2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kızlar kızlarrr yazılanları bile anca okuyabildim yarınki kahvaltımı ara öğünümü ayarladım attım dolaba. Vakitsizligin beni yıldırmasına müsade etmiyciiim. Siz fıstık fıstık gezerken hala dobiş gezmek istemiyoreeee tüm hafta okuldaydim çok yoruldum ama en büyük artısı her gün masa tenisi oynayabildim

Bir de artık spora basliyayim diyorum ama ben hiç kontrole gitmedim dogumdan sonra. Sıkıntı olur mu sizce bilemedim. Bugün biraz mekik çektim ama öyle pek sıkıntı olmadı. Sizin doktorunuz ne dedi bu konuda gittiyseniz

White Mocha iki yıl önce de kilo vermiştim. Bir mom jean aldım ama bacaklarımdan bile geçmiyordu. İlk düğmesini kapattığım ve sonra rahat rahat giyebildigim iki foto atcam şimdi. Bence sen de girersin

Tracer bacaklardan baya incelmişsin birinde skinny jean gibi durmuş, diğerinde kotun modeli değişmiş resmen
Evet canım benim basen, iç bacak, popo alıyor zaten en çok görüntüden ziyade rahatlığı çok güzeldi yaaa. Oturdum göbeğim mo çıktı. Yürüdüm popom mu çok çıktı derdim yoktu Fark da 3 kilo olması lazım
Tracer 2 foto arasındaki kilo farkı ne??
Yaaa dimi iç bacaklar gitmiş resmen Tracer
Ah o iç bacaklar benim belalım yaaa birinde bacaklarım açık olduğu halde utanmasa birbirine değecek en son bacaklarım kapalıyken değmiyordu ama ah tatlı mazi

Kuzum fotolardaki kilonu hatırlıyor musun? Zayıf olanda gayet iyisin bence. Ben bel inceyse göbek yoksa hafif basen popo beğeniyorum aslında

Benim evlenmeden önce mi işe başlamadan önce mi diyim vucut tipim daha değişikti belim gene inceydi ama kilo aldım mı göbek, bel, gögüs alıyordum

böyle hafif ispanyol paça kot çok severdim hafif kalçalı gösteriyor diye
Sonra nasıl oldu bilmiyom basenlerim kalçalarım genişledi gögüs, bel inceldi

Benim bgn canım kahvaltı istemedi.

45 gr yulaf
100 ml süt
3 tatlı kaşığı baldan oatmeal hazırladım.
Kalorisi 411 oldu
Edizden kalan yarım yumurtayı yedim bi de, o da 40 civarı
Totalde 450 kalorilik sağlam bi kahvaltı yaptım

Yemek yiyemediğinden mi ağlayacak gibi oluyosun canım?
Ediz uyumadığında biz eşimle sırayla yiyoruz. Beraber oturup yemek yerine önce ben yiyorum, sonra o. Çünkü Edizi beklediğimizde ben çok fena oldum. Dayanamaz hale geldim. Böyle bi çözüm bulduk...
Özledim ama ağır ağır birlikte yemek yemeyi

Günaydın kızlar

Karabuğday haşlaması 4 kaşık
2 salatalık
Dereotu
2 tam ceviz
3 kaşık yoğurt
Pul biberli bir kahvaltı yapacağım kız uyuduğunda
İnşallah 11.30 gibi yapabilirim

Dün çok acıktım yemek yemem lazım akşam üstü resmen ağlayacaktım açlıktan değil de yemek yemem lazım ama yiyemiyorum hissinden 2 den sonra 7ye kdr arada ağzıma sadece 1 züber top attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…