2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

ahahah pardonnn yaa 79 küsürdü dimi 🤣 aman aramızda da eser miktarda fark var bence
diyetisyenim bana bir liste yazmış diyor ki biraz zorladım bakalım nasıl gidecek ona göre 4 kilo gitmeli

ama ben nedense hedeflerini tutturamıyorum
ilk hafta 2.5 dedi ben 1.9 verdim
ikinci hafta 1.5 dedi ben 1 mi ne verdim
geçen hafta da 2 demişti 500 gr verdim

ama bu liste çok hardcore bende kendimden 2 kilo bekliyorum
bir de haftanın 4 günü leslie demiş 30 dk 🤣🤣🤣
bebek kucağımda leslie yaparım artık 😏

Tracer Tracer canim beni de ekle. 66 kg baslangic. Hedefim sirayla 59 - 55- 52.
Yarin basliyorum diyete. Bgn biraz diyet gidalar aliyim ekmek falan. Bi de diyete baslamadan once bugunu degerlendirip cilginlar gibi yemeyi planliyorum 😂 Yarina kadar kilo almiyim, amin 😂
Ekledim canım hedeflerimiz çok benzer 😄 ayyy ben on kere yaptım onu. Diyete baslicam diye yiyip yiyip başlamadım çok fena 😂😂

Öğlen
3 yaprak sarması
1 dilim börek
1 kase yayla çorbası

Şu an diyet menü yapamıyorum memlekette olduğum için. Porsiyon küçültmeye çalışıyorum eve dönene kadar 🙈

aling aling canım Başlangıç, güncel ve hedef kilolarını yazarsan listeye ekliyeyim 🤗

aling aling canım Başlangıç, güncel ve hedef kilolarını yazarsan listeye ekliyeyim 🤗
Başlangıç 57,5. güncel de 57,5 çünkü yeni başladım. yani umarım.hedef önce 53 sonra 50. bu arada boyum 160 benim. linç yemek istemiyorum burada :KK53:
Bir de ben diyet menü değil de biraz porsiyon küçültüp abur cubur ve tatlıyı azaltacağım. aslında kilo vermekten ziyade sıkılaşmak da lazım. yumuşacık oldum. teddy bear gibi her yerim yumuş yumuş. pilatese başlamıştım 1 ay da yaptım ölçülerim hiç değişmedi.

Başlangıç 57,5. güncel de 57,5 çünkü yeni başladım. yani umarım.hedef önce 53 sonra 50. bu arada boyum 160 benim. linç yemek istemiyorum burada :KK53:
Bir de ben diyet menü değil de biraz porsiyon küçültüp abur cubur ve tatlıyı azaltacağım. aslında kilo vermekten ziyade sıkılaşmak da lazım. yumuşacık oldum. teddy bear gibi her yerim yumuş yumuş. pilatese başlamıştım 1 ay da yaptım ölçülerim hiç değişmedi.
Hemen ekliyorum 🤗 yok canım niye linç yiyesin 😂 1 kilo da fazla olsa istenmiyor evlat olsa sevilmez bu fazla kilolar 😂 6 ay bitiyor aslında egzersiz yapamaz miyiz hala. Benim ameliyat yerim yeni iyileşti zaten resmen 😬

O kilolarda abur cubur ve tatlıyı sıfırlamazsan çok zor kalıcı kilo vermen

Hemen ekliyorum 🤗 yok canım niye linç yiyesin 😂 1 kilo da fazla olsa istenmiyor evlat olsa sevilmez bu fazla kilolar 😂 6 ay bitiyor aslında egzersiz yapamaz miyiz hala. Benim ameliyat yerim yeni iyileşti zaten resmen 😬
Ben hamileyken 5. aya kadar yapmıstım pılates. sonra karnım buyumeye basladıkca bırakıp yuruyuse gecmıstım. sımdı yuruyemıyorum amaç bebek arabasıyla parkura gırmıyorum.zaten covıd var haftasonu yasak var. haftaıcı 2 gun ıse gıdıyorum. evde de pılatese baslamıstım hıc faydasını gormedım nedendır blmıyorm. kılo zaten verdırmıo ama. en azndan bıraz sıkıslassaydım ıyıydı

O kilolarda abur cubur ve tatlıyı sıfırlamazsan çok zor kalıcı kilo vermen
zaten cocuk bu kadar emmese bu zamana herhalde 8 10 kg alırdım. sanırım onun etkısı var. bu kadar yemeye ıste hep sabıt kılodayım ama cıddı cıddı cok yıyordum gecelerı uykudan uyanınca bıle tatlıdır cıkolatadır yıyorum. suan onları bıraksam sankı bıraz verecekmısım gıbı. saglıklı beslenmeyle.

CBFCD392-B88B-4EE9-9A8F-EC779FCBB04E.jpeg
Diyet icin motive oluyorum

Ben hamileyken 5. aya kadar yapmıstım pılates. sonra karnım buyumeye basladıkca bırakıp yuruyuse gecmıstım. sımdı yuruyemıyorum amaç bebek arabasıyla parkura gırmıyorum.zaten covıd var haftasonu yasak var. haftaıcı 2 gun ıse gıdıyorum. evde de pılatese baslamıstım hıc faydasını gormedım nedendır blmıyorm. kılo zaten verdırmıo ama. en azndan bıraz sıkıslassaydım ıyıydı
Uzun vadede etki gösterir belki de sen devam et bence spor candır
Ooo decaf kahveye yandım ben 😂😂

Başlangıç kilom : 79.1

acaba tabloya diyete başladığı tarihte mi yazsak kuzum ?
Tracer Tracer

X