- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Çok haklısın, ben belki de yağ yakımını çok güçleştirdim bebeyle yürüye yürüye...Spor konusunda bilgim çok yok ama ilgilenmeye çalışıyorum. Bildiğim kadarıyla kardiyo lazım yağ yakımı için. Ağırlıkla yürümek kasları güçlendirir ama nabzı arttırmaz o da yağ yaktırmaz. Ama hiç yoktan tabi ki çok iyi. Akşam babamıza bırakıyorum ben şartlar öyle oluşabiliyorsa yarım saatte tempolu 3 km yürünür o da hayli hayli yeter. Çocukla eziyete dönüşürse de insanın bi daha yapası gelmez. Sürdürülebilirlik de mühim.
süper menü :) hiç bozmayalım bir hafta sonra burda çok mutlu olacağız inanıyorumKahvaltım:
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
30 gr peynir
5 siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
canım sen nereliydin daha önceden söylediysen kusuruma bakma hafızamda tutma konusunda çok kötüyümKahvaltı:
mantarlı omlet
1 kibrit kutusu peynir
Çok az lutenitsa
1 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
Şekersiz çay
Uşakcanım sen nereliydin daha önceden söylediysen kusuruma bakma hafızamda tutma konusunda çok kötüyüm
kuzum moral motivasyon açısından evet o da etkilidir ama ben diyetisyene giderken haftada 3 kere tartılıyordum genelde pzt çarşamba ve c.tesi
ben göçmenimde lutenitsa'yi bizimkiler kullanır salça yerine
kuzum moral motivasyon açısından evet o da etkilidir ama ben diyetisyene giderken haftada 3 kere tartılıyordum genelde pzt çarşamba ve c.tesi
Sadece Cumartesi bende tartılın lütfen vucut kendine ona göre sinyaller gönderiyormuş
Bilimsel bir açıklaması da varda ben o kadar bilemiyorum...
Kanımca zayıflayamadığında, zayıflayamıyorum diye düşünüp beyne öyle sinyal gidiyor
Aaa canım diyetisyen misin? Ne mutlu aramızda olmanKişiye göre değişiyor ama ben hastalarımı kendim izlemeyi tercih ediyordum. Obezlerle çalıştığım için onlarda tartıda ufak bir artış görmek motivasyonu kırabiliyor. Bu sebeple çok tartılmalarını istemezdim. Obez insanların çoğunun psikolojisi güçlü olmuyor zaten ondan diyet yapılamıyor kilo alınıyor. Bizim gibi çok fazla kilosu olmayanlar için ve motivasyon da bozulmuyorsa tartılmak da sakınca yok ama geçen hafta ben hiç kilo veremedim gibiydi. Eşim falan destek olmasa mesela aman veremiyorum zaten diye bıraksam bunlar olabilen şeyler. Diyet yüzde 50-60 psikoloji zaten.
Balkanlarla ilgimiz hiç yok evde yazın domates sosu yapalım ne yapalım diye eşimle internetten bulup yaptığımız bir şey. Hazır değil ev yapımı. Biz beğendik gayet güzel yöresel bir lezzetiniz var. Ha içinde özel bi baharat da olması gerekiyormuş da biz onu koyamadık. Baharatın adını unuttum. Belki aktardan peşine düşsem bulurdum da hamilelik de çok da uğraşamadım.ben göçmenimde lutenitsa'yi bizimkiler kullanır salça yerine
hiç görmemiştim burda
şimdi görsellerden baktım da Balkan Sosu diyor zaten ayyy çok hoş ya
Eki Görüntüle 2770441
Artık daha çok anneyimAaa canım diyetisyen misin? Ne mutlu aramızda olmançok şanslıyız gerçekten
Ben de ücretsiz izindeyim. Ediz 13 aylık olunca başlayacağım işe inşallahArtık daha çok anneyimücretsiz izindeyim.
Neden 13Ben de ücretsiz izindeyim. Ediz 13 aylık olunca başlayacağım işe inşallah
Afiyet olsun ne güzel olmuş ellerinize sağlıkBalkanlarla ilgimiz hiç yok evde yazın domates sosu yapalım ne yapalım diye eşimle internetten bulup yaptığımız bir şey. Hazır değil ev yapımı. Biz beğendik gayet güzel yöresel bir lezzetiniz var. Ha içinde özel bi baharat da olması gerekiyormuş da biz onu koyamadık. Baharatın adını unuttum. Belki aktardan peşine düşsem bulurdum da hamilelik de çok da uğraşamadım.
Ooo işin pir'i burdaymış dağılın hanımlarKişiye göre değişiyor ama ben hastalarımı kendim izlemeyi tercih ediyordum. Obezlerle çalıştığım için onlarda tartıda ufak bir artış görmek motivasyonu kırabiliyor. Bu sebeple çok tartılmalarını istemezdim. Obez insanların çoğunun psikolojisi güçlü olmuyor zaten ondan diyet yapılamıyor kilo alınıyor. Bizim gibi çok fazla kilosu olmayanlar için ve motivasyon da bozulmuyorsa tartılmak da sakınca yok ama geçen hafta ben hiç kilo veremedim gibiydi. Eşim falan destek olmasa mesela aman veremiyorum zaten diye bıraksam bunlar olabilen şeyler. Diyet yüzde 50-60 psikoloji zaten.
Aynen oAfiyet olsun ne güzel olmuş ellerinize sağlık
Çupritsa - çubruka gibi bir baharattır
Ooo işin pir'i burdaymış dağılın hanımlar
Eylül ayına denk geliyor. Bi sonraki eğitim öğretim dönemine başlıyım diyeNeden 13
O zaman öğretmensin branş ne?Eylül ayına denk geliyor. Bi sonraki eğitim öğretim dönemine başlıyım diye