aynından kaynımda varKizlar ben de katilacagim umarim. Sizi takipteyim. Ama evde su an super bi tatli var ; tahinli muhallebi. O varken ben diyet yapamaminsallah en gec pazartesi aranizdayim
Ben de bu aksam 1 kasecik patlamis misir yedim. Kase 6 kisilik salata kaselerindendi.
Kizlar bende acayip bi yeme potansiyali var. mideye ne atsan gidiyor, gram rahatsizlik hissetmiyorum. Ne siskinlik, ne bulanti.
Günaydın canım başldın mı sabah kahvaltısı ile
Yok daha başlayamadım aç karnına tartımlardayım. Şimdi sirkeli su içerek başlayacağım.Günaydın canım başldın mı sabah kahvaltısı ile
Birazdan atiyorum canim, simdi burda atip kizlari sabote etmeyelim di miaynından kaynımda varo muhallebinin tarifini de özelden atsana süt yapar bnce tahinli
Oooo 79 lara inmenin şerefineEki Görüntüle 2769524 Dün böyleydi birden vermişim kaç gündür takılmıştım gerçi bence ödem vardı.
Harikaaa bu dokuzlu rakamlar bir mutlu ediyor insanı
Ama ben peynirsiz zeytinsiz doyamamSabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tk reçel
1 tk kaymak
Biraz ceviz içi
Yarım dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay
not: normalde böyle yemiyorum evde kaymak vardı bozulmasın diye böyle yedim. Hem süt olur bebişe inşallah
Yemin ederim cok fena gaza geldim.Kızlar gerçekten çok fena yiyecektim. Sırf buraya yazmaya yüzüm olsun diye yemedim
Sabah
1.5 yağda yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Biraz da peynir yedim.
Çayım yıllardır şekersiz zaten
Tartı yok diye tartilamadim yine. Ama geçen hafta 69.5tum. Tartı gününde tartilayim madem
TeşekkürlerAma ben peynirsiz zeytinsiz doyamam
Bravo canim, guzel iraden var
1 tk istediğini ye zaten canım nolacak ondan süpersin vallaSabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tk reçel
1 tk kaymak
Biraz ceviz içi
Yarım dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay
not: normalde böyle yemiyorum evde kaymak vardı bozulmasın diye böyle yedim. Hem süt olur bebişe inşallah
Liste hazırlıycam birazdan yetiş bir an önce listeyeYemin ederim cok fena gaza geldim.
Bi diyete basliyim hepinizi yenicem
Yemin ederim cok fena gaza geldim.
Haydiiii gellll bekliyoruzYemin ederim cok fena gaza geldim.
Yok benimen şişko ben miyim ya