2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Çalış sen yaparsın diyetteki performansından anlaşılıyor maşallah güçlüsün Benim de bi dgs ye giresim vardı da zor hatta üniversite sınavına bile yükseldim de geri sektim.

Çalış sen yaparsın diyetteki performansından anlaşılıyor maşallah güçlüsün Benim de bi dgs ye giresim vardı da zor hatta üniversite sınavına bile yükseldim de geri sektim.
Ya tek ders olmasa zor ama kuzum valla biraz büyüseler dicem de büyüyünce ilgi alakaları da büyüyor
Bugün gene eşimle çılgın bir diyalog geçti anlatim

offf dedim 7 aylık olunca 3 öğün olcak nası yetiştircem
Yoğunluğun artıyor senin de dedi
Terfi aldım sorumluluğum arttı dedim
Şirket büyüdükçe sorumluluk artar diyo

Maaşına zam iste

White Mocha tulumu bulim burda paylaşcam aslında sizin de varsa paylaşsak nasıl olur fikir olur belki

Gunaydin kizlar
Her zamanki kahvaltim. Ekstra bir dilim daha ekmek yedim. Yumurta yok. Bol miktarda labne ve bal yedim. Edize yaptigim elmali pankeklerden 1 tane yedim.
Kahvaltiyi komple degistirmisim. Her zamanki khvaltim diyorum yaa, benim kafa high.
Saat 4den beri uyanigim.

Dismis kizlar. 8-10 gune 3. Ve 4. Disler gelebilir dedi doktor. Ama biz mahvolduk. Ediz de uyuyamamaktan hem istah kalmadi, hem huzursuz. Neyse simdi dis jeli falan yazdi doktor. Calpol ver dedi -icerisinde seker var diye vermemekte israrciydim- vermem grrektigini soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…