- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok çok geçmiş olsun .. bunu yapan doktor kim ? Bu şikayet edilmeli çünki nasıl becermiş ? Kasap felanmı ne ?Bn malesef olamıycam opu sırasında mesanem zarar görmus böbregımde genişleme oldu 2 kez ameliyat oldum anca kanama durduruldu zaten kaç gun Cektıgım acılardan sonra kendımı toplamadan yapmam
Ya doktordan dolayı da değil buyuk ıhtımalle cunku daha öncesınde de benzer bır sıkayetım olmuştu ınsallah bu defa tamamen kurtuldum bıdaha olmaz çunku bnm daha öncelerıde ıdrarımdan ara ara kan gelıyordu öneemsemedım basıt enfeksıyon dedım çok su da ıcmeyınce olan bnm transferıme olduCanım çok çok geçmiş olsun .. bunu yapan doktor kim ? Bu şikayet edilmeli çünki nasıl becermiş ? Kasap felanmı ne ?
Kuzum ama sende opu sonrası oldu . Madem öyle okadar iğne ilaç yemeden neden bi baktırmadın ?Ya doktordan dolayı da değil buyuk ıhtımalle cunku daha öncesınde de benzer bır sıkayetım olmuştu ınsallah bu defa tamamen kurtuldum bıdaha olmaz çunku bnm daha öncelerıde ıdrarımdan ara ara kan gelıyordu öneemsemedım basıt enfeksıyon dedım çok su da ıcmeyınce olan bnm transferıme oldu
okadar kucuk bır sızıntıymış kı bırden patlak verdı rabbıme sukur sımdı ıyıyım covuk sonrada olır defalarca operasyon a gıren hocaya sord6m opudanmı dıye bu yenı degıl dedıKuzum ama sende opu sonrası oldu . Madem öyle okadar iğne ilaç yemeden neden bi baktırmadın ?
Sende de mi kaygı bozukluğu var bende var ilaçları bıraktım tüp bebeğe başladığımda ama zorluyor bayaaKizlar benim icimi simdiden korku kapladiya tup bebekle de olmazsa ya embriyolarin genetigi bozuk olursa
iki haftadir terapiye ara vermistim tekrar baslayacagim bu gidisle
Birazcik rahat olmayi ogrenemedim gitti yaaa![]()
Tatlım listeden sileyim mi? Çok geçmiş olsun canımBn malesef olamıycam opu sırasında mesanem zarar görmus böbregımde genişleme oldu 2 kez ameliyat oldum anca kanama durduruldu zaten kaç gun Cektıgım acılardan sonra kendımı toplamadan yapmam
Çok gecmis olsun. Biraz kendini toparladiginda yeniden baslarsin tedaviye..okadar kucuk bır sızıntıymış kı bırden patlak verdı rabbıme sukur sımdı ıyıyım covuk sonrada olır defalarca operasyon a gıren hocaya sord6m opudanmı dıye bu yenı degıl dedı
Ben sadece terapi aliyordum canim ilac hic kullanmadim kaygi bozuklugu tanisi tam konmadi ama rahat bir yapim oldugu da soylenemezSende de mi kaygı bozukluğu var bende var ilaçları bıraktım tüp bebeğe başladığımda ama zorluyor bayaa![]()
Aslinda en guzeli bakmamak ve bilmemek dogru diyorsunKuzum kafana takarak nereye kadar ? Bence hepimize geliyor o korkular ama kendşmize ediyoruz olucakları değiştiremiyoruz.. olanı da değiltiremessin kaderimizde varsa vardır yoksa nereye gitsek ne olursa olsun bi şekilde olmaz .. hayırlısını dilemek lazım .. bende tüp bebek yaptırmamızı gerektiğimizden berri her şeyi kafaya takıyodum yok oramda o var internete gir bak yok buramda bu var internete bak hepside kötü şeyler çıkıyodu doktora gittim geçen check up için bana dediği şey .. bakma araştırma . Kafanı yorma ve negatifliği çekme .. düşünce gücü diye birşey var dedi ve kaçamassın ondan
İnanırım canım .. ben evdeyken çok çok fena oldum . Ama şimdi işe başladım yoğunumda çok güzel oluyor .. yoruluyorum yoğun oluyorum unutuyorum herşeyi ..Aslinda en guzeli bakmamak ve bilmemek dogru diyorsuneskiden daha az stresliydim bu surece girmeden
![]()
Offff ya ben de Öyleyim her şeyden kaygı duyuyorum bir türlü rahat bir insan olamadım Her şeyi kontrol edebileceğimi sanıyorum ama aslında hiçbir şey benim elimde değil mantıken bunu biliyorum ama uygulamada sıkıntı yaşıyorumBen sadece terapi aliyordum canim ilac hic kullanmadim kaygi bozuklugu tanisi tam konmadi ama rahat bir yapim oldugu da soylenemez![]()
Hadi bakalım canım güzel haberlerle dönkızlar ben yarın doktora gideceğim kontrolüm var belki transfer tarihi belli olur eşimin kromozom sonucunu bekliyoruz
sağol canim benim insallah eşimin sonucu da temiz gelirde bir an evvel transfer olurum sağlıkla alırım bebeğimi kucağımaHadi bakalım canım güzel haberlerle dön![]()
Bende de bilinen bir kaygı bozukluğu yok ama doktora gitsem kesin var diyecek. Her zaman herşeyi en kötüsünü düşünürüm. İlk hamileliğimde her hafta bebeğim bu hafta doğarsa Yaşar Mı bunuN hesabını yapar internetten araştırırdım. Sırf evhamım yüzünden sezaryen oldum belki de bu yüzden 2. Çocuğum olmuyorBen sadece terapi aliyordum canim ilac hic kullanmadim kaygi bozuklugu tanisi tam konmadi ama rahat bir yapim oldugu da soylenemez![]()
