2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Senin kilon 75 miş sen obez değilsin bizımla deyilsin çok değil iki kilo verdim. Ama vermeseydim 2 kilo da alabilirdim. Gece ondan sonra bebiş uyuyunca patlamış mısırlar falan... neyse ki durdum bi yerde.
benim diyette patlamış mısırda var 1 kasecik ama var

Komşudan çekinmesem denicektim de evde yapılmıyor haftada 4 gün bir saat yürüyorum.
ben çekinmiyorum ama dışarda yürüyüşü daha çok seviyorum...
Hamile iken deniyordum leslie'da boğuluyorum evde camın falan açık olması lazım

Sabah hava aydınlık olsa 7.30'da kalkıp 45 dk - 1 saat yürürüm ama nerdeee

Bir dilim ekmek eksiltip yazılabilir de ben yağsız sevmiyorum. O da ekstra kalori oluyor gerek yok.
ben pek sevmiyorum da yaa eşim çok seviyor
ben böyle çikolatcıyım sufle yiyim, dido yiyim sınırsızca
neyse canımız çekmesin şimdi

şimdilik çikolata da aramıyorum bakalım ne olacak... yarın inşallah hava iyi olur da yürürüm.
bende çünkü bitter yedim :)

inşallah güzel olur kuzum bebişten nasıl fırsat buluyorsun

Hayatimda hic zayiflamak icin ugrasmadim. Genelde ayni kilolardaydim. Evlendikten sonra biraz aldm ama cok degil yani 3 kilo kdar 2 senede. Smdi hamilelik basina gore 5 kilo fazlam var. Evlendigime gore 8. Boy zaten yok. Nese az once tatli ycektm tam aklima burasi geldi ve vazgectm acikcasi hc zayflamadigm icin nasil zayflicam onu da blmiyorm. Agzm durmuyo.

Eşime bırakıyorum
ya benim eşimde evden çalışıyor
acaba diyorum bebeğim uyurken çıksam sitede turlucam zaten uyandığında hemen çağırır beni
ama işte ne kadar uyudukları da belli değil ki bazen 20 dakika uyuyor bazen 45 dk bazen 1 saat

tatlı bir bağımlılık biraz kendini kasıp 3 yada 5 gün yeme sonra isteğin azalacak
çok canın çekerse bir kutu bitter çikolata ye :)

ben de evlendiğimde 6 kilo almıştım
Eşimde 10 kilo almıştı onun için diyetisyene başlamıştık bende destek olmak amaçlı bir de zaten zayıf olduğum için zordu kilo vermem kendi başıma veremeyeğim demiştim

Güzel deneyim insan güzel beslendiğini hissediyor

Bahar gelince aktivitemiz artar da daha hızlı kilo veririz inşallah canım
Eşime bırakıyorum
En güzeli başka türlü bebekten fırsat bulunmuyor biz bir kere Yiğitle çıkmıştık 12000 adım atmışız yol boyu uyudu o da arabada
İlk adımı atmışsın bile böyle böyle zayiflayacagiz iste ben de yiyecektim bir şeyler sabah bozdum yazmak istemiyorum yemedim o yüzden

Ben çok iddialı değilim. Diyete hazır hissetmiyorum. Sütüm zaten kılı kılına yetiyor. Kızımı aç bırakmak istemiyorum. Ama duygusal yemeyi kesmek istiyorum.

Ben çok iddialı değilim. Diyete hazır hissetmiyorum. Sütüm zaten kılı kılına yetiyor. Kızımı aç bırakmak istemiyorum. Ama duygusal yemeyi kesmek istiyorum.
Hiçbir şey yapamasak bile bebeğimize faydası dokunmayacak şeyleri kesebiliriz. Onun bile etkisi olur bence hem de sütün kalitesi artar diye düşünüyorum

Duygusal yediklerim hep abur cubur faydası da yok.
Zaten onları yemesen kilo vereceksin canım Tamamen anlık zevk ama ben sağlıklı beslenince uzun süreli haz alıyorum
Kendim için iyi şeyler yapıyorum diyorum

Kizlar ben de katilacagim umarim. Sizi takipteyim. Ama evde su an super bi tatli var ; tahinli muhallebi. O varken ben diyet yapamam insallah en gec pazartesi aranizdayim
benim diyette patlamış mısırda var 1 kasecik ama var
Ben de bu aksam 1 kasecik patlamis misir yedim. Kase 6 kisilik salata kaselerindendi.

Kizlar bende acayip bi yeme potansiyali var. mideye ne atsan gidiyor, gram rahatsizlik hissetmiyorum. Ne siskinlik, ne bulanti.

Bekliyoruz çok bekletme bizi

O yeme potansiyeli bende de var ya. Yediklerimi birisi görse karnı ağrır mideyi küçültmek lazım yavaş yavaş

Bence olur esnek bir diyetle başla şöyle söyliyeyim frensiz kamyondan freni az tutan kamyon iyidir. Senin fren de yüz de yüz tutmasa da yüzde 90 tutsun kilo verirsin.

Hahahah aynı biz şimdi kase demiş ama kase var kase var diyoruz eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…