2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
EVet canım, bizimde öyle olur ya, demir ilacı içtiğimizde bizde de o şekilde olur.
Kaka sorunu nasıl çözüyorsunuz? 3. Günü bugün . Zeytinyağı içirdim işe yaramadı
Ben artık bişey yapmıyorum canım. Bizim doktor dedi ki, günde 10 defa da yapabilir, 10 günde 1 defada yapabilir bekliyorum yapsın diye, yapınca da as bayrakları

Bayrak asmak ne kelime davul, zurna ekibi geliyor eve köçek oynatıyoruz :) çok kıvranıyor.. uyuyamıyor. Ya daha önce böyle olduğunda gece çayı vermiştim 1 saat içinde yapmıştı. Geçen verdim ertesi gün yaptı. Bugün gündüz vermek istemedim geçen verdiğim de çok şaşırdım. Uykusu geldi :) en azından akşam vereyim dedim ammaa bilemedim

Dur sana kayınvalidem gibi cevap vereyim . "Bakmayı beceremiyorsunuz , ondan uyumuyor "
Her şeyi onlar biliyor zaten biz hiçbir şey bilmiyoruz.bu bebelerde 4 aydır kendi kendilerine mağara kovuğunda bu hale geldiler Benimki bana geçen gün diyor ki torunumu yıkarken bacaklarındaki kollarındaki boğumların içlerini de yıka apış arasına da lifi iyice sürt öyle yıka.demir inşaat küreğiyle beynini dağıtasım geldi bi an hiç yıkamıyorum sanki.sanki çocuğum pislik içinde de kafasının etrafında pisliğinden dolayı sinekler geziniyormuş gibi saçma sapan şeyler söylüyor.bir gün evden kovacam o olacak

Benim görümcemin bebeği de böyleydi canım ,kaka konusunda baya zorlanıyor du, o zeytin yağına kulak çöpü ucunu batırıp uyarıyordu, çocuk hemen ardından nasıl yapıyordu, baya çıkıyordu .
Bu tür uyarıları pek önermiyor doktorlar sonra hep buna ihtiyaç duyuyor mu hatta büyüyünce bile ve ek olarak annemler beyaz sabunu çok az fitil haline getirip kullanılmış o daha zararsız gibi makati uyarmak sağlıklı gelmiyor bana

Oğlu şimdi 1 yaşında cnm, bizim bebeler gibiyken çok yaptı,hangisi sağlıklı bilemiycem , hiç yapmadım 2 çocuğuma dada, inşALLAH gerek kalmaz.

Ayy bu ne böyle Allah'ım tam delirmelik

inşaat küreğine çok güldüm
Bu kaynanaları götürüp bi cami avlusuna koysak olmaz mı acabadüşündüm de olmaz yolu bulurlar
kedi gibiler canım benim onlar yolu bulur

Ayy bu ne böyle Allah'ım tam delirmelik
3yıl dayanabildim anneme dediğim an valizini topluyorsun dedi zaten salak gibi önce hiç anlatmadım belki okadar çekmezdim
Yıllar önce bi haberde görmüştüm, boşanmanın en büyük sorunu KAYNANALAR diyordu
Bizim memleketin boşanma oranları çok yüksek sebebide çoğunlukta kaynanalarmış

AA gece çayı nasıl bişey benim uykusuz yavrutoşa vereyim yatsın ya kocamla yakınlaşmayı unuttum adam sadece sarılıyor sürekli kız kıpır kıpır o güzelim kucağı bırakıp uca gelip kızımın tarafında uyumak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…