2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kizlar ben de katilacagim umarim. Sizi takipteyim. Ama evde su an super bi tatli var ; tahinli muhallebi. O varken ben diyet yapamam😂 insallah en gec pazartesi aranizdayim 😂

Ben de bu aksam 1 kasecik patlamis misir yedim. Kase 6 kisilik salata kaselerindendi.

Kizlar bende acayip bi yeme potansiyali var. mideye ne atsan gidiyor, gram rahatsizlik hissetmiyorum. Ne siskinlik, ne bulanti.
aynından kaynımda var :KK53: o muhallebinin tarifini de özelden atsana süt yapar bnce tahinli :halay:

Günaydın😊 B9243E6F-1BA5-46E9-82C4-84A4DA1EB72A.jpeg

Kızlar gerçekten çok fena yiyecektim. Sırf buraya yazmaya yüzüm olsun diye yemedim 😂

Sabah
1.5 yağda yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Biraz da peynir yedim.
Çayım yıllardır şekersiz zaten

Tartı yok diye tartilamadim yine. Ama geçen hafta 69.5tum. Tartı gününde tartilayim madem 😬

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tk reçel
1 tk kaymak
Biraz ceviz içi
Yarım dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay

not: normalde böyle yemiyorum evde kaymak vardı bozulmasın diye böyle yedim. Hem süt olur bebişe inşallah😅

Kızlar gerçekten çok fena yiyecektim. Sırf buraya yazmaya yüzüm olsun diye yemedim 😂

Sabah
1.5 yağda yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Biraz da peynir yedim.
Çayım yıllardır şekersiz zaten

Tartı yok diye tartilamadim yine. Ama geçen hafta 69.5tum. Tartı gününde tartilayim madem 😬
Yemin ederim cok fena gaza geldim.
Bi diyete basliyim hepinizi yenicem 😂

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tk reçel
1 tk kaymak
Biraz ceviz içi
Yarım dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay

not: normalde böyle yemiyorum evde kaymak vardı bozulmasın diye böyle yedim. Hem süt olur bebişe inşallah😅
1 tk istediğini ye zaten canım nolacak ondan süpersin valla 🤩
Yemin ederim cok fena gaza geldim.
Bi diyete basliyim hepinizi yenicem 😂
Liste hazırlıycam birazdan yetiş bir an önce listeye 😂

Diyetisyenim bu hafta ancak bugun gönderdi ki normalde pazartesi gönderir bende yine tabiki sabah :
1 su bardağı süt
4 kaşık yulaf
Yarım muz
1 çay kaşığı tarçın ve
2 tam ceviz yedim
Ara öğün yapamadım acil çıkmam gerekti
Öğlen: 5 kaşık ev yapımı yoğurt az zeytinyağı ve semizotu + 1 dilim etimek

Tracer Tracer canim beni de ekle. 66 kg baslangic. Hedefim sirayla 59 - 55- 52.
Yarin basliyorum diyete. Bgn biraz diyet gidalar aliyim ekmek falan. Bi de diyete baslamadan once bugunu degerlendirip cilginlar gibi yemeyi planliyorum 😂 Yarina kadar kilo almiyim, amin 😂

X