• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar merhaba . Acaba progestan 200 mg vajinadan olan ilacı sağlık ocağı yaziyor mu kullanan bilgisi olan var mı

Kızlar, bnm bu sabah kanamam başladı, hâlen de devam ediyor. Doktora gidiyorum şimdi. Daha önce bu durumu yaşayanlar yazabilir mi, çok korkuyorum. 5+3 teyim
Ben yaşamıştım korkma her kanama düşük demek değildir. Dua et bol bol . Ben bı gün hastanede yatmistim iğne ilaç serum vermislerdi

Kızlar merhaba benim transferimin 14 günü 5. Gün blastokist embriyo su 13 gün kan değerim 545.2 çıktı çok şükür doktor um 20 gün sonra gel dedi acaba bebeğim kaç haftalık oluyor bide ben iki gündür ishal olmuşum acaba sizde de böyle oldumu ?

Kızlar merhaba benim transferimin 14 günü 5. Gün blastokist embriyo su 13 gün kan değerim 545.2 çıktı çok şükür doktor um 20 gün sonra gel dedi acaba bebeğim kaç haftalık oluyor bide ben iki gündür ishal olmuşum acaba sizde de böyle oldumu ?
Beni de 2 hafta sonraya çağırdı. Dün 15. Günüydü 3. Gün embriyosu.

Ya kızlar herkesin genelde kanaması mı oluyor ben cok tedirgin oluyorum suan henuz kese falan gormedım 4+4 cıkıyorum netteki hesaba gore. Ama hep kanama okuyorum kanama olmayan olmuyor mu anlamadım 😢

Ben de 6+6 dayım hiç kanamam lekelenmem olmadı ama okudukça tedirgin oluyorum bende. Kalp atışını duymadım henüz acaba yolunda mı herşey çok stresliyim.

Ben de 6+6 dayım hiç kanamam lekelenmem olmadı ama okudukça tedirgin oluyorum bende. Kalp atışını duymadım henüz acaba yolunda mı herşey çok stresliyim.
Her hamilelik farklıymış canım ben de şimdi öğreniyorum. Ilk hamileligimde kanama yüzünden 1 hafta hastanede yattım sürekli bulantılarım oldu. Şuan ise ne kanamam var ne bulantim var çok rahat bir hamilelik yaşıyorum

Merhaba kizlar..2 aydir hep sizlerleydimm..kah uzuldum kah sevindim..simdi benimde tedavim basliyacak allah kismet ederse..adetimi bekliyoruz..3-5 gune baslanir sanirim..cok umitsizim aslinda..bi okadarda heyecanli..dualarinizi eksik etmeyinn ne olur..sevgiler..selamlarr..herkezee..💕💕💕💕⚘⚘⚘

Cnm ınsallah guzel haberlerini alırız bu sefer ınsallah basaricaz. 💙❤️ Bende bir dahaki ay baslıyorum nasıp olursa benim surec uzadı bıraz.

İlk gebelik muayenesi dedi. Kalp atışı duyulur diye düşünüyorum. 13. Gün 363 15. Gün 1080 di
Benmde son kan werısım sanırım bnde kontrole gıdıcem suan beklemedeyim bende 16.gunum kac sonucunu. Sonra keseyı sonra kalp atısını bekleriz 🤲😊

Back
X