- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Kesinlikle, beline bacağına ve el bileğine bakKizlar alintiladigim fotolarda 66 kg. Asagida attigim foto bgn cekildi. Bu sabah 59.2 kg ciktim. Gercekten incelmis miyim sizce? Firsat bulunca Edim kucagimda degilken de cekicem. Disarda hep kanguruda, evde de cekilcek vaktim enerjim ve halim olmuyor. Idare ediverin
Eki Görüntüle 2798429
Canım benim diyetisyen 1 ara öğünde 1 çay bardağı leblebi vermişti bildiğim kadarı ile de süt yapıyorAksam lokma dokuluyordu, 1 tanecik yedim.
Aksam yemegim;
200 gr somon
1/3 buharda patates
1 buharda havuc
2 dilim ekmek
Arada leblebi attim agzima 3-5.
Canim senin zayifladigin gayet belli! Helal olsun sana valla! Boyle devam.
Ahahah el bileğimde ne gibi bi değişiklik var kızKesinlikle, beline bacağına ve el bileğine bak
Ustunde kot ceket olsn resim biraz daha kalin cikmis,Ahahah el bileğimde ne gibi bi değişiklik var kız
Günaydin canim, Süper onumuzde daha 2 ay varGünaydın
Daha kahvaltı yapamadım.
Bugün iki ay oldu diyete başlayalı ve tartıldım. Sonucu paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 2798747
Yok kuzum haklısın. Dikkatle inceledim. Gerçekten ben 66 kg olunca bileğim kolum bile kalınlaşmış. İnanki farkında değildim hiç. Bu kiloları bilmediğimden hiç bileğimin kalınlaşabileceğini düşünmemiştim. Tövbe est. Ne hale gelmişim böyleUstunde kot ceket olsn resim biraz daha kalin cikmis,hmm acidanda olabilir tabi
Hedef kiloya ulasmaya yaaaa her hafta 1 kilo versem 8 kilo yapar ve bu da 62 kilo eder
Heheheh hic o acidan bakmamistim gercekten Ada kadar daWhite Mocha bizim kız kadar gitti
Kahvaltı: menemen gitti mis gibi1 dilim çavdar ekmeği, 2 kk beyaz peynir, 3 ceviz içi
Öğle yemeği ile birlikte brunch misali olduğundan kahvaltıda biraz peynir abartıldı ve menemene girildi.
Renk olarak ucuk pembe, siyah, lila hepsi hos olur iste bakacagim konsepte gore ki eger konsepli bir dogum gunu yaparsamesmeralda5 tulumu incelemeye şimdi fırsat bulabildim. Tam senin tarzın!! Belden ve kalçadan oturan abiye elbiseler zaten çok yakışıyor sana, bu tulum da o abiyelerinle aynı formda. Eminim sana çok yakışıcak kuzum