2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Günaydın canımm, ben günlük tarıldığımda bazen kilo aldığımı görüyorum. Moralim bozulup diyeti bozuyorum. O yüzden sadece haftada 1 defa Tracer a kilo bildirimi yaparken yazayim diyorum.
Az tartılmak daha iyi zaten. Ben bakıyorum yememek için. Bu ara verme eğilimi var ama takılacak yine bir süre sonra o ara moral bozabiliyor tabi.

Hiçbir günü boş geçmiyorsun maşallah diyelim
Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
30 gr peynir
5 siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
Ooo süper başlangıç hadi böyle devam inşallah
Ay insallah devamini getiririm.
Kizlar birbirimizi gaza getirelim yaa
Beni gaza getirin nolur ben çok kötü şeyler yaptım.
Kahvaltı:

mantarlı omlet
1 kibrit kutusu peynir
Çok az lutenitsa
1 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık

Şekersiz çay
Afiyet olsun güzel bir kahvaltı

Burası da öyle çatılar uçuyor duvarlar yıkılıyor senden heveslenip ben de yürüyecektim yoksa
Başta zor oluyor da oturtunca yürüyüş iyi. Hatta sizde kilo daha az yürüyüş üzerine pilates ile baya birşey olur da bebekler var.

Kızlar yürüyüş nasıl yapıyorsunuz? Bebek arabası ile mi, kendi başınıza mı?
Bebek arabasıyla spor olarak tempolu yürüyüş ve yağ yakımı çok mümkün olmaz. Tek başıma tempolu yapıyorum ben. Şartlar müsait değilse evde oturmaktan daha iyi bir seçenek olabilir tabi bebek arabası ile yürümek. Ben saatta 6 km hızla yürüyorum bebek arabası ile imkansız bu.

Benim böyle bi imkanım yok maalesef. Kanguruyla beraber yavaş tempo 1-2 km yürüsem yine de etkili olur mu? Sonucta 7.5 kg bi ağırlık taşıyarak yürümek daha çok kalori yaktırır değil mi?

Benim böyle bi imkanım yok maalesef. Kanguruyla beraber yavaş tempo 1-2 km yürüsem yine de etkili olur mu? Sonucta 7.5 kg bi ağırlık taşıyarak yürümek daha çok kalori yaktırır değil mi?
Spor konusunda bilgim çok yok ama ilgilenmeye çalışıyorum. Bildiğim kadarıyla kardiyo lazım yağ yakımı için. Ağırlıkla yürümek kasları güçlendirir ama nabzı arttırmaz o da yağ yaktırmaz. Ama hiç yoktan tabi ki çok iyi. Akşam babamıza bırakıyorum ben şartlar öyle oluşabiliyorsa yarım saatte tempolu 3 km yürünür o da hayli hayli yeter. Çocukla eziyete dönüşürse de insanın bi daha yapası gelmez. Sürdürülebilirlik de mühim.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…