- 17 Eylül 2020
- 744
- 474
- 33
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #31.961
Ya da instegram dan örüp satan SF lardan bakabilirsinizTeşekkür ederim bakacağım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya da instegram dan örüp satan SF lardan bakabilirsinizTeşekkür ederim bakacağım![]()
Kızlar demin mandalina yıyordum acıklı acıklı baktım tontişim, ağzına damlattım çok sevdi, çekince ağladı. Azcık emdirdim ben de, bayıldıErken daha biliyorum, hem asitli hem erken, vermemeliyim de bi deneyeyim dedim minnacık. Böyle iştahlı olur inşallah ek gıdaya geçince tüm bebelerimiz
![]()
Ayy evt öyle üzgün üzgün bakınca damlattım sevecek inşallah çekince ağladığına göre kızımdan alışık değilim şaşırıyorumneler neler yapardım nohut unlu pankekler, bebek çorbaları, avakadolu muhallebiler, sebzeli bebek ekmekleri, tahıllı bebe bisküvileri.. bir iki tadına bakardı yemezdi
inşallah oğluş bir bucuk ay sonra yine böyle mutlu eder beni
![]()
Bende çok heyecanlaniyordum bir buçuk ay meme reddi yaşayınca hatta belki daha uzun eskisi kadar heyecanlanmiyorum memeyi bırakır diyeBen geçen gün azıcık yoğurt tattırdım eser miktardadün ve bugün de 4 çay kaşığı kadar elma püresi verdik eşimle, sevdi miniğim
ya evet ilk 6 ay sadece anne sütü biliyorum ama napayım çok merak ettim heyecanlandım
![]()
İkinciler tam tersi olurmuş, inşallah öyle olur canımaynen canım, bende senin gibi o kadar özenirdim ki büyüğünde.. sonuç; oturur kendim yerdim.hiç yemezdi, her öğünümüzde hüsrana uğrardım. benim kadar uğraşmayan arkadaşlarımın çocukları, öyle iştahlıydılar ki.. şimdi ne yaşayacağımı bilmiyorum ama çok umudum yok
♀
Ay bzmkı de hazır gıbı ben hazır değilim bu kez süt azalır diye korkuyorumBen geçen gün azıcık yoğurt tattırdım eser miktardadün ve bugün de 4 çay kaşığı kadar elma püresi verdik eşimle, sevdi miniğim
ya evet ilk 6 ay sadece anne sütü biliyorum ama napayım çok merak ettim heyecanlandım
![]()
Yaa benmki bzm yediklerimizi yemezdi, biz kızımın yediği çorbalrdan yapıp yerdik, menüyü ona göre hazırlardıkBen ne yersem ondan veririm diye düşünüyorum tabi üşenip emzir geç yapmam da çok muhtemel![]()
Hadi inşallah canım, birinde yüzüm gülsün bariİkinciler tam tersi olurmuş, inşallah öyle olur canım![]()
Canım ekstra birşey yapıyor musun süt işin? Benim sütüm var ama göğüslerimde uzun zamandır sertlik hissetmiyorum. Kimisi diyor ki göğüslerin terbiye olmuştur. Bebeğin ihtiyacı kadar süt üretiyordur diye . Mantıklı da geliyor ama göğüslerim böyle yumuşacık olunca hiç süt olduğuna inanasım gelmiyorAy bzmkı de hazır gıbı ben hazır değilim bu kez süt azalır diye korkuyorumhala sert göğüslerim şükür. Uzun uzun emzirmek istediğim için bekleyeceğim ek gıda zamanını mecbur
yarından itibaren kan ilacını verırken ıkı cay kaşığı mandalına suyu vercem sadece hem emilimini artırır hem ağzını tatlandırır. Ben de çok heyecanlıyım inşallah güzel güzel yerler kuzucuklar yaptıklarımızı
![]()
Ayynen bu gece 3ü gördük ya. Sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum artık nasıl düzelecek bu uykuÇıldırcam ben kesin yani 3e rahmet okur hale geldim artık. Bayılıyo uykusuzluktan gözler gidiyo aklına çok önemli bi işi gelmiş gibi hop uyanıyo bezdim. Küçücük bebeğe ne istiyon yeter diye sesimi yükseltir hale geldim artık. Tamam geç kalkıyoruz çok şükür uyudumu uyuyo ama gece uykusu gibi olmuyo sersem gibi oluyoruz ikimizde sonra gece bi enerji patlaması
