Evet tüp bebekle. İlk önce ameliyat oldum ardından tüp bebekle bebeğimi kucağıma aldım. Allah sizlerede nasip eder inşAllah bağışlasın normal yolla mı oldu bebeğiniz tüp mü?Aynen çok zor ve tedavisi olan birşey değil sürekli tekrarlıyor zaten şuan genel görüş tüp bebekten önce kistlere dokunulmaması yönünde.Ben de artık düşünmüyorum kistleri kontrole gittiğimde doktorum bile bakmıyor tedaviye odaklandık.Benim de 6 cm olan çikolata kistim bir kez girişimsel radyolojide karından iğne ile içi boşaltılıp alkolle yıkandı.Sonrasında yumurtalarım toplanıp donduruldu
benimde 2 tane transferim tuttu birini 5+5 de kanamam oldu 9+5 e kadar bekledik kalbi atmadi kurtaj oldum ikinciside 5+3 te dustu bende transfer bekliyorum geriye kalan son embriyom icin ama ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum canimMerhaba kızlar, ben de bu hafta 2.deneme için randevu aldım. İlkinde tuttu ama 8.haftada kalbi durdu. Yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
ayyy i sallah Bu topikten sonra yeni topik açarız hangi ayda doğum yapacaksak tek tek takip ederiz bilgi veririz birbirimize insallahHayırlı olsun öyle düşünme bu sayfada herkes hamile kalacak hep beraber bebişleri sağlıkla kucağımıza alacağız inşallahhh en bereketli sayfa olacakenerjimizi düşürmüyoruz olumsuz konuşmuyoruz asla birbirimize tam destek hep destek diyerek tedavilere başlıyoruz.
canim ben iki pozitif gordum ikisinde de kabak çekirdeği ananas ve avakado yedim havuç yedim kayısı yedim ama etkisi oldumu bilmiyorum uğuruna inanıyorum belki de etkilidirİnşallahmeşgul olacak şeyler bulup mümkün olduğunca düşünmemek lazım. Bir sayfada denk geldim, ananas, havuç suyu, kabak çekirdeği falan bir sürü yiyecek içecekten bahsediyorlar, ben 1.sinde çok normal beslendim. Sizce doğruluk payı var mıdır?
[/QUOTE]Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm gerçekten. Hem fiziksel hem psikolojik olarak çok yıpranıyor insan. İnşallah bu defa herşey çok iyi giderbenimde 2 tane transferim tuttu birini 5+5 de kanamam oldu 9+5 e kadar bekledik kalbi atmadi kurtaj oldum ikinciside 5+3 te dustu bende transfer bekliyorum geriye kalan son embriyom icin ama ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum canim
Ginera kullanmadım ama lucrin önceki tedavilerimde kullanmıştım. Bende herhangi bir yan etkisi olmadı ama tedavi süresince herşey bizi etkiliyor gibi düşünüyoruz. Psikolojik olabilir mi acabaKızlar dün doktora gittim ve lucrin depot yaptı dr. Öncesinde de ginera kullanmaya başlamıştım. Bugün çok fazla bel ve kasıl ağrım oldu. Yaşayan var mı bu durumu
Yok kuzum korkma Rabbim bu sefer yüzünü güldürecek inşallah kayıpların için üzüldümbenimde 2 tane transferim tuttu birini 5+5 de kanamam oldu 9+5 e kadar bekledik kalbi atmadi kurtaj oldum ikinciside 5+3 te dustu bende transfer bekliyorum geriye kalan son embriyom icin ama ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum canim
Kuzum ben bu ilaçları hiç kullanmadım ne için kullanılıyor? Geçmiş olsun canımKızlar dün doktora gittim ve lucrin depot yaptı dr. Öncesinde de ginera kullanmaya başlamıştım. Bugün çok fazla bel ve kasıl ağrım oldu. Yaşayan var mı bu durumu
Bende de yapmadı, adet zamanın yaklaşıyorsa belki ondan olabilir.Ben adetin 2. günü yapmıştım iğneyiKızlar dün doktora gittim ve lucrin depot yaptı dr. Öncesinde de ginera kullanmaya başlamıştım. Bugün çok fazla bel ve kasıl ağrım oldu. Yaşayan var mı bu durumu
Ben de kullandım. Hatta uzun protokol uyguluyor doktorum her gün lucrin oluyorum. Reglim yaklaştığında dediğiniz şikayetleri yaşadım. Ama onun dışında bir yan etki hissetmedim lucrinden dolayı. Regl yaklaşıyordur belki sizinde.Kızlar dün doktora gittim ve lucrin depot yaptı dr. Öncesinde de ginera kullanmaya başlamıştım. Bugün çok fazla bel ve kasıl ağrım oldu. Yaşayan var mı bu durumu
benim önceki 2 transferde bu iğne yapılmamıştı bunda yapıldı bendede ağrı çok oldu ben hatta regl oldum 11 gün oldu lekelemem var halaKızlar dün doktora gittim ve lucrin depot yaptı dr. Öncesinde de ginera kullanmaya başlamıştım. Bugün çok fazla bel ve kasıl ağrım oldu. Yaşayan var mı bu durumu
sağol canim benim insallah ya Rabbim bizlerin yüzünü güldürsün artikYok kuzum korkma Rabbim bu sefer yüzünü güldürecek inşallah kayıpların için üzüldüm
Canım sende lucrin kemik ağrısı, sıcak basması vs. yaptımı.Normalde kullananlar hep bunları yazmış bende de kemik ağrısı gibi bir yan etki olmadı sadece bazen sıcak basması oluyor ama zaten havalar sıcak, ayırt edemiyorum , herkesde kemik ağrısı yapmış acaba bende mi bir sıkıntı var diye düşündüm:)Ben de kullandım. Hatta uzun protokol uyguluyor doktorum her gün lucrin oluyorum. Reglim yaklaştığında dediğiniz şikayetleri yaşadım. Ama onun dışında bir yan etki hissetmedim lucrinden dolayı. Regl yaklaşıyordur belki sizinde.
Yok hayır bende de yapmadı. Ben regl olacağım zaman bacak ağrısı olur ben de. Regl zamanı onu yaşadım ama bu benim rutinimde olan bir şeydi. Lucrine bağlı hiçbir yan etki hissetmedim. Sıcak basması arada yaşıyorum ama bunu ilaca bağlamadım çünkü dediğiniz gibi havalar çok sıcak. O yüzdense bile ayırt edemem sanırımCanım sende lucrin kemik ağrısı, sıcak basması vs. yaptımı.Normalde kullananlar hep bunları yazmış bende de kemik ağrısı gibi bir yan etki olmadı sadece bazen sıcak basması oluyor ama zaten havalar sıcak, ayırt edemiyorum , herkesde kemik ağrısı yapmış acaba bende mi bir sıkıntı var diye düşündüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?