2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Dur sana kayınvalidem gibi cevap vereyim . "Bakmayı beceremiyorsunuz , ondan uyumuyor "
Bizimki diyemiyor bı kaç kere ona teslim ettim yemek falan yaptım oda ev sıcak bizim kız kıpır kıpır gitmiş pattaniyeye sarmış yavrum üşümesin diyor o kız oyoe durmaz yok sen ne bilirsin o çok rahat diyor kızım ordan kafasını beni kurtar bakışıyla uzattı ellemedim sallıyor kucağında kızımı biliyorum gözlerini kapatır ama uyumaz bak nasıl uyuttum diyor guldum yatağına köy bakalım da gör uyumuş mu dedim ben bilirim ben yaparım çok iyi bakarim diyerek geldi arkadan kızım bağırdı ve bu döngü devam etti oh olsun dedim çok uzun oldu kusura bakmayın

3yıl dayanabildim anneme dediğim an valizini topluyorsun dedi zaten salak gibi önce hiç anlatmadım belki okadar çekmezdim

Bizim memleketin boşanma oranları çok yüksek sebebide çoğunlukta kaynanalarmış
Ben heralde bı an dayanamazsın büyük konuşmayın da katlanamzdim

Kızlar bebeği secde pozisyonuna getirip parmaklarınızla karnını bağırsaklarını hareket ettirseniz? Bu şekilde kaka yapmasına yardımcı oluyoruz biz, özellikle gaz konusunda çözümümüz oldu bu hareket

Canım ben anlamdım ya baya baya secde durur gibi yapıcaz? Başına çok yük binmez mi?

Dökülmez mi canım iice açıldı her tarafı iki senede yavaş yavaş topluyor
Şimdi belime kadar omzumda kestrcem gidebilirsem kuaföre
Ben kendim kestim geçenlerde.şu anda saçlarım yamuk yumuk ama umrumda bile değil.bugün eşim çarşıya gidecekti kuaförümü aradım ve eşime boyamı hazırlayıp verebilir misin diye rica ettim.saçımı evde boyadım Pandemi bitinceye kadar başka hangi meslekleri edineceğiz acaba

Kızlar saçlarınız hala dökülüyor mu?Kel kalacam diye korkuyorum banyonun her tarafı benim saçım
Şimmmdi tamm bunu yazacaktım. Ben 2 ay önce neredeyse kazıttım saçlarımı, bıktım çünkü her yerde benim saçım var diye,hem de yenilenmiş olurum dedim. Gelgelelim hala dökülüyor bu sefer de etraf minik minik saç dolu üstelik başımdaki açılmaları da görebiliyorum çok üzgünüm çok... Ne yapıcaz böyle

Bana herkes yeniden çıkacağını söylüyor ama zaten iki sene önce tiroidden dolayı saçlarım okadar dökülmüştü ki oluşan açıklıklardan dolayı 1 sene boyunca bandana ve tak çıkar kahküllerle gezmiştim.zorla kendini toparlamıştı ki kabus geri döndü yeniden o günlere dönmek istemiyorum

Bende diyorum keseyim ama saçım benim hassas noktam sonra güzel durmayın a stresten daha çok dökülüyor o yüzden kuaföre gitmem gerek boyayı da yaza doğru yaptırayım diyorum eşim bey bu sefer komple sarı yap diyor onun bakımı çok yorucu olur az doğal takılayım

beni sarı kadar korkutan bi renk yok ya hiç cesaret edemiyorum

Bi ombre yaptırdım eşim en baştan beri sarı çok istiyor kuaför bulmak çok zor ben tesettürlüyüm erkek kuaförler efsane yapıyor ama gidemiyorum Malesef oyüzden birazda erteliyorum
Nedir bu erkeklerin sarı takıntısı, Benim herifte diyor , sarıya boya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…