2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Spor konusunda bilgim çok yok ama ilgilenmeye çalışıyorum. Bildiğim kadarıyla kardiyo lazım yağ yakımı için. Ağırlıkla yürümek kasları güçlendirir ama nabzı arttırmaz o da yağ yaktırmaz. Ama hiç yoktan tabi ki çok iyi. Akşam babamıza bırakıyorum ben şartlar öyle oluşabiliyorsa yarım saatte tempolu 3 km yürünür o da hayli hayli yeter. Çocukla eziyete dönüşürse de insanın bi daha yapası gelmez. Sürdürülebilirlik de mühim.​
Çok haklısın, ben belki de yağ yakımını çok güçleştirdim bebeyle yürüye yürüye...

Kahvaltı:

mantarlı omlet
1 kibrit kutusu peynir
Çok az lutenitsa
1 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık

Şekersiz çay
canım sen nereliydin daha önceden söylediysen kusuruma bakma hafızamda tutma konusunda çok kötüyüm :KK43:

kuzum moral motivasyon açısından evet o da etkilidir ama ben diyetisyene giderken haftada 3 kere tartılıyordum genelde pzt çarşamba ve c.tesi

Sadece Cumartesi bende tartılın lütfen vucut kendine ona göre sinyaller gönderiyormuş
Bilimsel bir açıklaması da varda ben o kadar bilemiyorum...
Kanımca zayıflayamadığında, zayıflayamıyorum diye düşünüp beyne öyle sinyal gidiyor

ben göçmenimde lutenitsa'yi bizimkiler kullanır salça yerine
hiç görmemiştim burda
şimdi görsellerden baktım da Balkan Sosu diyor zaten ayyy çok hoş ya

1611742533623.png

Sabah güne 1 bardak soğuk su ve bir türk kahvesi ile başladım kahvenin içine çay kaşığının ucunda hindistan cevizi yağ koydum.

Kahvaltı:
2 dilim ekmekli kaşarlı tost
domates
salatalık
biber
6 siyah zeytin
çay

10 dakika sonra da 4 kaşık nar ve 4 kaşık yoğurt yiyeceğim 😊Öğle Yemeğim

kuzum moral motivasyon açısından evet o da etkilidir ama ben diyetisyene giderken haftada 3 kere tartılıyordum genelde pzt çarşamba ve c.tesi

Sadece Cumartesi bende tartılın lütfen vucut kendine ona göre sinyaller gönderiyormuş
Bilimsel bir açıklaması da varda ben o kadar bilemiyorum...
Kanımca zayıflayamadığında, zayıflayamıyorum diye düşünüp beyne öyle sinyal gidiyor
Kişiye göre değişiyor ama ben hastalarımı kendim izlemeyi tercih ediyordum. Obezlerle çalıştığım için onlarda tartıda ufak bir artış görmek motivasyonu kırabiliyor. Bu sebeple çok tartılmalarını istemezdim. Obez insanların çoğunun psikolojisi güçlü olmuyor zaten ondan diyet yapılamıyor kilo alınıyor. Bizim gibi çok fazla kilosu olmayanlar için ve motivasyon da bozulmuyorsa tartılmak da sakınca yok ama geçen hafta ben hiç kilo veremedim gibiydi. Eşim falan destek olmasa mesela aman veremiyorum zaten diye bıraksam bunlar olabilen şeyler. Diyet yüzde 50-60 psikoloji zaten.​

Kişiye göre değişiyor ama ben hastalarımı kendim izlemeyi tercih ediyordum. Obezlerle çalıştığım için onlarda tartıda ufak bir artış görmek motivasyonu kırabiliyor. Bu sebeple çok tartılmalarını istemezdim. Obez insanların çoğunun psikolojisi güçlü olmuyor zaten ondan diyet yapılamıyor kilo alınıyor. Bizim gibi çok fazla kilosu olmayanlar için ve motivasyon da bozulmuyorsa tartılmak da sakınca yok ama geçen hafta ben hiç kilo veremedim gibiydi. Eşim falan destek olmasa mesela aman veremiyorum zaten diye bıraksam bunlar olabilen şeyler. Diyet yüzde 50-60 psikoloji zaten.​
Aaa canım diyetisyen misin? Ne mutlu aramızda olman 🥰 çok şanslıyız gerçekten

ben göçmenimde lutenitsa'yi bizimkiler kullanır salça yerine
hiç görmemiştim burda
şimdi görsellerden baktım da Balkan Sosu diyor zaten ayyy çok hoş ya

Eki Görüntüle 2770441
Balkanlarla ilgimiz hiç yok evde yazın domates sosu yapalım ne yapalım diye eşimle internetten bulup yaptığımız bir şey. Hazır değil ev yapımı. Biz beğendik gayet güzel yöresel bir lezzetiniz var. Ha içinde özel bi baharat da olması gerekiyormuş da biz onu koyamadık. Baharatın adını unuttum. Belki aktardan peşine düşsem bulurdum da hamilelik de çok da uğraşamadım.

Balkanlarla ilgimiz hiç yok evde yazın domates sosu yapalım ne yapalım diye eşimle internetten bulup yaptığımız bir şey. Hazır değil ev yapımı. Biz beğendik gayet güzel yöresel bir lezzetiniz var. Ha içinde özel bi baharat da olması gerekiyormuş da biz onu koyamadık. Baharatın adını unuttum. Belki aktardan peşine düşsem bulurdum da hamilelik de çok da uğraşamadım.
Afiyet olsun ne güzel olmuş ellerinize sağlık 🍀
Çupritsa - çubruka gibi bir baharattır

Ooo işin pir'i burdaymış dağılın hanımlar 🧿😅

Ooo işin pir'i burdaymış dağılın hanımlar 🧿😅
Estağfirullah😊 kendin yapmak çok başka. İşi bilince bazen işe de gitmiyorsun. Diyet yapmamak için yeni evlenince tartılmıyordum ben. O zaman kilo verseymişim çoluksuz çocuksuz daha kolaydı ama iş yeri stresim çoktu. Şimdi bebekle fiziken zor ama kafam daha rahat. Ücretsiz izni böyle değerlendirmek iyi olacak.

X