- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.373
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.861
kızlar bizim bebekler 9. aydaki kan değerleri olayından sonra 12. ayda aşılanacaklar değil mi? ondan önce aşı yok yani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç aklımda kalmadı bu konukızlar bizim bebekler 9. aydaki kan değerleri olayından sonra 12. ayda aşılanacaklar değil mi? ondan önce aşı yok yani?
Tabiki canım.foto olarak ekledim.çocuk doktorumuzun onay verdiği sprey bu.cilt doktorum,çocuk doktoruma sordurtup o şekilde bana bu spreyi önermişti.Gacmis olsun canım çok üzüldüm losyonun adini öğrenebilirmiyim acaba
Evet yaaa hatta hiçbir şekilde grip nezle belirtisi göstermeyenlerin bile testleri pozitif çıkmaya başladı.belki de bizler de öyle olduk haberimiz bile olmadıKızlar şuan herkes korona tanıdık tanımadık dün doktormuzu aradım randevu için grip olunca test yaptım pozitifim dedi ve gripten hiç farklı gecirmiyormus aynı şekilde Eylül'ün ebeside olmuş ablamlarda yani kısacası 4 yanımızı sarmış resmen göz muanesine gitmek istemiyorum sizler naptınız yada yapicaksiniz
mayısta 9. ay kontrolleri var tedirginim ben deKızlar şuan herkes korona tanıdık tanımadık dün doktormuzu aradım randevu için grip olunca test yaptım pozitifim dedi ve gripten hiç farklı gecirmiyormus aynı şekilde Eylül'ün ebeside olmuş ablamlarda yani kısacası 4 yanımızı sarmış resmen göz muanesine gitmek istemiyorum sizler naptınız yada yapicaksiniz
teşekkür ederim canım bizdekinin aynısı. denedin mi? işe yaradı mı?
bana da ilaç fayda etmiyor sadece depoları doldurmak için serum veriliyor... aman allah bundan başka hastalık göstermesinnnBenimde artık kafamda saç kalmayacak yakında. Saçlarımın 3 de 2 si döküldü en sonunda kestim kendim sinirlerim bozuldu. Randevu aldım ama çocuk durmayınca gidemedim kızımın 9 küsür çıktı kan değeri. Diğer değerler de benim gibi düşük çıktı. Şüphelenilmesi için bi hesaplama varmış o hesaplamanın sınırında dedi dr. Artık ileride tahlile bakacağız. Eğer benim gibiyse demir ilaçları fayda etmiyordu bana muhtemelen bebeğime de çok fayda etmeyecek. Beta talasemiymiş bendeki taşıyıcılık.
Bende son reglimi tarif ettiğin gibi inanılmaz bir bel ağrısıyla oldum Canım, hatta acaba böbreklerimde mi sıkıntı var kum mu döküyorum diye bile düşündümKızlar regl olmadan nasıl belirtileriniz oldu.inanılmaz belim ağrıyor,regl mi olacam yoksa çocuğu indir kaldır fıtık mı oldum bilmiyorum.ilk kızımda 1 sene olmamıştım,ama fıtık olmuştum.of tarih tekerrür etmesin
Canım cold Mİx’e çok dikkat et, ben büyüğümde yastığına damlatmıştım, çocuk gece öksürük nöbetiyle uyandı. Fazla damlatınca bronşlarında daralmaya sebep olabiliyormuşYa coldmix uyuyan kızı uykudan uyandırdı . Galiba fazla damlattım mustelanın kremi viks gibi olan mı ? Eğer oysa sabah ben de süreyim
yaaa sorma köpekçiği ben hepsi buradasan 179 a almıştım diğer oyuncaklara bakayım. teşekkür ederim canımKızlar Migros 23 Nisan haftasında oyuncaklara %50’ye varan indirim yapıyor. Ben fiSher price eğitici köpekçiği aldım 137 liraya. Normalde 229 lira... diğer oyuncaklarda da çok güzel indirimler var. Aklınızda olsun bir civciv annesi Ballilokumm H hamsigafa B Bebekannesiii inşallah beklediğim ilgiyi gösterir
benim eşim 5 aylıkken sucuk vermiş ağızına..... hey gidi bi şey olmaz canım inşallahhkızlar birde ben Migros indirimi için çıkmıştım, eşim ve oğlum kızıma hazır portakal suyu vermiş, çay bardağının çeyreğini içmiş diyorlar. Benim suyu bile içmeyen kızım, hazır ürün olunca şıpırdata şıpırdata içmiş. Ben de yoğurt falan mayalıyım, lor yapmaya çalışayım...şimdi dua ediyorum, dokunmasın diye
damlatmamla uyanması bir oldu. yerini değiştirdim. teşekkür ederim bilgi için de canımCanım cold Mİx’e çok dikkat et, ben büyüğümde yastığına damlatmıştım, çocuk gece öksürük nöbetiyle uyandı. Fazla damlatınca bronşlarında daralmaya sebep olabiliyormuş
Teşekkür ederim bı bakayım buna ben kendim icin değilde yakınım için onereyimTabiki canım.foto olarak ekledim.çocuk doktorumuzun onay verdiği sprey bu.cilt doktorum,çocuk doktoruma sordurtup o şekilde bana bu spreyi önermişti.
Yaa ben oyuncak delisiyim kızım ilk bı iki oynuyor sonra bırakıyor bu aralar favorisi yukardan top koyuyoruz döne döne assagi inen bir oyunca terlik poşet hastası ve tabiki ellerimizKızlar Migros 23 Nisan haftasında oyuncaklara %50’ye varan indirim yapıyor. Ben fiSher price eğitici köpekçiği aldım 137 liraya. Normalde 229 lira... diğer oyuncaklarda da çok güzel indirimler var. Aklınızda olsun bir civciv annesi Ballilokumm H hamsigafa B Bebekannesiii inşallah beklediğim ilgiyi gösterir
9.ayda kampanya aşı var dedi ebemizkızlar bizim bebekler 9. aydaki kan değerleri olayından sonra 12. ayda aşılanacaklar değil mi? ondan önce aşı yok yani?
Kampanya aşı nasıl oluyor canım?9.ayda kampanya aşı var dedi ebemiz