- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.861
sorma ben de damarına basınca bayağı zoruna gidiyorBenim eşimde diyor benim kızım babasına bakacak büyüyünce , biri şakasına oğlumuza alırız diyince cevap bile vermiyor karşı tarafabende babamın tek kızıydım beni aldın ama diyorum hiç cevap yok eşimin dudakları büyük biraz bizim kızında büyük olursa kırmızı ruhlari sürüp çıkarsa dışarı oğlanlar bakarsa hadi diyorum iyice derleniyor
bahçede mesafeli oturdularsa bişey olmaz allahın izniyle. bundan sonra kimseyle görüşmeyin ama bak kimde olduğu belli deği.Kızlar , salı günü eşimin arkadaşı gelmişti. Eve girmedi, bahçede eşimle kahve içtiler. Şimdi haber verdi covid testi pozitif çıkmış. Haber alınca Eşimde sabahtan hastaneye gitti test vermeye. Allah korusun, inşallah pozitif çıkmaz
Öyle gerçekten canım ya.. gaflete düşebiliyor insan ama çok dikkatli olmak lazım, evde iki çocuk var bizden birine birşey olsa bizden başka bakacak kimse de yok. Testi vermiş bakalım, 1-2 gibi sonuçu çıkar demişler. Aslında erken yaptırdık değil mi? Salı günü görüşüldü, Allah korusun pozitifse bile hemen testte çıkmaz ki.. araya haftasonu gireceği için bekletmeyelim dedik.bahçede mesafeli oturdularsa bişey olmaz allahın izniyle. bundan sonra kimseyle görüşmeyin ama bak kimde olduğu belli deği.
Öyle isteyene test yapiliyrmuymus.hayrlisi olsun inşallah cikmazKızlar , salı günü eşimin arkadaşı gelmişti. Eve girmedi, bahçede eşimle kahve içtiler. Şimdi haber verdi covid testi pozitif çıkmış. Haber alınca Eşimde sabahtan hastaneye gitti test vermeye. Allah korusun, inşallah pozitif çıkmaz
Ben kendim boyadım canım, bebeğim 2 aylıktı yanlış hatırlamıyorsam.Hanımlar merhaba epeydir giremiyorum.saç boyatan var mı aranızda.Ben hamilelikten beri boyatmıyorum zaten evdeydim,şimdi baya beyazlar var.Boyaya başlasam mı diye düşünüyorum.
Özelde yaptırdı canım nasıl bir prosedür uyguladılar hiç bilmiyorum. Belki belirtisi olduğunu söylemiştir test yaptırabilmek için . Normalde covid olan kişilerden, temas halinde olduğu kişilerin isimleri alınırmış, evlerine sağlık bakanlığından test için sağlıkçılar gönderilirmiş. Burda yaşayan arkadaşlar vardı, daha iyi biliyorlardır. Arkadaşının pozitif çıkınca, eve ilaç getirmişler fakat eşimin ismini vermek aklıma gelmemiş. Sonradan aklına gelince de arayıp haber verdi. Belki de bu durumu izah etti de yaptılarÖyle isteyene test yapiliyrmuymus.hayrlisi olsun inşallah cikmaz
Hmm belki özel de yapılıyordur isteyene.Esim pozitif çıktı beni aradılar belirti var mı diye evet dedigim halde gelen giden olmadı.ilac verirlerse emziremem diye tekrar tekrar aramadım öyle boyle derken geçti.Özelde yaptırdı canım nasıl bir prosedür uyguladılar hiç bilmiyorum. Belki belirtisi olduğunu söylemiştir test yaptırabilmek için . Normalde covid olan kişilerden, temas halinde olduğu kişilerin isimleri alınırmış, evlerine sağlık bakanlığından test için sağlıkçılar gönderilirmiş. Burda yaşayan arkadaşlar vardı, daha iyi biliyorlardır. Arkadaşının pozitif çıkınca, eve ilaç getirmişler fakat eşimin ismini vermek aklıma gelmemiş. Sonradan aklına gelince de arayıp haber verdi. Belki de bu durumu izah etti de yaptılar
belli olmaz belki bulaştıysa belli olurÖyle gerçekten canım ya.. gaflete düşebiliyor insan ama çok dikkatli olmak lazım, evde iki çocuk var bizden birine birşey olsa bizden başka bakacak kimse de yok. Testi vermiş bakalım, 1-2 gibi sonuçu çıkar demişler. Aslında erken yaptırdık değil mi? Salı günü görüşüldü, Allah korusun pozitifse bile hemen testte çıkmaz ki.. araya haftasonu gireceği için bekletmeyelim dedik.