Yaaaa ben de öyleyimBende de bilinen bir kaygı bozukluğu yok ama doktora gitsem kesin var diyecek. Her zaman herşeyi en kötüsünü düşünürüm. İlk hamileliğimde her hafta bebeğim bu hafta doğarsa Yaşar Mı bunuN hesabını yapar internetten araştırırdım. Sırf evhamım yüzünden sezaryen oldum belki de bu yüzden 2. Çocuğum olmuyor![]()
Benim de bir tane 7-8 haftalık kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum. Ardından bir hamileliğim oldu . O zaman çok stres oldum. Şimdi de strese bağlı vücudumda lekeler çıktı. Tam o sıra kan testi yapılmıştı. Lekeler için Gül hastalığı dedi dr. Strese bağlı oluyormuş. Kan testinde toxoplasma pozitif yazıyordu ben bir panik. Doktora kızıyorum nasıl Gül der ben meğerse su çiçeğiyim falan. Kadın doğum doktoruma panik şekilde bir mesaj attım. Meğerse pozitif olması iyiymiş. Bağışıklık olduğunu gösteriyormuş. Ömrümden ömür gitti. Eşimde tabi bana kızdı sonra. Yine en kötüsünü aklına getiriyorsun diyeYaaaa ben de öyleyimşimdi doktor iki tane koyalım demişti ben korkumdan kabul etmedim ikiz olursa erken doğarsa küveze girerse kızım erken doğdu düşük kiloluydu ama küveze girmedi ben de direk erken doğum korkusu var bir de diğer hamileliğimde 9. Haftada kalp atışı duyulmadı ya yine aynı olursa üzülürsem bir sürü saçma sapan düşünceler
Allah’a sığınıyorum hep kendimi rahatlatmaya çalışıyorum en basit bir kan tahlilinde bile bir değerim düşük ya da yüksek çıkar mi doktor olumsuz bir şey söyler mi vs vs biraz da boşluktan oluyor sanırım okullar açılsa öğrencilerime yoğunlaşsam kafam dağılır☹☹
Bazen kendi terapimizi kendimiz yapmalıyız diye düşünüyorum. Haklısınız tüp bebekle de olmayabilir. Zaten olması diye bir garantimiz yok bu yola girerken sadece ihtimalleri değerlendiriyoruz. Dua edin sadece olacaksa sağlıklı ve hayırlı olması için. Ben 6.denememe başladım deneme diyorum çünkü 5 tedavimde de transferde tutmaması için hiçbir neden yok derken Dr lar test günü negatiflerle eve döndüm. Tutmamasına mı üzülelim; harcadığımız emek, para, çabaya mı mı? Bazen olmaması daha hayırlıdır bilemeyiz. Biz sadece denemekten vazgeçmeyelim en son zamana kadar. Olursa harika olur ama ya olmazsa? İnanın dünyanın sonu değil, çocuğu olanların da bizden daha harika bir hayatı yok. Bu hayata sadece evlenip, çocuk sahibi olmak için gelmedik sonuçta vermeyen de Rabbim. Bence olaya böyle bakarsak canımız daha az yanar, daha az üzülürüz belki de ben öyle düşünüyorum. Yakın arkadaşlarımdan biri bir gün şu cümleyi kurdu bana "Neye dikkat ettim biliyor musun? Çocuğu olmayan çiftler bizlere göre çok daha mutlular ve eşler birbirleriyle çok samimiler." İnanın çocuk herşey demek değil, olmaması da hayatın sonu değil. 3 günlük dünyayı böyle mutsuz, gergin yaşamaya değmiyor inanın. Bence her günün tadını çıkarmaya bakın ben bunca tedaviden sonra en çok bunu öğrendim. Belki de bu son tedavim olacak maddi ve manevi çok yıprandık çünkü ama psikolojik olarak değil. Çok şükür o kıvama gelmedim hiç üzüldüğüm anlar tabiiki oldu ama kendimden daha kötü durumdaki insanları gördükçe benimkinin büyük bir ders olmadığını düşünmeye başladım. Hepimizin tedavileri hayırlı olsun. Sıkmayın canınızı, kendinizi bu kadar yıpratmayın. Nasipte ne varsa onu yaşayacağız.Kizlar benim icimi simdiden korku kapladiya tup bebekle de olmazsa ya embriyolarin genetigi bozuk olursa
iki haftadir terapiye ara vermistim tekrar baslayacagim bu gidisle
Birazcik rahat olmayi ogrenemedim gitti yaaa![]()
İşte aslında belkide kötü düşünerek kötüyü çağırıyoruz belkiBenim de bir tane 7-8 haftalık kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum. Ardından bir hamileliğim oldu . O zaman çok stres oldum. Şimdi de strese bağlı vücudumda lekeler çıktı. Tam o sıra kan testi yapılmıştı. Lekeler için Gül hastalığı dedi dr. Strese bağlı oluyormuş. Kan testinde toxoplasma pozitif yazıyordu ben bir panik. Doktora kızıyorum nasıl Gül der ben meğerse su çiçeğiyim falan. Kadın doğum doktoruma panik şekilde bir mesaj attım. Meğerse pozitif olması iyiymiş. Bağışıklık olduğunu gösteriyormuş. Ömrümden ömür gitti. Eşimde tabi bana kızdı sonra. Yine en kötüsünü aklına getiriyorsun diye![]()