı beni çok🥺 özellikle hamileliği doğumu bebeğin bakımı bukadar sorumlulukta yalnızlık hissi iyicene artmıştı çok şükür geride kaldı😂

2 gündür aklımı kaybedecek gibiyim gerçekten. sürekli kucağımda 2 gecedir saat başı uyanıp inliyor. ağrı kesici veriyorum bana mısın demiyor. derdini bi anlasam ne olduğunu bi bilsem çare olacağım o da yok. her şeye dokunmak kendi ellemek ağzına sokmak istiyor izin vermeyince çığlık kıyamet. ergenliğe erken girdik sanırım.

Aynen bende hep öyle hissettim canım daha oğluma bu yıl sen büyüksün diyorum okadar abi moduna girmediki 5yaşla 10yaşı heryönden bir tutuyor bende arada hatırlatıyorum ama reyhan elife sen ablasın die baskı yapmıyorum

2 gündür aklımı kaybedecek gibiyim gerçekten. sürekli kucağımda 2 gecedir saat başı uyanıp inliyor. ağrı kesici veriyorum bana mısın demiyor. derdini bi anlasam ne olduğunu bi bilsem çare olacağım o da yok. her şeye dokunmak kendi ellemek ağzına sokmak istiyor izin vermeyince çığlık kıyamet. ergenliğe erken girdik sanırım.
Benimki de öyleydi.ağrı kesici hiç ama hiç işe yaramayınca son bir aydır hiç vermez olmuştum.çarşamba gecesi resmen nirvanayı yaşatmıştı bana.annem diş buğdayını perşembe günü yaptı ve o uykusuz geceler,oğlumun uykusuzluğu inlemesi huysuzluğu hepsi ama hepsi bıçak gibi kesildi gitti.diş buğdayı çocuğun ağrısını keser derlerdi de inanmazdım 🤨

Kızlar merhaba uzun süredir yazamadım,okusam da mesajlarınızı.Bana aşı çıktı ama çok kararsızım,emzirdiğim için.Aşı olan var mı aranızda?ne yapardınız?

Back