Bekliyorum kuzum at bakalım.White Mocha iki yıl önce de kilo vermiştim. Bir mom jean aldım ama bacaklarımdan bile geçmiyordu. İlk düğmesini kapattığım ve sonra rahat rahat giyebildigim iki foto atcam şimdi. Bence sen de girersin
Evet canım benim basen, iç bacak, popo alıyor zaten en çokTracer bacaklardan baya incelmişsin birinde skinny jean gibi durmuş, diğerinde kotun modeli değişmiş resmen
Tracer 2 foto arasındaki kilo farkı ne??
Ah o iç bacaklar benim belalım yaaa
Kuzum fotolardaki kilonu hatırlıyor musun? Zayıf olanda gayet iyisin bence. Ben bel inceyse göbek yoksa hafif basen popo beğeniyorum aslındaEvet canım benim basen, iç bacak, popo alıyor zaten en çokgörüntüden ziyade rahatlığı çok güzeldi yaaa. Oturdum göbeğim mo çıktı. Yürüdüm popom mu çok çıktı derdim yoktu Fark da 3 kilo olması lazım
Ah o iç bacaklar benim belalım yaaabirinde bacaklarım açık olduğu halde utanmasa birbirine değecek en son bacaklarım kapalıyken değmiyordu ama ah tatlı mazi
İlkinde 56.5 diğerinde 53.5 olmam lazım canım hatırladığım kadarıyla. Ah sıkıysa ben de severimKuzum fotolardaki kilonu hatırlıyor musun? Zayıf olanda gayet iyisin bence. Ben bel inceyse göbek yoksa hafif basen popo beğeniyorum aslında
Ben hafif basen de seviyorumPardon daaaaa popoyu kim sevmezben de severim vallah
Mesela Menajerimi Ara dizisinde Canan Ergüder’in fiziği çok hoş bence. Hafif basenli ama çok yakışıyorBen hafif basen de seviyorumkum saati görüntüsü hoşuma gidiyor.
Yemek yiyemediğinden mi ağlayacak gibi oluyosun canım?Bazen size de oluyor mu açlıktan mı yemek yemem lazım yiyemediğimden mi ağlayacak gibi oluyorum
aşureden sonra 2 züber top
Akşam üstü 1 züber top
Akşam
Az tarhana çorbası
Az ıspanak ( 6 kaşıktı fakat bitiremedim)
3 kaşık yoğurt
Bir etimek
Yarım paket diyet pissskeüt