Bende yapmıyordum eşim parasını düşürmüş o yüzden yaptım onlarda kahve içip gittiler sinir oldummBen artık karar verdim kek börek yapmam zaten zar zor kendime yetiyorim kendimden yavrumdan taviz verip yapamam isteyen kendi getirsin sonuçta senin evine zorla geliyor resmen sana hella olsun ben açıkçası yapmazdım hazır alırdım
Müsait değilim şuan diyorum ısrarla kusura bakacak değiliz yabancı değiliz diyene ne denirısrarla anlamamazlıktan geliyorsa kusura bakmayın kabul edemem deseydin keşke. yazık değil mi ☹
Aynen aynen artık senn görevinmiş gibi görüyor herkesÇocuk dan ziyade yaptığın fedakarlıklarin iyiliklerin görülmemesi sanki mecburmyssn gibi davranılması acaba onun için değer mi ne gerek vardı sorgulamasına yol açıyor
ben kızım 1. ayını doldurduktan sonra boyadım. yakında yine boyayacağım.Hanımlar merhaba epeydir giremiyorum.saç boyatan var mı aranızda.Ben hamilelikten beri boyatmıyorum zaten evdeydim,şimdi baya beyazlar var.Boyaya başlasam mı diye düşünüyorum.
başları göğe erdi mi acabaBende yapmıyordum eşim parasını düşürmüş o yüzden yaptım onlarda kahve içip gittiler sinir oldumm
Müsait değilim şuan diyorum ısrarla kusura bakacak değiliz yabancı değiliz diyene ne denir
Aynen aynen artık senn görevinmiş gibi görüyor herkes
Temaslilar yapmıyorlar temaslı oldugu bildirimlerde sadece 14 gün karantinaya alıyorlar belirti varsa test yapıyorlar yakınlarınıza oype yaptilarÖzelde yaptırdı canım nasıl bir prosedür uyguladılar hiç bilmiyorum. Belki belirtisi olduğunu söylemiştir test yaptırabilmek için . Normalde covid olan kişilerden, temas halinde olduğu kişilerin isimleri alınırmış, evlerine sağlık bakanlığından test için sağlıkçılar gönderilirmiş. Burda yaşayan arkadaşlar vardı, daha iyi biliyorlardır. Arkadaşının pozitif çıkınca, eve ilaç getirmişler fakat eşimin ismini vermek aklıma gelmemiş. Sonradan aklına gelince de arayıp haber verdi. Belki de bu durumu izah etti de yaptılar
Bacım cahile laf ne fayda ben evlendikten sonra öyle istemediğim secemedigim çok kişiyle muhatap olmak zorunda kaldım o yüzden laf tavır anlayana işliyor güzelim bekarligim istemedim takilmazdim annem ablam saolsun yengemler sen kaç kurtar kendini derdi gezerdim şimdi ise başta kaynana sonra çevresi o yüzden sert davransanda fayda etmediğini gördüm bendeBende yapmıyordum eşim parasını düşürmüş o yüzden yaptım onlarda kahve içip gittiler sinir oldumm
Müsait değilim şuan diyorum ısrarla kusura bakacak değiliz yabancı değiliz diyene ne denir
Aynen aynen artık senn görevinmiş gibi görüyor herkes
Sanırımbaşları göğe erdi mi acaba
Aynen canım eşim bide akşam gelmiş nası davrandın diyor kesin bişi dediler bende dedim kahve yaptım bebeği sevdiler gittiler ne konuştunuz naptınız Bi sinir oldum asla sormazdı kesin doldurdular eşimiBacım cahile laf ne fayda ben evlendikten sonra öyle istemediğim secemedigim çok kişiyle muhatap olmak zorunda kaldım o yüzden laf tavır anlayana işliyor güzelim bekarligim istemedim takilmazdim annem ablam saolsun yengemler sen kaç kurtar kendini derdi gezerdim şimdi ise başta kaynana sonra çevresi o yüzden sert davransanda fayda etmediğini gördüm bende
Canım bende boyatım diyorum ama aşırı dökülüyor birde sarı saç bakımı çok zor oluyor şimdi kestireyim saçım aşırı dökülüyor az bakım yapabilirsem yapcam sonra boyatcam bendeHanımlar merhaba epeydir giremiyorum.saç boyatan var mı aranızda.Ben hamilelikten beri boyatmıyorum zaten evdeydim,şimdi baya beyazlar var.Boyaya başlasam mı diye düşünüyorum.
Amaaan doldurdularsa bosaltsinlar bı zahmet hiiic oralı olup çocukların huzurunu bozmaSanırım
Aynen canım eşim bide akşam gelmiş nası davrandın diyor kesin bişi dediler bende dedim kahve yaptım bebeği sevdiler gittiler ne konuştunuz naptınız Bi sinir oldum asla sormazdı kesin doldurdular eşimi
utanmadılar mı acaba laf söylerken. hadi onu geçtim eşin ağızlarının payını veremedi mi? hayret bişey gerçekten...Sanırım
Aynen canım eşim bide akşam gelmiş nası davrandın diyor kesin bişi dediler bende dedim kahve yaptım bebeği sevdiler gittiler ne konuştunuz naptınız Bi sinir oldum asla sormazdı kesin doldurdular eşimi
Benim komple bir bakıma girmem lazım zaten.Hem kesim ki kısa kestirmek istiyorum heryer saç çok dökülüyor hem boya.ama tabi çocuk duracak mı o kadar.boyamanın dökülmeyi engellediğini söyleyenler de var ama bilmiyorumCanım bende boyatım diyorum ama aşırı dökülüyor birde sarı saç bakımı çok zor oluyor şimdi kestireyim saçım aşırı dökülüyor az bakım yapabilirsem yapcam sonra boyatcam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?