- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.281
Yazın güneş enerjisini kullanıyorlar canım, bilirsin belki, halbuki o kadar su ısıtıyor ki 10 kişi duş alır.suyu soğutmak ne demek yahu
EVet canım, bizimde öyle olur ya, demir ilacı içtiğimizde bizde de o şekilde olur.Kızlar bişe soracağım sağlık ocağında kan ilacı verilmişti bir önceki gün akşam üstü saat 5 buçukta vermiştim ve dün de akşam saat 9 gibi kakasını yaptı afedersiniz ama yeşilimsi siyahımsı gibiydi sizde öyle bişe yaşadınız mı ? Kan ilacından dolayı mı acaba
Ben artık bişey yapmıyorum canım. Bizim doktor dedi ki, günde 10 defa da yapabilir, 10 günde 1 defada yapabilirKaka sorunu nasıl çözüyorsunuz? 3. Günü bugün . Zeytinyağı içirdim işe yaramadı
Bayrak asmak ne kelime davul, zurna ekibi geliyor eve köçek oynatıyoruz :) çok kıvranıyor.. uyuyamıyor. Ya daha önce böyle olduğunda gece çayı vermiştim 1 saat içinde yapmıştı. Geçen verdim ertesi gün yaptı. Bugün gündüz vermek istemedim geçen verdiğim de çok şaşırdım. Uykusu geldi :) en azından akşam vereyim dedim ammaa bilemedimEVet canım, bizimde öyle olur ya, demir ilacı içtiğimizde bizde de o şekilde olur.
Ben artık bişey yapmıyorum canım. Bizim doktor dedi ki, günde 10 defa da yapabilir, 10 günde 1 defada yapabilirbekliyorum yapsın diye, yapınca da as bayrakları
Ya korkuyorum onu yapmayaBenim görümcemin bebeği de böyleydi canım ,kaka konusunda baya zorlanıyor du, o zeytin yağına kulak çöpü ucunu batırıp uyarıyordu, çocuk hemen ardından nasıl yapıyordu, baya çıkıyordu .
Dur sana kayınvalidem gibi cevap vereyim . "Bakmayı beceremiyorsunuz , ondan uyumuyor "Bir sıkıntısı olmasa da uyumuyor doğduktan 15 gün sonra başladı uyumamayi sevmeme sık sık uyanma fıtratı böyle resmen
Vallahi o yapıyordu bebeği ağlamıyor du,bende kıyamam onu yapmaya,ama yaptığı an ne var ne yok çıkıyordu fışkırıyordu resmen.Ya korkuyorum onu yapmaya
Bende böyle olmam diyorum eşimin akrabaları diyor zaten x tam kaynana dieBende anneme diyorum, diyor öyle deme Sen de birgün kaynana olucan, dedim emin ol asla onun gibi olmam, çok anlayışlı olurum
Yıllar önce bi haberde görmüştüm, boşanmanın en büyük sorunu KAYNANALAR diyorduBende böyle olmam diyorum eşimin akrabaları diyor zaten x tam kaynana die
Her şeyi onlar biliyor zaten biz hiçbir şey bilmiyoruz.bu bebelerde 4 aydır kendi kendilerine mağara kovuğunda bu hale geldilerDur sana kayınvalidem gibi cevap vereyim . "Bakmayı beceremiyorsunuz , ondan uyumuyor "
Köklerine kibrit suyuYıllar önce bi haberde görmüştüm, boşanmanın en büyük sorunu KAYNANALAR diyordu
Deneyim ozaman ya kıvranıp mahvoluyor gözümün önündeCanım zeytinyağını sabah akşam içir birde bağırsak masajı yap benim bebeğim bağırsak masajı zeytinyağı ile düzene bindirdi az çok bağırsakları çalışmayı bilmiyor ondan da kabızlık çekiyorlar
Bu kaynanaları götürüp bi cami avlusuna koysak olmaz mı acabaKöklerine kibrit suyu
Bu tür uyarıları pek önermiyor doktorlar sonra hep buna ihtiyaç duyuyor mu hatta büyüyünce bile ve ek olarak annemler beyaz sabunu çok az fitil haline getirip kullanılmış o daha zararsız gibi makati uyarmak sağlıklı gelmiyor banaBenim görümcemin bebeği de böyleydi canım ,kaka konusunda baya zorlanıyor du, o zeytin yağına kulak çöpü ucunu batırıp uyarıyordu, çocuk hemen ardından nasıl yapıyordu, baya çıkıyordu .
