- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
KesinlikleKizlar ben kendime 16 subatta mini hedef belirlemistim. Olmadi... Ama 1 hafta gec de olsa hedefime ulastim.
Cheat day yaptigim icin hic pisman degilim. Varsin bir hafta gec olsun. Ben gecen hafta da yemeseydim bu hafta komple diyeti birakabilirdim. Gecen hafta moralim bozulup pisman olmustum yedigim icin ama su an iyiki bozmusum 1 gunluk diyorum.
Evet kuzum, bebelerin 1 yasina gelmelerine 5 ay var. Ohoooo 5 ayda herkes istedigi kiloya iner zaten. Sonra tiril tiril efil efil elbiseler bizi bekliyor partydeKesinlikletamam zorlanıyoruz kimi zaman ama hayat devam ediyor yarışta değiliz keyiflice istediğimiz kilolara ineriz
Ayyy 5 aycık mı kaldı yaa bak duygulandım böyle diyinceEvet kuzum, bebelerin 1 yasina gelmelerine 5 ay var. Ohoooo 5 ayda herkes istedigi kiloya iner zaten. Sonra tiril tiril efil efil elbiseler bizi bekliyor partyde
Ben de alt tarafı 3 kilo vermiştim. Hepsini aldım. Çok arsizim ama yine yine başlıyorumBen es geciyorm bu hafta hem cok yedim hem de sagliksiz beslendim. Kilo almisim zTen toplasan 2 kilo verememistmbde almisim. Kizin ek gidasi uykusuzlugu derken disardan soyledik genelde. Burnumuz akiyor bde ikimizin de. Ben neyse de kiz geceleri uyuyamiyor iyice moralim bozuk.
lila6 sana da cok gecmis olsun canm. İyi mi simdi bicirik?
White Mocha tebrik ederim canm.
bu arada hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun
Ben es geciyorm bu hafta hem cok yedim hem de sagliksiz beslendim. Kilo almisim zTen toplasan 2 kilo verememistmbde almisim. Kizin ek gidasi uykusuzlugu derken disardan soyledik genelde. Burnumuz akiyor bde ikimizin de. Ben neyse de kiz geceleri uyuyamiyor iyice moralim bozuk.
lila6 sana da cok gecmis olsun canm. İyi mi simdi bicirik?
White Mocha tebrik ederim canm.
bu arada hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun
Ben seni cok iyi anliyorum ya. Esimden de acikcasi bana fayda yok. zaten gec geliyor o. Yarin yine is gunumuz gerginim. İsyerinde cok zorlaniyorum hic bsey mutlu etmiyor onu da. Bakacak yardim edecek kmse de yok. Ev perisan ben perisan. Sinirimden bu hafta agla agla zaten abur cubura sardim. İnsallah duzelsin. Ama bu hafta biraz toparlarm insallah. Burada okumustm uykusuzluk odem yapar diye. Belki odemdir yani insallahBugün iyi gibi bakalım. Ama esir aldı beni yine kızım. Ayağımda sallanarak uyuyor görünüyor yoksa yatakta ağlıyor. Babası geçen hafta evdeydi rahata da alışmışım zorlandım bugün. Bi de tek başıma yıkadım çocuğu. Ek gıda çok kirletiyor dayanamadım. Tüm bu faktörlerle diyet hem kolay hem zor. Yemeye fırsat yok ama fırsat doğunca da sıkılmışlık hissi ile irade zor olabiliyor. Eşim gelesiye tükenmiş hissediyorum çoğu gün. Yürüyecek halim yok gibi oluyor ama çıkınca yürüyüşe değişiyor enerji geliyor. İnşallah biraz huylansalar da kendimize de vakit kalsa...
