2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bende geçen hafta gittiğimde Allah Allah pek beklediğimiz şey değil dedi. Benimde moralim bozuldu açıkçası. Bir de kalp atışı görünmedi henüz hep bir korkum var. Kanama falan yok ama sadece ağrı var o da hafifledi geçen haftaya göre ama var yine de

Ben size yazdıktan sonra kanamam oldu acıl doktora gıttım kesede bebekte iyi ama dusuk tehlıkesı var dedı tuvaletten baska hıcbıseye kalkma dedı sımdı geldım eve yatıyorum bılmıyorum tup bebek doktorum agrılarımı normal karsıladı benım Allah hepımızın yardımcısı olsun bız sızınle aynı haftalardayız sanırım İnş. Sağlıkla kucaklarımıza almak nasıp olur dicek bişey yok

İnşallah çabuk atlatırsın . Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Adet ağrılarımın arkasından baya kanamam da oldu hemen acile gittik. Doktor yerleşme kanaması dedi, bol bol yatıp dinlenmem gerekliymiş.

Sürekli yatarken vücutta kan akışının güzelce sağlanması için bir tavsiyesi ya da hap,iğne tarzı bir destek verdiler mi?

Yerleşme kanaması oluyor muymuş bu haftalarda da. Ağrı devam ederken de kanama mı başladı
Aynen ağrıyla birlikte oldu kanama. Muayene edildim hastaneden eve döndüğümde ağrım geçmişti, bugün de hep yatıyorum kanama olmuyor ama kahverengi akıntı gelmeye devam ediyor ufak ufak ağrım yok.

Aynen ağrıyla birlikte oldu kanama. Muayene edildim hastaneden eve döndüğümde ağrım geçmişti, bugün de hep yatıyorum kanama olmuyor ama kahverengi akıntı gelmeye devam ediyor ufak ufak ağrım yok.
İnşallah bir daha olmaz Ağrının geçtiğine çok sevindim

Adet ağrılarımın arkasından baya kanamam da oldu hemen acile gittik. Doktor yerleşme kanaması dedi, bol bol yatıp dinlenmem gerekliymiş.
Benımkıne düşük riski dedi benimde kesılmıstı ama az once yıne basladı acık renk akıntı tuvalete gıdıp bakmaya korkuyorum pıskolojım bozuldu artık

Kizlar 6+3 günlük hamileyim dün ultrasonda keseyi görmeye gittik doktorum belli belirsiz yolk sac ve fetüs ü gördüğünü söyledi 10 gün sonraya randevu verip bebeğin kalp hareketlerini görebiliriz dedi 6.haftasında bebek kalp atışlarini duyanlar var gecrn sene boş gebelik yaşadığım için çok korkuyorum 7. Ya da 8.haftasında bebeğini görüp kalp atışını duyan var mı acaba

Aynı durum benim de başımda. 6+2 de sizin gibi yoll sac ve belli belirsiz fetüsü gördük. Bu hafta ctesi kalp atışı için gideceğiz. Dua edin duysyım size de umut olur inşallah

Aynı durum benim de başımda. 6+2 de sizin gibi yoll sac ve belli belirsiz fetüsü gördük. Bu hafta ctesi kalp atışı için gideceğiz. Dua edin duysyım size de umut olur inşallah
Inşallah canım takipteyim senin de tek miydi bana çift embriyo transfer edilmesine rağmen tek kese göründü ona bile üzülürken bi de bebeği göremedik daha kötü oldu

Kızlar şimdi doktordan geldik.Geçen hafta 6+3de kalp atışı duyamamıştık zaten. Maalesef gelişimi bu hafta tamamen durmuş. Geçen haftayla aynı gözüküyor dedi doktor. İşte bu hafta kendi kendine düşmesini beklicem düşmezse ara beni ilaç yazayım dedi. İstersen kürtaj da yapabiliriz dedi ama kendi düşsün diye istemedim. Hayırlısı olsun.

Ah canım çok üzüldüm. Bende dün kürtaj oldum.neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.

Geçmiş olsun canım büyük ihtimal benim hamileliğim de kürtajla sonuçlanacak seni cok iyi anliyorum geçen yıl boş gebelik diye 9.haftada kürtaj oldum dün 6+2 iken kesede ufak duman gibi şeyler vardı dr bebek şu olabilir diye gösterdi ama gene boş gebelik olacak hissediyorum Allah sabır versin inşallah çabuk atlatırız bugünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…