Benim 11 ocakOlur canım ekleyelim hemen ne zamandı senin
Canim benim baslangic tarihi icin yarini yazar misin rica etsem?
Hemmmen hallediyorumBenim 11 ocak
Ooo harikasın canım
Bebişim 4 OcakOlur canım ekleyelim hemen ne zamandı senin
Tam diyet menüsü olmuşKahvaltım:
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
30 gr peynir
5 siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
Günaydın canımm, ben günlük tarıldığımda bazen kilo aldığımı görüyorum. Moralim bozulup diyeti bozuyorum. O yüzden sadece haftada 1 defa
Ay insallah devamini getiririm.Tam diyet menüsü olmuş
Günaydın canımm, ben günlük tarıldığımda bazen kilo aldığımı görüyorum. Moralim bozulup diyeti bozuyorum. O yüzden sadece haftada 1 defaTracer a kilo bildirimi yaparken yazayim diyorum.
Canim bu cok sofistike bi kahvalti olmus.Kahvaltı:
mantarlı omlet
1 kibrit kutusu peynir
Çok az lutenitsa
1 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
Şekersiz çay
Hiçbir günü boş geçmiyorsun maşallah diyelim
Ooo süper başlangıç hadi böyle devam inşallahKahvaltım:
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
30 gr peynir
5 siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
Beni gaza getirin nolur ben çok kötü şeyler yaptım.Ay insallah devamini getiririm.
Kizlar birbirimizi gaza getirelim yaa
Afiyet olsun güzel bir kahvaltıKahvaltı:
mantarlı omlet
1 kibrit kutusu peynir
Çok az lutenitsa
1 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
Şekersiz çay
Burası da öyle çatılar uçuyor duvarlar yıkılıyorBugün hava kötüyürüyemeyeceğim sanırım
Başta zor oluyor da oturtunca yürüyüş iyi. Hatta sizde kilo daha az yürüyüş üzerine pilates ile baya birşey olur da bebekler var.Burası da öyle çatılar uçuyor duvarlar yıkılıyorsenden heveslenip ben de yürüyecektim yoksa
Kızlar yürüyüş nasıl yapıyorsunuz? Bebek arabası ile mi, kendi başınıza mı?
Benim böyle bi imkanım yok maalesef. Kanguruyla beraber yavaş tempo 1-2 km yürüsem yine de etkili olur mu? Sonucta 7.5 kg bi ağırlık taşıyarak yürümek daha çok kalori yaktırır değil mi?Bebek arabasıyla spor olarak tempolu yürüyüş ve yağ yakımı çok mümkün olmaz. Tek başıma tempolu yapıyorum ben. Şartlar müsait değilse evde oturmaktan daha iyi bir seçenek olabilir tabi bebek arabası ile yürümek. Ben saatta 6 km hızla yürüyorum bebek arabası ile imkansız bu.
Benim böyle bi imkanım yok maalesef. Kanguruyla beraber yavaş tempo 1-2 km yürüsem yine de etkili olur mu? Sonucta 7.5 kg bi ağırlık taşıyarak yürümek daha çok kalori yaktırır değil mi?