- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.821
Ben tetagil kullanıyorumKızlar bebeğimin damaklar fena kabarmış çok acı çekiyo mızmız calpol veriyorum ağrısını dindirsin diye siz bi jelden bahsediyordunuz neydi onun markası?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tetagil kullanıyorumKızlar bebeğimin damaklar fena kabarmış çok acı çekiyo mızmız calpol veriyorum ağrısını dindirsin diye siz bi jelden bahsediyordunuz neydi onun markası?
İdrarda enfeksiyonu gösteren bez var markası pine smart ara ara kontrol amaçlı bez yerine takıyorum ben önce onu alıp pozitiflik varsa tahlil yaptırabilirsiniz fikir verebilirKızlar soracağım unutuyorum hep. Bebişleriniz idrarlı bezlerinde koku oluyor mu? Kokudan anlıyorum yani değiştirmem gerektiğini. Enfeksiyon falan var mı diye geçen ay idrar tahlili vermeye çalıştık ama bir türlü sonuç çıkmadı Çok hassas aletler yanıltabilirmiş bir de devlette verecektik ama şu zamanda korktum gitmedik. Vitamin kan damlalarıda etki ediyor mu acaba?
Istanbul universitesinde geliştirilmisti yanlis hatirlamiyosam cok iyi fikir ara sira kullanmak ise yarıyor mu, hic farkettiniz mi?İdrarda enfeksiyonu gösteren bez var markası pine smart ara ara kontrol amaçlı bez yerine takıyorum ben önce onu alıp pozitiflik varsa tahlil yaptırabilirsiniz fikir verebilir
Şu ana kadar enfeksiyon hiç olmadı bişi diyemiycem ama işe yaramasa piyasaya süremezlerdi diye düşünüyorumIstanbul universitesinde geliştirilmisti yanlis hatirlamiyosam cok iyi fikir ara sira kullanmak ise yarıyor mu, hic farkettiniz mi?
Azralar böyle mi acaba ?benim eşim de azra beni uzaktan seviyo diyo
olabilirAzralar böyle mi acaba ?
Uyurken sıkmaya çalışsan? Benim oğlum da sıkarken anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor ama burnunun açılması için başka çarem yok.tam bir haftadır sümüklü böcek gibi yaaBu burun tıkanıklığına ne fayda eder serum fizyolojiği kesinlikle sıktırmıyor çıldırcam hava nemlendirici de yaramıyor ne uyuyor ne uyutuyor
Yüzüstü uyuyo sırtüstü koyarım koyduğum gibi dönerUyurken sıkmaya çalışsan? Benim oğlum da sıkarken anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor ama burnunun açılması için başka çarem yok.tam bir haftadır sümüklü böcek gibi yaa
Ben sormuştum canım, çok teşekkür ederim dönüş yaptığım içinİyi geceler. Osanit diş granülünü soran vardır hatırlayamadım burdan yazayım. Minik minik toplar. 3 tane ağzına koydum anında etki yaptı. Sabahtan beri ağlayan, huysuz kız gitti çığlık atıp gülen bebek geldi eczaneden buldu eşim.pahalı ama 4-5 ay gider.
Baybay damlayı bugün de kullandık. Apartmanda covidli kişiler varmış . Akşam dezenfeksiyon yaptılar o gürültü de uyanmadı. 2 buçuk saat sonra uyandı emdi uyudu .
