- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.061
Sanırım durumumuz aynı. Ben de 2 gündür sütüm yetmiyor diye 2 memeyi de veriyorum. 50 günde 1 kilo almış. Takip edelim dedi doktorum. Bizim maalesef bu süreçte uyku düzeni çok kötü oldu. Gece gec yatıp öğlene kadar uyuyoruz hep beraber. Kızım da alıştı bu duruma. Aslında bebek için çok iyi değil ama erken kalkmayı benim gözüm almıyor pek.Biz de gece uykusuna 23:30 da geçip sabah 7ye doğru tek beslenme yapıyorduk. Son ay 460 gr almış. Uyku saatini 8e çek, her 2 memeyi de emzir almazsa sağıp ver dedi doktorumuz. Aslında 7 saat kesintisiz uyuması hiç problem değil, kilo almaması problem dedi. Kendi uyanmadığı sürece de rüya öğünü dışında gece besleme dedi.
Öyle olunca 8 de uyuyor, 11 gibi rüya öğünü yaptırıyorum. 4te kendi kalkıyor acıkıp artık. Ben de her emzirmede eğer tek meme emdiyse sağıyorum. İşe yaramazsa mama başlıycam dedi. Bakalım
Manuel bir pompam vardı. Sapıp bakacağım. Gerci bebekler sağılandan daha fazlasını emiyorlarmış. İnşallah sorun yaşamam.3.5 aylıkken cıkardı oğlum, o eller hep ağızdakeyfı yerinde şükür. Gece yatarken pekmez ye ıkı kasık, özellikle dut pekmezi ve bol su iç canım, elektrkli makınen varsa sağ sık sık en azndan uyanmasa da gece ver alıyorlar, bnmkı uyanmasa da alıyo içim rahat edıyo böylece.
Benim bebeğimde saat başı uyanir çok uyumaz gündüz zaten gece ise bazen değil saat başı yarım saatte bir uyanir bu çocukla ilgili biraz banada mama onermistiniz doktoruna sordum kesinlikle tafsiye etmedi gelişim iyi mama takviyesi gereken bir durum yok dedi bebeğin fıtratı bu ben kabullendim mesela artık az bişey uzun uyudum mu rahatsız olup uyanıyorumDoktora gittin mi yakın zamanda, saat başı uyanması emzik alan bir bebiş için ilginç, mama takviyesi yapmayı denedin mi arkadaşım? Biz on gündür gece bazen veriyoruz artık büyüdüler çünkü daha fazlasına ihtiyaç var. Bebişin uyanma saati belli birinde kaldırmıyor eşim. Bazen bir kez bazen iki kez uyanıyor. Gündüz de verirdim gerekseydi ayrıca zehir değil ya bi doysun iyice kilo alımı da az diyosun. Tecrübelisindir aslında. Gerekirse ek gıdaya bile geçebilirsin yavaş yavaş 4. aydan itibaren kilo alımı az olan bebişlere geçiriyor doktorlar. Belki başka sebepten gitmeye çalış hem senin için hem bebiş için üzüldüm
Biz 20 günden bu yana takıyoruz bir kez olsun şükür kabız olmadı hiç onla ilgilimi bilmem ben dişler cikicak gibi aşırı kulağını cekistiriyor ne bulsa ağzına sokup kasimaya çalışıyor ağza yakın dursun diye koydum onla mi ilgili bilmem ama bı kaç gecedir biraz daha iyi uyuyorAA haklısın canım, hiç o açıdan düşünmemiştim, doğru söylüyorsun bileklik daha tehlikeli. Ben şuan ayak bileğine taktım, bir süre daha böyle kullanırım. nereye yakın olursa oraya daha etkiliymiş ya sanki kabızlılğı azaldı gibi geliyor bana
Ama hiç oyle diş belirtisi salya filan yok pekKızlar benim bebeğimde sürekli kulaklarını çekiştiriyordu, gruba danışmıştım belki önceki sayfalarda okumuşsunuzdur. Bir arkadaşımız söylemişti, eğer siz kulağına parmağınızla hafifçe bastırdığınızda ağlamıyorsa diştendir diye. İnternette de diş belirtileri olarak yazıyor zaten.
Canım diş belirtileri arasında ishalde varmış aklında olsun.