Bir uzmandan yardım mi alsan acaba gece gündüzu kavrayamamış onu algılasa rahatlicaksin ilk 6 aya kadar bu kavramı yakalamalari zor olurmuşÇıldırcam ben kesin yani 3e rahmet okur hale geldim artık. Bayılıyo uykusuzluktan gözler gidiyo aklına çok önemli bi işi gelmiş gibi hop uyanıyo bezdim. Küçücük bebeğe ne istiyon yeter diye sesimi yükseltir hale geldim artık. Tamam geç kalkıyoruz çok şükür uyudumu uyuyo ama gece uykusu gibi olmuyo sersem gibi oluyoruz ikimizde sonra gece bi enerji patlaması
Ayy hep aynı duaHadi inşallah canım, birinde yüzüm gülsün bari![]()
Sağmayı denedin mi canım ne kadar çıkıyor? O dediğinin şehir efsanesi olduğu kanıtlanmış. Dolu meme sert meme oluyor çünkü. Ben hala göğüs pedi kullanıyorum akıyo. Günde en az bir kez elektrikli pompayla sağıyorum. Aynı oranda süt üretiminin en büyük katkısı bence. Sağdığımı da gece filan veriyorum. Yatmadan süt yapıcı şeylerden atıştırırım mutlaka. (pekmez, kuru dut veya hurma vs) öğünümü atlamıyorum ve bol sıvı tüketiyorum. Gecen ay ishaldi oğlum az almıstı bu ay cok dıkkat ettim beşinci ayda yanı bir hafta sonra kontrlü ve rota aşısı var, bakalım nasıl çıkacak gözle görülür fark var kucakta taşıyamaz oldumCanım ekstra birşey yapıyor musun süt işin? Benim sütüm var ama göğüslerimde uzun zamandır sertlik hissetmiyorum. Kimisi diyor ki göğüslerin terbiye olmuştur. Bebeğin ihtiyacı kadar süt üretiyordur diye . Mantıklı da geliyor ama göğüslerim böyle yumuşacık olunca hiç süt olduğuna inanasım gelmiyor
Canım gazı yok, karnı tok, diş gibi sancısı da yok değil mi? Bunların hiç biri yoksa kalktığınız saati öne çekmeyi mi denesen acaba. Bir günde 2-3 saat öne çekmektense her gün 15 dakika öne çekmeyi dene bakalım. Uyku rutini gibi şeyleri emin ki zaten yapıyorsusundur. Ayrı mı yatıyor senden? Belki kokunu istiyordur.Çıldırcam ben kesin yani 3e rahmet okur hale geldim artık. Bayılıyo uykusuzluktan gözler gidiyo aklına çok önemli bi işi gelmiş gibi hop uyanıyo bezdim. Küçücük bebeğe ne istiyon yeter diye sesimi yükseltir hale geldim artık. Tamam geç kalkıyoruz çok şükür uyudumu uyuyo ama gece uykusu gibi olmuyo sersem gibi oluyoruz ikimizde sonra gece bi enerji patlaması
Sağmayı denedin mi canım ne kadar çıkıyor? O dediğinin şehir efsanesi olduğu kanıtlanmış. Dolu meme sert meme oluyor çünkü. Ben hala göğüs pedi kullanıyorum akıyo. Günde en az bir kez elektrikli pompayla sağıyorum. Aynı oranda süt üretiminin en büyük katkısı bence. Sağdığımı da gece filan veriyorum. Yatmadan süt yapıcı şeylerden atıştırırım mutlaka. (pekmez, kuru dut veya hurma vs) öğünümü atlamıyorum ve bol sıvı tüketiyorum. Gecen ay ishaldi oğlum az almıstı bu ay cok dıkkat ettim beşinci ayda yanı bir hafta sonra kontrlü ve rota aşısı var, bakalım nasıl çıkacak gözle görülür fark var kucakta taşıyamaz oldum
Kesinlikle düzenli olarak sağarsan artırırsın canım.30cc çıkıyor canım ama emdikten sonra sağıyorum. Göğsü tam boşalt ki süt geri çekilmesin demişlerdi. İki kere sağım yaptım o yüzden. O zaman düzenli olarak sağım yapıyım belki süt miktarini da arttırırım.
Tamam canım bugünden itibaren başlayacağım, çok teşekkür ederim. Son soru; tek meme için emdikten sonra mı yoksa önce mi sağım yapıyım?Kesinlikle düzenli olarak sağarsan artırırsın canım.
Meme terbiye olmuştur canım sıkma canını benimkiler de öyle 4. Aydan sonra beklenen bişey terbiye olması sütun yetmese cisli bez az olurCanım ekstra birşey yapıyor musun süt işin? Benim sütüm var ama göğüslerimde uzun zamandır sertlik hissetmiyorum. Kimisi diyor ki göğüslerin terbiye olmuştur. Bebeğin ihtiyacı kadar süt üretiyordur diye . Mantıklı da geliyor ama göğüslerim böyle yumuşacık olunca hiç süt olduğuna inanasım gelmiyor