Ben 6+1 de kese kontrolü için gittim daha öncesinde hiç gitmemiştim kalp atışı duyulmuyor 6.haftada ama doktor ultrasonda kalp hareketini görebiliyor yolk sac diye birşey oluşuyor onu görüyor yolk sacın oluşması iyi birşey bebeğin gelişeceğine işaret.Bana 7.haftada dinletebilmişti ancak sesi o da vajinal yoldan karından yine duyulmaz.Kaçıncı haftan olcak gittiğinde bilmiyorum ama duyamazsan korkmaevet canim insallah bakalim doktor perşembe yine gel kesenin gelişimine bakalim dedi insallah bukez bebegim benimle olur. siz kalp atışını ne zaman duydunuz ya çok korkuyorum ya duyamazsam diye
canim suan 1153 cıktı beta keseyi gördük ama çok küçük insan bi korkuyo ben 2 düşük yaşadım kalp atisi hiç duymadım. o nedenle şimdi bir korku var içimdeBen 6+1 de kese kontrolü için gittim daha öncesinde hiç gitmemiştim kalp atışı duyulmuyor 6.haftada ama doktor ultrasonda kalp hareketini görebiliyor yolk sac diye birşey oluşuyor onu görüyor yolk sacın oluşması iyi birşey bebeğin gelişeceğine işaret.Bana 7.haftada dinletebilmişti ancak sesi o da vajinal yoldan karından yine duyulmaz.Kaçıncı haftan olcak gittiğinde bilmiyorum ama duyamazsan korkma
Bence sen 4,5-5 hafta arasındasın daha benim bhcg 1300 civarıyken öyleydi çünkü daha büyür kese canını sıkma o kendiliğinden yolunu bulmuş gelmeye karar vermiş merak etmecanim suan 1153 cıktı beta keseyi gördük ama çok küçük insan bi korkuyo ben 2 düşük yaşadım kalp atisi hiç duymadım. o nedenle şimdi bir korku var içimde
Bana nasi olduysa 4+5 te keseleri yolklari gorduk, 5+5 te de kalpleri dinledik her yerde dediginiz gibi yazio amaBen 6+1 de kese kontrolü için gittim daha öncesinde hiç gitmemiştim kalp atışı duyulmuyor 6.haftada ama doktor ultrasonda kalp hareketini görebiliyor yolk sac diye birşey oluşuyor onu görüyor yolk sacın oluşması iyi birşey bebeğin gelişeceğine işaret.Bana 7.haftada dinletebilmişti ancak sesi o da vajinal yoldan karından yine duyulmaz.Kaçıncı haftan olcak gittiğinde bilmiyorum ama duyamazsan korkma
Cnm cok sevindim. Snnle ta subat grubundaydik. Eminim bu sefer her sey yolunda gidecek mucize gibi geliyor bizlere boyle haberler masallahcanim suan 1153 cıktı beta keseyi gördük ama çok küçük insan bi korkuyo ben 2 düşük yaşadım kalp atisi hiç duymadım. o nedenle şimdi bir korku var içimde
Ben ilk gebeliğimde 6+0 da duymadım. 8+0 da duymuştum. Şimdi de 6+3 te gittik aynı size dediği gibi dedi bana da. Bebeği net göremedi yolk sac görüldü. Bu hafta tekrar gideceğim. Moralinizi bozmayın görürüz inşallahKızlar merhaba. Ben dondurulmuş embriyo tedabisiyle 31ağustosta transfer oldum ve çok şükür ki pozitifi görmüştük. Bugün 6+3de doktora göründüm, vajinal de baktı, yolk kesesi oluşmuş ama bebeği net göremiyorum ,kalp atımlarını bu haftalarda görmek isteriz, 3-4gün sonra gel tekrar bakalım ama düşük riski var gibi duruyor dedi.. bu 4.denememdi, ilk kez pozitif görünce çok mutlu olmuştuk aslında, devam etme ihtimali hiç yok mu sizce?
İnşallahBen ilk gebeliğimde 6+0 da duymadım. 8+0 da duymuştum. Şimdi de 6+3 te gittik aynı size dediği gibi dedi bana da. Bebeği net göremedi yolk sac görüldü. Bu hafta tekrar gideceğim. Moralinizi bozmayın görürüz inşallah
Benim geçen hafta görülmedi normalde bugün çağırmıştı ama hafta içi gitmek Zor oluyor O yüzden ctesi gideceğiz. Sen yarın gidersen bana haber ver ben hüç böyle düşünmemiştim şimdi biraz korktum inşallah duyarız ikimzdeİnşallahYarına başka bir doktordan randevu aldım, o da içime sinmezse ctesi kendi tüp bebek doktoruma gideyim diyorum..Yani moral olarak düştüm tabi ama herşeyde de vardır bir hayır.. o zaman sizden güzel haberler bekliyorum, hepimize moral olsun inşallahh
Yok yok korkmayın lütfen, hatta sizin ne güzel yaşanmış örneğiniz de varmış kalp atışı konusunda, herşey güzel devam edecektir inanıyorum...Benim geçen hafta görülmedi normalde bugün çağırmıştı ama hafta içi gitmek Zor oluyor O yüzden ctesi gideceğiz. Sen yarın gidersen bana haber ver ben hüç böyle düşünmemiştim şimdi biraz korktum inşallah duyarız ikimzde
Sizde gebelik belirtileri var mı peki. Midem çok bulanıyor tiksinme falan olmadı ama. Bel kadık ağrısı çekiyorum ara ara .Yok yok korkmayın lütfen, hatta sizin ne güzel yaşanmış örneğiniz de varmış kalp atışı konusunda, herşey güzel devam edecektir inanıyorum...