Hepsi ödem bence deBen seni cok iyi anliyorum ya. Esimden de acikcasi bana fayda yok. zaten gec geliyor o. Yarin yine is gunumuz gerginim. İsyerinde cok zorlaniyorum hic bsey mutlu etmiyor onu da. Bakacak yardim edecek kmse de yok. Ev perisan ben perisan. Sinirimden bu hafta agla agla zaten abur cubura sardim. İnsallah duzelsin. Ama bu hafta biraz toparlarm insallah. Burada okumustm uykusuzluk odem yapar diye. Belki odemdir yani insallah
Hehhehe bak gene hırs yaptım yapcam ama bu hafta oturup ders çalışmam lazımmm leslie yerine inşallah gündüz hava güzel olurda Ada yla yürüyüş yaparsak kurtarırızlila6 bence sen yine tartı günü şanssızlığı yaşıyorsun bir iki gün sonra bir anda gidecek o kilolar
White Mocha yaaa süpersin. Allah'ım ben de 50leri görmek istiyorum kıyıdan köşeden de olsa
esmeralda5 yaktın yıktın ortalığı bu haftaaaaa
Ne dersi?Hehhehe bak gene hırs yaptım yapcam ama bu hafta oturup ders çalışmam lazımmm leslie yerine inşallah gündüz hava güzel olurda Ada yla yürüyüş yaparsak kurtarırız
Yılan hikayesine dönen bir smmm sınavında Maliyet muhasebesi dersim varNe dersi?
Ben de bi kot sort bi beyaz tshirt gecirip disari cikmak istiyorum. Gerci ben giyinirken pek vucudumu asiri takinti yapmiyorum. Mesela bacagim kalin diye sort giymekten vazgecmem. Ya da kisa kollu giyceksem ve kollarim bingilsa kasmam. Ama kendim icin zayiflamak istiyorum. Giydiklerimle ayna karsisina gecince onceki halimi gormek istiyorum. Ama bence her bedende kadin istedigi gibi giyinebilmeliAyyy 5 aycık mı kaldı yaa bak duygulandım böyle diyince
Ya tabi ki elbise de çok önemli göbek falan saklanıyorda bıngıl kol saklanmıyor
benim hedefim bebişle dışarı çıkıcam zaman hemen giydiğim şeylerin olması ve üstüne yakışması
Tulum cok severim bende. Kafanda nasil bisi var, foto falan atsanaYaa bir de sanırım ben elbise değil de tulum istiyorum ama son anda değişebilir her şey
Odemdir onun 2 kilosu... 1 kilo falan almisindir.Ben de alt tarafı 3 kilo vermiştim. Hepsini aldım. Çok arsizim ama yine yine başlıyorum
Odemdir canim, sen ara ara diyete devam et. Ama bgn ben de agladim valla cocuk uyumuyo diyeBen seni cok iyi anliyorum ya. Esimden de acikcasi bana fayda yok. zaten gec geliyor o. Yarin yine is gunumuz gerginim. İsyerinde cok zorlaniyorum hic bsey mutlu etmiyor onu da. Bakacak yardim edecek kmse de yok. Ev perisan ben perisan. Sinirimden bu hafta agla agla zaten abur cubura sardim. İnsallah duzelsin. Ama bu hafta biraz toparlarm insallah. Burada okumustm uykusuzluk odem yapar diye. Belki odemdir yani insallah
Sen pes edemezsin zaten, sen lidersinSanmayın ki yine pes ettimçok yoğun bir dönemdeyim yine. Yetişemiyorum hiçbir şeye. Yazamıyorum ama bilin ki hala sizinleyim
Kesinlikle katılıyorum canım ben nasıl rahatsam öyle :)Ben de bi kot sort bi beyaz tshirt gecirip disari cikmak istiyorum. Gerci ben giyinirken pek vucudumu asiri takinti yapmiyorum. Mesela bacagim kalin diye sort giymekten vazgecmem. Ya da kisa kollu giyceksem ve kollarim bingilsa kasmam. Ama kendim icin zayiflamak istiyorum. Giydiklerimle ayna karsisina gecince onceki halimi gormek istiyorum. Ama bence her bedende kadin istedigi gibi giyinebilmeli
Tulum cok severim bende. Kafanda nasil bisi var, foto falan atsana
Odemdir onun 2 kilosu... 1 kilo falan almisindir.
Odemdir canim, sen ara ara diyete devam et. Ama bgn ben de agladim valla cocuk uyumuyo diye
Sen pes edemezsin zaten, sen lidersin