How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok güzel şarkıymış müziği filan. Çok gerginim dinlerken ağladım 🥲 uyansın dinleteyim oğluma. Bizde miniyo hayvan sesleri ve gezegenler şarkısını çok seviyoruz tavsiye ederim. Türkçe ama
Benimki tekrar eden şeylere ikilemeli kelimelere çok gülüyor otübüsün tekerleği şarkısına bayilir🤩🥰

Hijyenik konusu bendede takıntılı ve düşündürüyor en iyi kendin yapmak bı tarif gördüm onu yapicam şimdilik alt komsumdan temin ediyorum😄 bu arada yakınsın bana bende aydindayim 🥰

Hemen ağzını açıyor ama yüzünü ekşitiyor yerken şimdilik iyi gidiyor gibi😄
Ok memnun oldum toprağımmm:KK54:

Kizlar ben bayadir
yok be ne havası kuzum ya ailen nerdeyse orayı özlüyorsun. burayı da çok seviyorum elbet ama şöyle annemle ablamla karşılıklı dairelerde oturmayı ne çok isterdim :cry:
Benim gibi düşünmüşsün ama eminim o zamanda bir sıkıntısı olurda fakat bukadar yalnız kalmazdik öyle olsa kesin sabah eşim çıktı mı oraya gider akşamı ederdim😅

Kizlar ben bayadir

Benim gibi düşünmüşsün ama eminim o zamanda bir sıkıntısı olurda fakat bukadar yalnız kalmazdik öyle olsa kesin sabah eşim çıktı mı oraya gider akşamı ederdim😅
Hiç öyle olmuyor canım inanki.ben ailemle aynı şehirdeyim ve bazen onları 2 ay görmediğim zamanlar oluyor ki babamın işyeri evime 15 dk uzaklıkta 🤦‍♀️

Kizlar ben bayadir

Bende ablamla aynı apartmandatız haftada Bi anca görüşüyoruz çocuklar gidip geliyor olmuyor yani sürekli birlikte😂

Bende ablamla aynı apartmandatız haftada Bi anca görüşüyoruz çocuklar gidip geliyor olmuyor yani sürekli birlikte😂
Ben kalabalık aileden geldim apartmanimiz aile apartmaniydi ayriyetten karşı binalarda bir abim birde ablam vardı sabah kalkar kalkmaz hangisi denk gelirse kahvaltı yapardık gezerdik çaya giderdik park vardı yakinda toplanip orda keyif yapardık yengemlerle abla kardeş gibiydik Sabit bir yerde durmazdim ve genelde toplasirdik çok eglenirdik l🤩🥰🥰 hatta bazen telefonu evde unuturdum eşim annemi arardı nisanliyken ulaşamıyorum sunaya diye annem beni sırayla herkesi arar öyle bulurdu çok özledim o günleri ailemi görmeyeli bir buçuk sene oldu 😢😢

Ben kalabalık aileden geldim apartmanimiz aile apartmaniydi ayriyetten karşı binalarda bir abim birde ablam vardı sabah kalkar kalkmaz hangisi denk gelirse kahvaltı yapardık gezerdik çaya giderdik park vardı yakinda toplanip orda keyif yapardık yengemlerle abla kardeş gibiydik Sabit bir yerde durmazdim ve genelde toplasirdik çok eglenirdik l🤩🥰🥰 hatta bazen telefonu evde unuturdum eşim annemi arardı nisanliyken ulaşamıyorum sunaya diye annem beni sırayla herkesi arar öyle bulurdu çok özledim o günleri ailemi görmeyeli bir buçuk sene oldu 😢😢
O şekilde olması güzel olur canım ne güzel aile bağınız varmış inşallah birgün sende gidersin aralarına 🥰

ohhh ne güzel günlermiş, ne güzelmiş böyle çok kardeşli bir ailede olmak.. bizim ailemiz kalabalık değildir ama annem sağolsun hiç eksikliğini aratmaz😂. benim çabuk modum düşer, hemen üzülüveririm herşeye.. Annem hemen, öyle oturduğun yerde boş boş üzülme, kalk ütüleri yap bir yandan da üzülürsün der😂 bana bolca iş kitler, ağız tadıyla bir depresyona giremem.🙈 her daim ocakta fokurdayan çayı yada yeni çekilmiş kahvesi vardır. muhabbeti de boldur, anlatır anlatır durur🤪bende doğumdan sonra kalıp gitti, valla şuan çok ihtiyacım var ama ona hiç belli etmiyorum,keşke yanımda olsa da bebeğe bakmasada olur , o yine anlatsın benim kafam dağılsın, bana yeter

Pandemi herkesi ayırdı ama güzeldi o zamanlar 🥰 kız senin sayende bır maziye gittim geldim😆
Nedemek canım
ohhh ne güzel günlermiş, ne güzelmiş böyle çok kardeşli bir ailede olmak.. bizim ailemiz kalabalık değildir ama annem sağolsun hiç eksikliğini aratmaz😂. benim çabuk modum düşer, hemen üzülüveririm herşeye.. Annem hemen, öyle oturduğun yerde boş boş üzülme, kalk ütüleri yap bir yandan da üzülürsün der😂 bana bolca iş kitler, ağız tadıyla bir depresyona giremem.🙈 her daim ocakta fokurdayan çayı yada yeni çekilmiş kahvesi vardır. muhabbeti de boldur, anlatır anlatır durur🤪bende doğumdan sonra kalıp gitti, valla şuan çok ihtiyacım var ama ona hiç belli etmiyorum,keşke yanımda olsa da bebeğe bakmasada olur , o yine anlatsın benim kafam dağılsın, bana yeter
İş kitleme olayı benim annemdede vardır üzülüp ne duruyon kafanla konuş konuş iyi olamam kalk Bi abdest al sonra evinin işini yap kuran oku şunu yap bunu yap diye liste sıralar😂

Evin içinde kokusu olsun verdigi huzur yeter diyorsun bencede Allah eksikliklerini göstermesin sagliklar yerinde olsun elbet yine gelicek o günler🙏🙏☺️

Nedemek canım

İş kitleme olayı benim annemdede vardır üzülüp ne duruyon kafanla konuş konuş iyi olamam kalk Bi abdest al sonra evinin işini yap kuran oku şunu yap bunu yap diye liste sıralar😂
Benim annemin dedikleri bı an benim annemden bahsediyorsun sandım😆😆😆

Back