Ben kendim zaten 5 yıldır çok fazla ilaçlar iğneler operasyonlar derken herşeyin kötüsüne o kadar alıştım ve kendimi alıştırdım ki, ister istemez köyüye gidiyor kafam, aslında sizin dediğiniz gibi, ortada sıkıntılı birşey yok , böyle de devam etme olasılığ çok yüksek demekkiBir de doktor da kötü ihtimali de vurgulaynca heralde düştüm biraz
canım geçmiş olsun benimde düşük oldu ilaçlarımı bıraktım kanama ile atıyorum şimdi nasıl bir yol izleyeceksinEvet canım boş gebelik malesef kürtaj olucam korktuğum başıma geldi çok üzgünüm.
insallah canim insallah bukez sağlıkla alalım kucahimiza6Cnm cok sevindim. Snnle ta subat grubundaydik. Eminim bu sefer her sey yolunda gidecek mucize gibi geliyor bizlere boyle haberler masallah♥
Geçmiş olsun canım. Vallahi hiç bilmiyorum doktor genetik test istedi. Onları yaptırcam önce sonra hiç aşılama yaptırmadım doktor aşılama şansı çok düşük dedi ama bir kere denemek istiyorum. Sonrada yine tüp bebeğe başlarım eğer yumurtam varsa değerlerim iyiyse. Sen napıcaksın.canım geçmiş olsun benimde düşük oldu ilaçlarımı bıraktım kanama ile atıyorum şimdi nasıl bir yol izleyeceksin
Canım ben de 6+3de gittim. Doktor 3 gün geriden geliyor tam 6 haftalık gözüküyor dedi. Tüp bebek doktorumdu ve o kadar ümitsiz konuşmadı. Olabiliyor geriden gelmeler dedi cihazlar da her zaman çok iyi göremiyor ama yine de haftaya gel bakalım ihmal etmeyelim dedi. İşte bu hafta perşembeye tekrar çağırdı bakalım nasip. İnşallah pır pır atan kalplerini görürüz sonra da sağlıkla kucağımıza alırızKızlar merhaba. Ben dondurulmuş embriyo tedabisiyle 31ağustosta transfer oldum ve çok şükür ki pozitifi görmüştük. Bugün 6+3de doktora göründüm, vajinal de baktı, yolk kesesi oluşmuş ama bebeği net göremiyorum ,kalp atımlarını bu haftalarda görmek isteriz, 3-4gün sonra gel tekrar bakalım ama düşük riski var gibi duruyor dedi.. bu 4.denememdi, ilk kez pozitif görünce çok mutlu olmuştuk aslında, devam etme ihtimali hiç yok mu sizce?
Canım biliyorsun ben de 6+3 de görememiştim kalp atışını. Benim belirtilerim çok karışık bi gün oluyor bir gün olmuyor. Dün hiç bişeyim yoktu bu sabah korkunç bir mide bulantısıyla uyandım. Karın/kasik ağrım arada oluyor ama gazım var ve biraz kabızlık var o yüzden ona yoruyorum. En büyük belirtim hep uyumak istemek. Yemeklerden tiksinmedim ama turşu falan çok zor yiyorum. Tatlı çok severim normalde ama 2 kaşık yesem daha fazlasını istemiyorum. Sanki çok kesin bir belirtim yok ama var gibide ben de bilmiyorum artık bir de ilk gebelik o yüzden ayırt edemiyorum galibaSizde gebelik belirtileri var mı peki. Midem çok bulanıyor tiksinme falan olmadı ama. Bel kadık ağrısı çekiyorum ara ara .
İnşallah canım, böyle okudukça umut oluyor bende de, Allah gönlümüze göre versin inşallah...Canım ben de 6+3de gittim. Doktor 3 gün geriden geliyor tam 6 haftalık gözüküyor dedi. Tüp bebek doktorumdu ve o kadar ümitsiz konuşmadı. Olabiliyor geriden gelmeler dedi cihazlar da her zaman çok iyi göremiyor ama yine de haftaya gel bakalım ihmal etmeyelim dedi. İşte bu hafta perşembeye tekrar çağırdı bakalım nasip. İnşallah pır pır atan kalplerini görürüz sonra da sağlıkla kucağımıza alırız
Yok cnm bende, o da beni tesirgin ediyor aslnda, farklı hiç bir hissiyatım yokSizde gebelik belirtileri var mı peki. Midem çok bulanıyor tiksinme falan olmadı ama. Bel kadık ağrısı çekiyorum ara ara .
Başka dondurulmuş embriyon yok mu canım bende 1 ay sonra dondurulmuşlardan bir daha deneyeceğim şansımı genetik test bende yaptıracağım birde bu sefer şeker ilacı kullandırıyor doktorum pko olduğu içinGeçmiş olsun canım. Vallahi hiç bilmiyorum doktor genetik test istedi. Onları yaptırcam önce sonra hiç aşılama yaptırmadım doktor aşılama şansı çok düşük dedi ama bir kere denemek istiyorum. Sonrada yine tüp bebeğe başlarım eğer yumurtam varsa değerlerim iyiyse. Sen napıcaksın.
Yok canım kalmadı benim. 5 tane vardı hepsini kullandım. 3 kere transfer oldum bir tanesi tutmadı. Diğer ikisi boş gebelik oldu. Çok umutsuzum. Çocuksuz yaşamaya alışmam lazım galiba artık.Başka dondurulmuş embriyon yok mu canım bende 1 ay sonra dondurulmuşlardan bir daha deneyeceğim şansımı genetik test bende yaptıracağım birde bu sefer şeker ilacı kullandırıyor doktorum pko olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?