- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
ahahah pardonnn yaa 79 küsürdü dimiYok benim
Ekledim canım hedeflerimiz çok benzerTracer canim beni de ekle. 66 kg baslangic. Hedefim sirayla 59 - 55- 52.
Yarin basliyorum diyete. Bgn biraz diyet gidalar aliyim ekmek falan. Bi de diyete baslamadan once bugunu degerlendirip cilginlar gibi yemeyi planliyorumYarina kadar kilo almiyim, amin
Bence etkilemedi zaten aşırı taşan bi süt de yok hiçbir zamanlila6 canım diyet senin sütünü etkiledi mi ?
Haftalık olur motivasyonumuzu kaybetmemek adınaTracer guncel kilo takibi nasil olacak?Haftalik mi aylik mi?
Başlangıç 57,5. güncel de 57,5 çünkü yeni başladım. yani umarım.hedef önce 53 sonra 50. bu arada boyum 160 benim. linç yemek istemiyorum burada
Hemen ekliyorumBaşlangıç 57,5. güncel de 57,5 çünkü yeni başladım. yani umarım.hedef önce 53 sonra 50. bu arada boyum 160 benim. linç yemek istemiyorum burada
Bir de ben diyet menü değil de biraz porsiyon küçültüp abur cubur ve tatlıyı azaltacağım. aslında kilo vermekten ziyade sıkılaşmak da lazım. yumuşacık oldum. teddy bear gibi her yerim yumuş yumuş. pilatese başlamıştım 1 ay da yaptım ölçülerim hiç değişmedi.
O kilolarda abur cubur ve tatlıyı sıfırlamazsan çok zor kalıcı kilo vermenBaşlangıç 57,5. güncel de 57,5 çünkü yeni başladım. yani umarım.hedef önce 53 sonra 50. bu arada boyum 160 benim. linç yemek istemiyorum burada
Bir de ben diyet menü değil de biraz porsiyon küçültüp abur cubur ve tatlıyı azaltacağım. aslında kilo vermekten ziyade sıkılaşmak da lazım. yumuşacık oldum. teddy bear gibi her yerim yumuş yumuş. pilatese başlamıştım 1 ay da yaptım ölçülerim hiç değişmedi.
Ben hamileyken 5. aya kadar yapmıstım pılates. sonra karnım buyumeye basladıkca bırakıp yuruyuse gecmıstım. sımdı yuruyemıyorum amaç bebek arabasıyla parkura gırmıyorum.zaten covıd var haftasonu yasak var. haftaıcı 2 gun ıse gıdıyorum. evde de pılatese baslamıstım hıc faydasını gormedım nedendır blmıyorm. kılo zaten verdırmıo ama. en azndan bıraz sıkıslassaydım ıyıydıHemen ekliyorumyok canım niye linç yiyesin 1 kilo da fazla olsa istenmiyor evlat olsa sevilmez bu fazla kilolar 6 ay bitiyor aslında egzersiz yapamaz miyiz hala. Benim ameliyat yerim yeni iyileşti zaten resmen
zaten cocuk bu kadar emmese bu zamana herhalde 8 10 kg alırdım. sanırım onun etkısı var. bu kadar yemeye ıste hep sabıt kılodayım ama cıddı cıddı cok yıyordum gecelerı uykudan uyanınca bıle tatlıdır cıkolatadır yıyorum. suan onları bıraksam sankı bıraz verecekmısım gıbı. saglıklı beslenmeyle.O kilolarda abur cubur ve tatlıyı sıfırlamazsan çok zor kalıcı kilo vermen
Uzun vadede etki gösterir belki de sen devam et bence spor candırBen hamileyken 5. aya kadar yapmıstım pılates. sonra karnım buyumeye basladıkca bırakıp yuruyuse gecmıstım. sımdı yuruyemıyorum amaç bebek arabasıyla parkura gırmıyorum.zaten covıd var haftasonu yasak var. haftaıcı 2 gun ıse gıdıyorum. evde de pılatese baslamıstım hıc faydasını gormedım nedendır blmıyorm. kılo zaten verdırmıo ama. en azndan bıraz sıkıslassaydım ıyıydı
Ooo decaf kahveye yandım benEki Görüntüle 2769870 Diyet icin motive oluyorum
Olur canım ekleyelim hemen ne zamandı senin
Canim benim baslangic tarihi icin yarini yazar misin rica etsem?Olur canım ekleyelim hemen ne zamandı senin