Bezi küçük geliyo olabilir mi aynen benimki de oyke gürültü yapıyı bezi aciyrm ortada o kadar da birşey yokBizimde nerdeyse bir ay olacak aralık 15ten beri çocuk tuvaleti bir yapıyor sırtından çıkıyor azıcık şey ve böyle sesli sesli yapıyor yaparken bildiğin zart zurt gidiyor alttan sonra zaten ortalığa bir koku yayılıyor diştir dedim 1 ay oldu nerdeyse yeri bile belli değil ama
Aynen ben de biraz uzun uyudugunda o uyanmasa bile kendim uyaniyormBenim bebeğimde saat başı uyanir çok uyumaz gündüz zaten gece ise bazen değil saat başı yarım saatte bir uyanir bu çocukla ilgili biraz banada mama onermistiniz doktoruna sordum kesinlikle tafsiye etmedi gelişim iyi mama takviyesi gereken bir durum yok dedi bebeğin fıtratı bu ben kabullendim mesela artık az bişey uzun uyudum mu rahatsız olup uyanıyorum
Biz 20 günden bu yana takıyoruz bir kez olsun şükür kabız olmadı hiç onla ilgilimi bilmem ben dişler cikicak gibi aşırı kulağını cekistiriyor ne bulsa ağzına sokup kasimaya çalışıyor ağza yakın dursun diye koydum onla mi ilgili bilmem ama bı kaç gecedir biraz daha iyi uyuyor
Ben de kızım sen günde 5vakiti yanlış anladın 5kez kaka olmaz ki günde diyrmAslında su gibi değil ama çok sık yani bazen su gibi de oluyo da bir kez filan gün içinde. Diğerleri de 12 gün önceki zamanlarda yaptıgından cıvık tabi. Hakikaten yorucu, gecen hafta bir günde 18 bez değiştirdim çişlerle beraber
Bezi küçük değil canım ama yaparken hızlı geliyor 1 aydır aynı şekilde zaten birde dişina çıkmasa bile yukarı doğru gidermiş uzun ince şekilde bazen tam bezden çıkmadan yukarı kadar gelirmiş kakaBezi küçük geliyo olabilir mi aynen benimki de oyke gürültü yapıyı bezi aciyrm ortada o kadar da birşey yok
Ayy benimkide öyle sabah baktım kıvranıyor falan aldım kendi uatagima koydum uyanır gibi olunca balsadi çıkarmaya eşim döndü ben sandı bir büyükten fena sonra kaka yaptı sesli sesli çok güldüm ağzını yuvarliyor bide yaparken aşkım yaaBen bugün emin oldum gazdan uyaniyo bu kız her pırt yapmak için uyaniyo sabaha kadar kaç pırt yaparsa artıkbaşta bu kadar gaz sorunu yoktu biteceğine artiyo mübarek
Bizdede durum aynı bezi değiştirsem mi diye düşündüm hatta a çok hareketli oda etkiliyor zatenBezi küçük değil canım ama yaparken hızlı geliyor 1 aydır aynı şekilde zaten birde dişina çıkmasa bile yukarı doğru gidermiş uzun ince şekilde bazen tam bezden çıkmadan yukarı kadar gelirmiş kaka
Benim de taştığı zamankar oldu ama bezkucujtu değiştirince kalktı sorun o yüzden dedimBezi küçük değil canım ama yaparken hızlı geliyor 1 aydır aynı şekilde zaten birde dişina çıkmasa bile yukarı doğru gidermiş uzun ince şekilde bazen tam bezden çıkmadan yukarı kadar gelirmiş kaka
Demekki ne kadar karnı agriyo ki uykudan uyandiriyi gece kaç kez kalktı saymadım artık yanimda yatiyo zaten o kadar uyanmaya yat kalk pert olurumAyy benimkide öyle sabah baktım kıvranıyor falan aldım kendi uatagima koydum uyanır gibi olunca balsadi çıkarmaya eşim döndü ben sandı bir büyükten fena sonra kaka yaptı sesli sesli çok güldüm ağzını yuvarliyor bide yaparken aşkım yaa
Diş çıkarırken olurmuş salyasını yuttuğu için ama alt ıkı patladı cıktı zaten. Hemen üstler gelmıyodu. Ne oldu ki bunlara ayarları bozulmuşBizimde nerdeyse bir ay olacak aralık 15ten beri çocuk tuvaleti bir yapıyor sırtından çıkıyor azıcık şey ve böyle sesli sesli yapıyor yaparken bildiğin zart zurt gidiyor alttan sonra zaten ortalığa bir koku yayılıyor diştir dedim 1 ay oldu nerdeyse yeri bile belli değil ama
Gözün aydın, darısı başıma4. Ay aşımızı yaptık bugün bakalım nasıl gecicek ve gebelik testi yaptım negatifkızlar emzirirken kullanilan doğum kontrol hapları dan kullanan var mı
Gözün aydın canım, Allah istediğin zamanda versin inşallah4. Ay aşımızı yaptık bugün bakalım nasıl gecicek ve gebelik testi yaptım negatifkızlar emzirirken kullanilan doğum kontrol hapları dan kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?