- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Evet canım harika olur ya cocukların oynayacağı açık havada bir yer. Siyah yerine pembe, somon, lila daha fresh durabilir yaz günü kuzum. Tabii sen bilirsinRenk olarak ucuk pembe, siyah, lila hepsi hos olur iste bakacagim konsepte gore ki eger konsepli bir dogum gunu yaparsam
Şöyle bahçeli bir yerde çocukların oynayacağı ne güzel olur yaaa
Hedef kiloya ulasmaya yaaaa her hafta 1 kilo versem 8 kilo yapar ve bu da 62 kilo eder62 de benim icin guzeldir
Utopik hedefim 59yani 59'a koruma diyetindeykende sporla beraber dusebilirim
Kilila6 da 8 kilo vermis onun sanirim daha da az vermesi gerekiyor hedef kilosu icin
+ bir de Mayis'ta Bayram var
Şöyle eklesem sıkıntı olmaz heraldeesmeralda5 tulumu incelemeye şimdi fırsat bulabildim. Tam senin tarzın!! Belden ve kalçadan oturan abiye elbiseler zaten çok yakışıyor sana, bu tulum da o abiyelerinle aynı formda. Eminim sana çok yakışıcak kuzum
Aslında bir gün yesek, 2 gün yesek bir şey olmazda sanıyorum ki biz her gün kötü besleniyoruz.. ya ben zaten hafif beslendiğimde kendimi daha enerjik hissediyorum diğer türlü çok ağırlık çöküyor..Ramazana kadar yoğun devam etmem lazım. Ramazanda oruç tutarsam zorlanırım diye düşünüyorum. Geçmiş senelerde ben iftara özenirdim de bu sene belki bebekle özenemem kilo bile verebilirim. Hiç bir bozucu olmasa da bir defa annemlere bir defa kayınvalidemlere gitme olsa o ay biraz sallanır. Yürüyüşte zor olur ramazanda. O yüzden 72 hedef, ramazana da pek bişi kalmadı sanırım. Gerçi şunun da farkına vardım ben temelli bırakamam artık bu işi. Yani yeni evli halim gibi olamam. Az da olsa işe gitmeden de olsa yarım saat falan yürüyüşe ve biraz yediklerime de dikkate mecburum. Metabolizmam o kadar da hızlı değil ve daha 31 yaşımdayım. 40 lı yaşlarımı düşünemiyorum.
Aslında bir gün yesek, 2 gün yesek bir şey olmazda sanıyorum ki biz her gün kötü besleniyoruz.. ya ben zaten hafif beslendiğimde kendimi daha enerjik hissediyorum diğer türlü çok ağırlık çöküyor..
ama tabi hedef kiloma gelince hamburger, pizza vs kaçamakları yaparım 1 gün ye 3 gün dikkat et tarzında
Ben de 31 yaşındayımhayatımıza bir de yakın yerlere giderken yürüme hedefi koyarsak zaten kalmaz kilolar
Benim kötü beslenmem Cuma ve hafta sonu oluyor geneldeesmeralda5 Kötü beslenme de şöyle bütün gün işte bunalıyorsun akşam mükellef sofra kurup rahatlıyorsun.
Sorma eşim gösterip duruyor hamburger, yeni bi yer açılmış söyle diyorum eve. Sen zayıfla öyle diyor ki ben hamburger sevmem bile...Benim kötü beslenmem Cuma ve hafta sonu oluyor genelde
Bu ara canım bir hamburger çekiyor
65'e düşim kendime nusret ısmarlıcam
Ben cok fazla yazamamaya basladim kiz panter gibi. Uzaktan telefonu gorsun kendini ileri atiyor. İyice yorucu olmaya basladi hayat benim icin. Sabah 7 de uyandik. 12 de kahvaltimi yapabildim. Ceyrek avokado. Pose yumurta. Dereotu domates peynir 4 zeytin ve yarim gevrek. Simdi de uyudu sukur de bi kahve iciyorum. 2 kasik irmik helvasi yedim
Aaa 9 aralıkta ölçmüştüm ben öylesine daha diyete başlamamıştm bile bundan 1 ay önce de ölçtüğümde 3 cm fark vardı güya ölçücektim gene geçen haftalarda akşam unutuyorumBen cok fazla yazamamaya basladim kiz panter gibi. Uzaktan telefonu gorsun kendini ileri atiyor. İyice yorucu olmaya basladi hayat benim icin. Sabah 7 de uyandik. 12 de kahvaltimi yapabildim. Ceyrek avokado. Pose yumurta. Dereotu domates peynir 4 zeytin ve yarim gevrek. Simdi de uyudu sukur de bi kahve iciyorum. 2 kasik irmik helvasi yedim
Ben de ekimgibi olcmustum pilatese baslamadan once. 1 ay sonra baktim hersey ayni.smdi ama degismis biraz olculer. Yaz da haber ver canmAaa 9 aralıkta ölçmüştüm ben öylesine daha diyete başlamamıştm bile bundan 1 ay önce de ölçtüğümde 3 cm fark vardı güya ölçücektim gene geçen haftalarda akşam unutuyorumölçim yazarım pazartesi günü
Bak heves ettiriyorsun dur enerjim kalırsa akşam ölçimBen de ekimgibi olcmustum pilatese baslamadan once. 1 ay sonra baktim hersey ayni.smdi ama degismis biraz olculer. Yaz da haber ver canm
Bende de hiç giyilmemiş yazlık eşofman var çok açık renk. Atıcam az sonra fotosunu. Ama ben hayatta denemem şu anKızlarrrr Yaaa ben bir de kendime beyaz eşofman aldım hafta sonu özgüvene gel65 kiloyken almıyordum diyetisyene gittim şimdi çok alcam alcam diyordum daha öncede söylemiştim size muhteşem eşofman takımları var ama ben alamıyorum ne aramıştım vakti zamanında diye
az kaldı yetişiyorumalcam 1 tane de bedenimden küçük alcam
velhasıl bugun o eşofmanı giyim evde dedim giydim bir motiveeeeyim
Yani pantolonlarda bile farkeder ya aç karna giydiğinle tok karnına giydiğinesmeralda5 sabah akşam bende çok farkeder
öğleden sonra double kahve , yarım elma, 1 kuru incir yedim.
Akşam olmadan kızı beslerken 6 köfteyi -köfteler küçüktü- az ketçap mayoneze bandırarak yedim.
Akşam kereviz, mercimek çorba, salata yedim.
şimdi çay demledik onu bekliyorum kız içirirse bir bardak huzurla inş içecem.