2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Yılan hikayesine dönen bir smmm sınavında Maliyet muhasebesi dersim var 😅😅😅
Sınav tarihi gelmişti ki, perşembe günü koronadan ertelendi, ertelenmiş sınav geldi ben 9 aylık hamileydim tam 36. Hafta 😅😅 eşim gitmeyelim dedi ki ben gitmek istiyordum...
Sonra 2. Dönemi yapıldı Ada 1 aylıktı gitmedim daha çok küçük diye bir sonrakinde 5 aylık olcak dedim sonraki geldi korona yüzünden gene sınav iptal oldu derken şimdi 4 Nisan da var 🤪
Çalış sen yaparsın🙃 diyetteki performansından anlaşılıyor maşallah güçlüsün💪🏻 Benim de bi dgs ye giresim vardı da zor😂 hatta üniversite sınavına bile yükseldim de geri sektim.

Çalış sen yaparsın🙃 diyetteki performansından anlaşılıyor maşallah güçlüsün💪🏻 Benim de bi dgs ye giresim vardı da zor😂 hatta üniversite sınavına bile yükseldim de geri sektim.
Ya tek ders olmasa zor ama kuzum valla biraz büyüseler dicem de büyüyünce ilgi alakaları da büyüyor 😅😅😅
Bugün gene eşimle çılgın bir diyalog geçti anlatim

offf dedim 7 aylık olunca 3 öğün olcak nası yetiştircem 😅
Yoğunluğun artıyor senin de dedi
Terfi aldım sorumluluğum arttı dedim
Şirket büyüdükçe sorumluluk artar diyo 😅😅😅

Ya tek ders olmasa zor ama kuzum valla biraz büyüseler dicem de büyüyünce ilgi alakaları da büyüyor 😅😅😅
Bugün gene eşimle çılgın bir diyalog geçti anlatim

offf dedim 7 aylık olunca 3 öğün olcak nası yetiştircem 😅
Yoğunluğun artıyor senin de dedi
Terfi aldım sorumluluğum arttı dedim
Şirket büyüdükçe sorumluluk artar diyo 😅😅😅
Maaşına zam iste 😂

Günaydın🙃
Kahvaltım:
D1565DF4-2CBD-44F5-8FEA-95C7F087A978.jpeg

Gunaydin kizlar 🥰
Her zamanki kahvaltim. Ekstra bir dilim daha ekmek yedim. Yumurta yok. Bol miktarda labne ve bal yedim. Edize yaptigim elmali pankeklerden 1 tane yedim.
Kahvaltiyi komple degistirmisim. Her zamanki khvaltim diyorum yaa, benim kafa high.
Saat 4den beri uyanigim.

Dismis kizlar. 8-10 gune 3. Ve 4. Disler gelebilir dedi doktor. Ama biz mahvolduk. Ediz de uyuyamamaktan hem istah kalmadi, hem huzursuz. Neyse simdi dis jeli falan yazdi doktor. Calpol ver dedi -icerisinde seker var diye vermemekte israrciydim- vermem grrektigini soyledi

X