2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
3tirilyon mu bı kaç kez okudum o nasıl bı para maasallah
Aynen canım, tam bilmiyorum konuşmadığımız için miktarı bilmiyorum milletin dedikleri kimisidr 5 tirilyon diyor çok para harcayan bur insan, 1 aya kalmaz hepsini bitirir, değerlendirme sıfır

kaç Eylül doğumlusunuz canım.? tünelin sonunda ışık var diyorsun yani..ben çok zorlanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
24 Ağustos doğumlu. 6 Eylül beklenen doğumuydu. Evet tünelin ucunda ışık var ama biz de dişte başladı ondan dolayı gece 3-4 kere uyanıp uyuyor . Biz koliği atlattık ataklar ne ki

Aaa inanmıyorum 7 8 mi yeni mi oldu aşıyı ?
Yanlış alıntılamış olabilirim . Hızlı yazacağınım. Kaka sayısı 5 bezi geçtikten sonra ishal sayılıyor. Eğer emen bebekse bol bol emzirilmeli ki susuz kalmasın . Mama alıyorsa da her mamadan sonra 1 çay kaşığı kaynamış soğumuş su verilmeli.

Coronadan dolayı rota yaptırmayı düşünmeyenleri okudum. Rota virüsü her yerde bulunabilen bir virüs. Yetişkinler için tehlikesi yok fakat bebeklerde ölüm oranı çok çok yüksek. Corona riskini göze alıp yaptırdım. Yıllar evvel halamın bebeği 6 aylıkken rota virüsü kaptı ve kaybettiler.

Yok artık onların keyfi için senden boşanacak öyle mi eşin Allah'tandoğru yolu bulmuş boşver kuzum

Amiiin canımmm Bizimkide babasından çekinir bide işimiz bir kayınvalidem bizdede gece nie ışığınız açıktı yok nie şunu şöyle yap böyle yap 3yıl sultanlar gibi yaşadı akşamları yorgunluktan oturduğum yerde uyaya kalırdım ayy Aklıma gelince sinir oluyorum
Eşimde artık eyvallah etmeyeceğimi anladı ben gidersem gidio yoksa gidemiyor mesafeyi ayarladı çok görüşünce ii Bi halt olduğu yok

Benimki de neden ışığınız açık diye sormaz da gece şu odanızın ışığı açıktı falan der.hatta bir gün sabaha karşı fırtına çıkmıştı balkonda çamaşırlarım vardı çıktım onları topladım.sabah geldi dedi ki şu saatte çıkıp çamaşır topladın dedi.ben yuhhhh falan oldum.kadının tek odak noktasıyız gece gündüz bizi takip ediyor.nasıl bir ruh hastasına denk geldiysem artkk

Bizde once kakanin icindeki puturler kayboluyor kaka cok civik oluyor alerjik urunu iki uc gun yemeye devam edersem kan geliyor.
Bu yuzden hemen bir onceki besini degilde son 3/4 gunde neyi fazla tukettin onu dusunerek yola cik.

Iyi yapmışsınız valla,kafanız rahat olur,ne kadar mesafe O kadar huzur.

Kızlar bişe soracağım sağlık ocağında kan ilacı verilmişti bir önceki gün akşam üstü saat 5 buçukta vermiştim ve dün de akşam saat 9 gibi kakasını yaptı afedersiniz ama yeşilimsi siyahımsı gibiydi sizde öyle bişe yaşadınız mı ? Kan ilacından dolayı mı acaba

Kan ilacı diski rengini değiştirir, muhtemelen ondan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…