Canım üşütmemeye çalışarak duş mu aldırsan acaba? Banyo buharında açılır belki diye aklıma geldi.. ben oğluma öyle yapardım kapıyı pencereyi kapatır sıcak suyu açardım banyo buhar olduktan sonra onu yıkardım baya etki ederdiBu burun tıkanıklığına ne fayda eder serum fizyolojiği kesinlikle sıktırmıyor çıldırcam hava nemlendirici de yaramıyor ne uyuyor ne uyutuyor
Eşim evdeyse ona tutturuyorum fazla direnemiyor. Biraz önce kendim yaptım ilk tutturmak zor da sonra bir şey olmadığını görüp daha rahat yaptırıyorBu burun tıkanıklığına ne fayda eder serum fizyolojiği kesinlikle sıktırmıyor çıldırcam hava nemlendirici de yaramıyor ne uyuyor ne uyutuyor
Neva'nin da tikaliydi burnu.Dun akşam dediğin gibi yaptım canım şimdilik gerçekten rahatladı çocuk.En azından tekrar tikanana kadar rahat nefes alıyor.Denemeni tavsiye ederim Civciv saliha Ama gece burundan değilde nedense yikanmamiza rağmen sık sık uyandı.Gozlerim aciyo zombi gibiyim yine bitmiyor gece nobetlerimCanım üşütmemeye çalışarak duş mu aldırsan acaba? Banyo buharında açılır belki diye aklıma geldi.. ben oğluma öyle yapardım kapıyı pencereyi kapatır sıcak suyu açardım banyo buhar olduktan sonra onu yıkardım baya etki ederdi
Benimde ilk önce babayı bir saat dil dökerek ikna etmem gerekiyor burnunu açmalıyız baksana nefes alamıyor çocuk diye büyümedi bir türlü bu adam yaEşim evdeyse ona tutturuyorum fazla direnemiyor. Biraz önce kendim yaptım ilk tutturmak zor da sonra bir şey olmadığını görüp daha rahat yaptırıyor
Ne güzel baybay damla sizde işe yaramış görünüyor .Neva bazen verince iyi uyuyor bazen yine sık sık uyanıyor.İyi geceler. Osanit diş granülünü soran vardır hatırlayamadım burdan yazayım. Minik minik toplar. 3 tane ağzına koydum anında etki yaptı. Sabahtan beri ağlayan, huysuz kız gitti çığlık atıp gülen bebek geldi eczaneden buldu eşim.pahalı ama 4-5 ay gider.
Baybay damlayı bugün de kullandık. Apartmanda covidli kişiler varmış . Akşam dezenfeksiyon yaptılar o gürültü de uyanmadı. 2 buçuk saat sonra uyandı emdi uyudu .
Orası ayrı evet Ne söylesem neden diye soruyor. 10 dk ona anlat bir de nedeni Diyorum en sonunda ben ne dersem yapılacak soru sormak yokBenimde ilk önce babayı bir saat dil dökerek ikna etmem gerekiyor burnunu açmalıyız baksana nefes alamıyor çocuk diye büyümedi bir türlü bu adam ya
Dinliyorsa iyi demişsin.Benimki aklına yatmadan hayatta uygulanmaz uygulatmaz .konu hakkında hiçbir bilgisi olmsada inatçılık diz boyu keçide.Hangi birini buyuteyim şaşırdım.Bir daha kayinvalideyi ilk gorusumde büyütmeden evlendirmissin iade hakkımı kullanmak istiyorum diyecemOrası ayrı evet Ne söylesem neden diye soruyor. 10 dk ona anlat bir de nedeni Diyorum en sonunda ben ne dersem yapılacak soru sormak yok
Canım sağol.benim bu kaderim sanırım.Seneler evvel oğlumda üç yaşına gelene kadar dört kez taşınmak zorunda kalmıştım(.pardon saydım beş mis) simdi yine kızımin minikligine de denk geldi alıştım artık ne yapayım Rabbim başka dert keder vermesin diyorum artık umarım sende taşınmazsin.bide sende çocuk sayısı fazlaydı demiAllah yardımcın olsun bana da taşınma görünüyor çok korkuyrm tasinmaktan
Önceden benim kv ve dolayısıyla eşim de öyleydi.çocuğa ne yapmak istersem onlara hesap veriyordum.en basitinden çocuk ağlama krizine girdiğinde kucağıma alıp sakinleştirmek istediğimde bile kv neden kucağına alıyorsun diye soruyordu.okadar bunalmıştımki artık nefes bile alamıyordum.en son kv gaz şurubuna takmıştı.lafı koydum gediğine uzun bir süre ilaçlarla alakalı yorum yapamadı.eşim de bir gün ağrı kesici verirken anası gibi yorum yapınca,anana verdiğim cevaptan sen de istiyorsun galiba diyip bir daha çocuğq verdiğim şeylerle ilgili sen de yorum yapmazsan sevinirim çünkü zaten çocuk sorunlu görüyorsun lütfen bir de sen de üstüme gelme demiştim.ogündür bugündür eşim de bir şey diyemiyor kv zaten ayağı kesildi huzura erdim çok şükür darısı başına canım çünkü bu kadar sıkıntı üstüne onların bilmiş bilmiş hareketleri beni cidden çileden çıkarıyorduBenimde ilk önce babayı bir saat dil dökerek ikna etmem gerekiyor burnunu açmalıyız baksana nefes alamıyor çocuk diye büyümedi bir türlü bu adam ya