Yılan hikayesine dönen bir smmm sınavında Maliyet muhasebesi dersim var
Sınav tarihi gelmişti ki, perşembe günü koronadan ertelendi, ertelenmiş sınav geldi ben 9 aylık hamileydim tam 36. Haftaeşim gitmeyelim dedi ki ben gitmek istiyordum...
Sonra 2. Dönemi yapıldı Ada 1 aylıktı gitmedim daha çok küçük diye bir sonrakinde 5 aylık olcak dedim sonraki geldi korona yüzünden gene sınav iptal oldu derken şimdi 4 Nisan da var
Ya tek ders olmasa zor ama kuzum valla biraz büyüseler dicem de büyüyünce ilgi alakaları da büyüyorÇalış sen yaparsındiyetteki performansından anlaşılıyor maşallah güçlüsün Benim de bi dgs ye giresim vardı da zor hatta üniversite sınavına bile yükseldim de geri sektim.
Maaşına zam isteYa tek ders olmasa zor ama kuzum valla biraz büyüseler dicem de büyüyünce ilgi alakaları da büyüyor
Bugün gene eşimle çılgın bir diyalog geçti anlatim
offf dedim 7 aylık olunca 3 öğün olcak nası yetiştircem
Yoğunluğun artıyor senin de dedi
Terfi aldım sorumluluğum arttı dedim
Şirket büyüdükçe sorumluluk artar diyo
Bence zayifladigimizda giymek istedigimiz kiyafetleri paylasalim ara ara. Ben zaten zayiflayinca giyecegim kombinleri sik sik dusunurum planlarimWhite Mocha tulumu bulim burda paylaşcam aslında sizin de varsa paylaşsak nasıl olur fikir olur belki
Günaydın afiyet olsun
Öyle de çok zor oluyor kuzum yaa. İnşallah bir sıkıntısı yoktur EdizciğinUyumuyor diye doktora gidiyoruz su angunlerdir bittik artik
Uyumuyor mu?Uyumuyor diye doktora gidiyoruz su angunlerdir bittik artik
Bunlarda da 66kg halim. Bebesiz fotom yok, kendimi görmeye pek tahammül edemesem de...Eki Görüntüle 2781655 Eki Görüntüle 2781656