2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Renk olarak ucuk pembe, siyah, lila hepsi hos olur iste bakacagim konsepte gore ki eger konsepli bir dogum gunu yaparsam
Şöyle bahçeli bir yerde çocukların oynayacağı ne güzel olur yaaa
Evet canım harika olur ya cocukların oynayacağı açık havada bir yer. Siyah yerine pembe, somon, lila daha fresh durabilir yaz günü kuzum. Tabii sen bilirsin

Ramazana kadar yoğun devam etmem lazım. Ramazanda oruç tutarsam zorlanırım diye düşünüyorum. Geçmiş senelerde ben iftara özenirdim de bu sene belki bebekle özenemem kilo bile verebilirim. Hiç bir bozucu olmasa da bir defa annemlere bir defa kayınvalidemlere gitme olsa o ay biraz sallanır. Yürüyüşte zor olur ramazanda. O yüzden 72 hedef, ramazana da pek bişi kalmadı sanırım. Gerçi şunun da farkına vardım ben temelli bırakamam artık bu işi. Yani yeni evli halim gibi olamam. Az da olsa işe gitmeden de olsa yarım saat falan yürüyüşe ve biraz yediklerime de dikkate mecburum. Metabolizmam o kadar da hızlı değil ve daha 31 yaşımdayım. 40 lı yaşlarımı düşünemiyorum.

Şöyle eklesem sıkıntı olmaz heralde

Eklentiler

• D15B9B4D-955E-437B-AE8A-3C41695106DD.jpeg
    53,1 KB · Görüntüleme: 26
  • A19C36AB-EF0B-4CA0-989B-8A53BA02CBBE.jpeg
    201,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 0BD10CC7-AE5B-4697-ACFA-937A150EC5C7.jpeg
    92,9 KB · Görüntüleme: 26
Aslında bir gün yesek, 2 gün yesek bir şey olmazda sanıyorum ki biz her gün kötü besleniyoruz.. ya ben zaten hafif beslendiğimde kendimi daha enerjik hissediyorum diğer türlü çok ağırlık çöküyor..
ama tabi hedef kiloma gelince hamburger, pizza vs kaçamakları yaparım 1 gün ye 3 gün dikkat et tarzında
Ben de 31 yaşındayım hayatımıza bir de yakın yerlere giderken yürüme hedefi koyarsak zaten kalmaz kilolar

Ben çalışmaya başlarsam yürümem imkansız. Taksi şoförü gibi olurum. O yüzden işten gelince ya da gitmeden yürümem lazım. Acaip bir tempo olacak çocuksuzken bile öğle arası eve arabayla gider yemeğimi yer kahvemi yapar işe geri dönerdim. Öğle arası lahmacun içi hazırlayıp fırına verip akşam iş çıkışı alıp dağıtarak eve gelmişliğim de var. Bir öğle arası da pizza hamuru yoğurtmuşluğum var yoğurma makinası yoğurdu gerçi ben o arada yemek yedim.

Ben cok fazla yazamamaya basladim kiz panter gibi. Uzaktan telefonu gorsun kendini ileri atiyor. İyice yorucu olmaya basladi hayat benim icin. Sabah 7 de uyandik. 12 de kahvaltimi yapabildim. Ceyrek avokado. Pose yumurta. Dereotu domates peynir 4 zeytin ve yarim gevrek. Simdi de uyudu sukur de bi kahve iciyorum. 2 kasik irmik helvasi yedim

Benim kötü beslenmem Cuma ve hafta sonu oluyor genelde
Bu ara canım bir hamburger çekiyor
65'e düşim kendime nusret ısmarlıcam
Sorma eşim gösterip duruyor hamburger, yeni bi yer açılmış söyle diyorum eve. Sen zayıfla öyle diyor ki ben hamburger sevmem bile...
Bizimki de emekliyor yetişememeye başladım. Dün gece babası yere mamayı koyarak odalar arası emekletti öğrendi beni bırakıp gidiyor bugün.​

Aaa 9 aralıkta ölçmüştüm ben öylesine daha diyete başlamamıştm bile bundan 1 ay önce de ölçtüğümde 3 cm fark vardı güya ölçücektim gene geçen haftalarda akşam unutuyorum ölçim yazarım pazartesi günü

Ben de ekimgibi olcmustum pilatese baslamadan once. 1 ay sonra baktim hersey ayni.smdi ama degismis biraz olculer. Yaz da haber ver canm

Ben de ekimgibi olcmustum pilatese baslamadan once. 1 ay sonra baktim hersey ayni.smdi ama degismis biraz olculer. Yaz da haber ver canm
Bak heves ettiriyorsun dur enerjim kalırsa akşam ölçim heralde sabahtan akşama farketmez çok ahahah

Kızlarrrr Yaaa ben bir de kendime beyaz eşofman aldım hafta sonu özgüvene gel 65 kiloyken almıyordum diyetisyene gittim şimdi çok alcam alcam diyordum daha öncede söylemiştim size muhteşem eşofman takımları var ama ben alamıyorum ne aramıştım vakti zamanında diye

az kaldı yetişiyorum alcam 1 tane de bedenimden küçük alcam

velhasıl bugun o eşofmanı giyim evde dedim giydim bir motiveeeeyim

Bende de hiç giyilmemiş yazlık eşofman var çok açık renk. Atıcam az sonra fotosunu. Ama ben hayatta denemem şu an XS çünkü. Ahhh zara xs bana bi zamanlar nerdeyse oversize gibi oluyordu

Benim için en büyük sorun mom jean ve slouchy jean giyememek. Çünkü bu modellerin baya zayıf ince bellilere yakıştırıyorum. Kotlarım ve kumaş pantolonlarım hep bu modeller. 50-52 kg olduğumda giycem hepsini inşallah... neyse 59 u gördük 55 - 52 - 50 yi de görürüz

esmeralda5 sabah akşam bende çok farkeder

öğleden sonra double kahve , yarım elma, 1 kuru incir yedim.
Akşam olmadan kızı beslerken 6 köfteyi -köfteler küçüktü- az ketçap mayoneze bandırarak yedim.

Akşam kereviz, mercimek çorba, salata yedim.
şimdi çay demledik onu bekliyorum kız içirirse bir bardak huzurla inş içecem.

Yani pantolonlarda bile farkeder ya aç karna giydiğinle tok karnına giydiğin ben en iyisi sabah ölçim yaaa

Bazen size de oluyor mu açlıktan mı yemek yemem lazım yiyemediğimden mi ağlayacak gibi oluyorum

aşureden sonra 2 züber top
Akşam üstü 1 züber top

Akşam
Az tarhana çorbası
Az ıspanak ( 6 kaşıktı fakat bitiremedim)
3 kaşık yoğurt
Bir etimek
Yarım paket diyet pissskeüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…