O da çok acitiyrmsBu tür uyarıları pek önermiyor doktorlar sonra hep buna ihtiyaç duyuyor mu hatta büyüyünce bile ve ek olarak annemler beyaz sabunu çok az fitil haline getirip kullanılmış o daha zararsız gibi makati uyarmak sağlıklı gelmiyor bana
Oğlu şimdi 1 yaşında cnm, bizim bebeler gibiyken çok yaptı,hangisi sağlıklı bilemiycem , hiç yapmadım 2 çocuğuma dada, inşALLAH gerek kalmaz.Bu tür uyarıları pek önermiyor doktorlar sonra hep buna ihtiyaç duyuyor mu hatta büyüyünce bile ve ek olarak annemler beyaz sabunu çok az fitil haline getirip kullanılmış o daha zararsız gibi makati uyarmak sağlıklı gelmiyor bana
Ayy bu ne böyle Allah'ım tam delirmelikİşte ne bilim canım kendileri rahatça girdiklerinden benide öyle oluyum die bekliyordu sanırım
Çıkmasın orada yaşasın bizimkide önce küçük banyosunı kullanırmış benim odam büyük banyonun yanıydı orayı kullanıyordum ara kapıyı kapatınca da rahat oluyordum önce ara kapıyı söktürdü sonra büyük banyoyu kullanmaya başladı küçük banyosunu depo gibi yaptı ben ayırt oldum yine küçük banyosuna döndü sonra bana nie banyo sesi. Duymadığını soruyor ayy sinirim zıpladı valla
inşaat küreğine çok güldümHer şeyi onlar biliyor zaten biz hiçbir şey bilmiyoruz.bu bebelerde 4 aydır kendi kendilerine mağara kovuğunda bu hale geldilerBenimki bana geçen gün diyor ki torunumu yıkarken bacaklarındaki kollarındaki boğumların içlerini de yıka apış arasına da lifi iyice sürt öyle yıka.demir inşaat küreğiyle beynini dağıtasım geldi bi an hiç yıkamıyorum sanki.sanki çocuğum pislik içinde de kafasının etrafında pisliğinden dolayı sinekler geziniyormuş gibi saçma sapan şeyler söylüyor.bir gün evden kovacam o olacak
kedi gibiler canım benim onlar yolu bulurBu kaynanaları götürüp bi cami avlusuna koysak olmaz mı acabadüşündüm de olmaz yolu bulurlar
Demiinşaat küreğine çok güldüm
kedi gibiler canım benim onlar yolu bulur
3yıl dayanabildim anneme dediğim an valizini topluyorsun dedi zaten salak gibi önce hiç anlatmadım belki okadar çekmezdimAyy bu ne böyle Allah'ım tam delirmelik
Bizim memleketin boşanma oranları çok yüksek sebebide çoğunlukta kaynanalarmışYıllar önce bi haberde görmüştüm, boşanmanın en büyük sorunu KAYNANALAR diyordu
AA gece çayı nasıl bişey benim uykusuz yavrutoşa vereyim yatsın ya kocamla yakınlaşmayı unuttum adam sadece sarılıyor sürekli kız kıpır kıpır o güzelim kucağı bırakıp uca gelip kızımın tarafında uyumak zorunda kalıyorumBayrak asmak ne kelime davul, zurna ekibi geliyor eve köçek oynatıyoruz :) çok kıvranıyor.. uyuyamıyor. Ya daha önce böyle olduğunda gece çayı vermiştim 1 saat içinde yapmıştı. Geçen verdim ertesi gün yaptı. Bugün gündüz vermek istemedim geçen verdiğim de çok şaşırdım. Uykusu geldi :) en azından akşam vereyim dedim ammaa bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?