aynından kaynımda var o muhallebinin tarifini de özelden atsana süt yapar bnce tahinliKizlar ben de katilacagim umarim. Sizi takipteyim. Ama evde su an super bi tatli var ; tahinli muhallebi. O varken ben diyet yapamam insallah en gec pazartesi aranizdayim
Ben de bu aksam 1 kasecik patlamis misir yedim. Kase 6 kisilik salata kaselerindendi.
Kizlar bende acayip bi yeme potansiyali var. mideye ne atsan gidiyor, gram rahatsizlik hissetmiyorum. Ne siskinlik, ne bulanti.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor
- Konu Sahibi Tracer
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Günaydın canım başldın mı sabah kahvaltısı ile
- 16 Nisan 2020
- 2.464
- 5.227
- 78
Yok daha başlayamadım aç karnına tartımlardayım. Şimdi sirkeli su içerek başlayacağım.Günaydın canım başldın mı sabah kahvaltısı ile
- 1 Temmuz 2009
- 5.828
- 6.119
- 773
Birazdan atiyorum canim, simdi burda atip kizlari sabote etmeyelim di miaynından kaynımda var o muhallebinin tarifini de özelden atsana süt yapar bnce tahinli
Oooo 79 lara inmenin şerefineEki Görüntüle 2769524 Dün böyleydi birden vermişim kaç gündür takılmıştım gerçi bence ödem vardı.
- 5 Mayıs 2018
- 802
- 1.802
- 63
- 30
Harikaaa bu dokuzlu rakamlar bir mutlu ediyor insanı yeni bir ondalık sayıya geçme mutluluğu
- 5 Mayıs 2018
- 802
- 1.802
- 63
- 30
- 1 Temmuz 2009
- 5.828
- 6.119
- 773
Ama ben peynirsiz zeytinsiz doyamamSabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tk reçel
1 tk kaymak
Biraz ceviz içi
Yarım dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay
not: normalde böyle yemiyorum evde kaymak vardı bozulmasın diye böyle yedim. Hem süt olur bebişe inşallah
Bravo canim, guzel iraden var
- 1 Temmuz 2009
- 5.828
- 6.119
- 773
Yemin ederim cok fena gaza geldim.Kızlar gerçekten çok fena yiyecektim. Sırf buraya yazmaya yüzüm olsun diye yemedim
Sabah
1.5 yağda yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Biraz da peynir yedim.
Çayım yıllardır şekersiz zaten
Tartı yok diye tartilamadim yine. Ama geçen hafta 69.5tum. Tartı gününde tartilayim madem
Bi diyete basliyim hepinizi yenicem
- 16 Nisan 2020
- 2.464
- 5.227
- 78
Teşekkürler Zeytin olunca ceviz olmaz. Kaymak olunca peynir olmuyor kendime göre bir düzenim var.Ama ben peynirsiz zeytinsiz doyamam
Bravo canim, guzel iraden var
- 5 Mayıs 2018
- 802
- 1.802
- 63
- 30
1 tk istediğini ye zaten canım nolacak ondan süpersin vallaSabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tk reçel
1 tk kaymak
Biraz ceviz içi
Yarım dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay
not: normalde böyle yemiyorum evde kaymak vardı bozulmasın diye böyle yedim. Hem süt olur bebişe inşallah
Liste hazırlıycam birazdan yetiş bir an önce listeyeYemin ederim cok fena gaza geldim.
- 16 Nisan 2020
- 2.464
- 5.227
- 78
Yemin ederim cok fena gaza geldim.
Gel gel bu yarışmanın kaybedeni yok bahara süper olacağız.
Haydiiii gellll bekliyoruzYemin ederim cok fena gaza geldim.
Diyetisyenim bu hafta ancak bugun gönderdi ki normalde pazartesi gönderir bende yine tabiki sabah :
1 su bardağı süt
4 kaşık yulaf
Yarım muz
1 çay kaşığı tarçın ve
2 tam ceviz yedim
Ara öğün yapamadım acil çıkmam gerekti
Öğlen: 5 kaşık ev yapımı yoğurt az zeytinyağı ve semizotu + 1 dilim etimek
1 su bardağı süt
4 kaşık yulaf
Yarım muz
1 çay kaşığı tarçın ve
2 tam ceviz yedim