2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kesinlikle tamam zorlanıyoruz kimi zaman ama hayat devam ediyor yarışta değiliz keyiflice istediğimiz kilolara ineriz

Kesinlikle tamam zorlanıyoruz kimi zaman ama hayat devam ediyor yarışta değiliz keyiflice istediğimiz kilolara ineriz
Evet kuzum, bebelerin 1 yasina gelmelerine 5 ay var. Ohoooo 5 ayda herkes istedigi kiloya iner zaten. Sonra tiril tiril efil efil elbiseler bizi bekliyor partyde

Evet kuzum, bebelerin 1 yasina gelmelerine 5 ay var. Ohoooo 5 ayda herkes istedigi kiloya iner zaten. Sonra tiril tiril efil efil elbiseler bizi bekliyor partyde
Ayyy 5 aycık mı kaldı yaa bak duygulandım böyle diyince
Ya tabi ki elbise de çok önemli göbek falan saklanıyorda bıngıl kol saklanmıyor

benim hedefim bebişle dışarı çıkıcam zaman hemen giydiğim şeylerin olması ve üstüne yakışması

Yaa bir de sanırım ben elbise değil de tulum istiyorum ama son anda değişebilir her şey

Önce kahve çikolata 2 saat falan oldu şimdi öğle yemeği

Öğle yemeği ciğer 4 yk bulgur pilavı ve 4 yk yoğurt

Bugün tartı günümüzdu değil miii

Ben 69 kiloyum sanırım ama bugün çok motiveyim. Hava çok güzel. Okulda bol bol masa tenisi oynadım. 10 günde vereceğim o aldığım kiloları. Aldım bir kere napalım allah beterinden saklasın

Ben es geciyorm bu hafta hem cok yedim hem de sagliksiz beslendim. Kilo almisim zTen toplasan 2 kilo verememistm bde almisim. Kizin ek gidasi uykusuzlugu derken disardan soyledik genelde. Burnumuz akiyor bde ikimizin de. Ben neyse de kiz geceleri uyuyamiyor iyice moralim bozuk.
lila6 sana da cok gecmis olsun canm. İyi mi simdi bicirik?

White Mocha tebrik ederim canm.

bu arada hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun

Ben de alt tarafı 3 kilo vermiştim. Hepsini aldım. Çok arsizim ama yine yine başlıyorum

Bugün iyi gibi bakalım. Ama esir aldı beni yine kızım. Ayağımda sallanarak uyuyor görünüyor yoksa yatakta ağlıyor. Babası geçen hafta evdeydi rahata da alışmışım zorlandım bugün. Bi de tek başıma yıkadım çocuğu. Ek gıda çok kirletiyor dayanamadım. Tüm bu faktörlerle diyet hem kolay hem zor. Yemeye fırsat yok ama fırsat doğunca da sıkılmışlık hissi ile irade zor olabiliyor. Eşim gelesiye tükenmiş hissediyorum çoğu gün. Yürüyecek halim yok gibi oluyor ama çıkınca yürüyüşe değişiyor enerji geliyor. İnşallah biraz huylansalar da kendimize de vakit kalsa...​

Ben seni cok iyi anliyorum ya. Esimden de acikcasi bana fayda yok. zaten gec geliyor o. Yarin yine is gunumuz gerginim. İsyerinde cok zorlaniyorum hic bsey mutlu etmiyor onu da. Bakacak yardim edecek kmse de yok. Ev perisan ben perisan. Sinirimden bu hafta agla agla zaten abur cubura sardim. İnsallah duzelsin. Ama bu hafta biraz toparlarm insallah. Burada okumustm uykusuzluk odem yapar diye. Belki odemdir yani insallah

Hepsi ödem bence de aman sağlık ve huzurumuz olsun da ödem atılır

Bu akşam da ne yedim bilemedim. Çocuk kurulmuş gibi akşam yemeği vakti çıldırıyor. Bulgur pilavı, mercimek çorba, salata, kavurma bunlardan yedim. Bir de yoğurt. Ay yoruldum. Yemekten önce 1 saat de yürüdüm.

Hehhehe bak gene hırs yaptım yapcam ama bu hafta oturup ders çalışmam lazımmm leslie yerine inşallah gündüz hava güzel olurda Ada yla yürüyüş yaparsak kurtarırız

Yılan hikayesine dönen bir smmm sınavında Maliyet muhasebesi dersim var
Sınav tarihi gelmişti ki, perşembe günü koronadan ertelendi, ertelenmiş sınav geldi ben 9 aylık hamileydim tam 36. Hafta eşim gitmeyelim dedi ki ben gitmek istiyordum...
Sonra 2. Dönemi yapıldı Ada 1 aylıktı gitmedim daha çok küçük diye bir sonrakinde 5 aylık olcak dedim sonraki geldi korona yüzünden gene sınav iptal oldu derken şimdi 4 Nisan da var

Sanmayın ki yine pes ettim çok yoğun bir dönemdeyim yine. Yetişemiyorum hiçbir şeye. Yazamıyorum ama bilin ki hala sizinleyim

Bugün bende yazamadım dimi onu bile hatırlamıyorum düşünün

kahvaltı klasik roka
2 hurma 8 fındık
1 grisino + çay
Tarhana çorbası-6 kaşık sebze yemeği - 2 etimek - 1 ekmek
2 bitterli eti form 2 orman meyveli

Ben de bi kot sort bi beyaz tshirt gecirip disari cikmak istiyorum. Gerci ben giyinirken pek vucudumu asiri takinti yapmiyorum. Mesela bacagim kalin diye sort giymekten vazgecmem. Ya da kisa kollu giyceksem ve kollarim bingilsa kasmam. Ama kendim icin zayiflamak istiyorum. Giydiklerimle ayna karsisina gecince onceki halimi gormek istiyorum. Ama bence her bedende kadin istedigi gibi giyinebilmeli
Yaa bir de sanırım ben elbise değil de tulum istiyorum ama son anda değişebilir her şey
Tulum cok severim bende. Kafanda nasil bisi var, foto falan atsana
Ben de alt tarafı 3 kilo vermiştim. Hepsini aldım. Çok arsizim ama yine yine başlıyorum
Odemdir onun 2 kilosu... 1 kilo falan almisindir.
Odemdir canim, sen ara ara diyete devam et. Ama bgn ben de agladim valla cocuk uyumuyo diye
Sanmayın ki yine pes ettim çok yoğun bir dönemdeyim yine. Yetişemiyorum hiçbir şeye. Yazamıyorum ama bilin ki hala sizinleyim
Sen pes edemezsin zaten, sen lidersin

Kesinlikle katılıyorum canım ben nasıl rahatsam öyle :)
Beğenmeyen rahatsız olanda bakmasın ne diyeyim
Ben de evlendiğimde kilo aldığımda göbiş vardı ama üst bacak kalındı ama bikini giyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…