• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kizlar ben de katilacagim umarim. Sizi takipteyim. Ama evde su an super bi tatli var ; tahinli muhallebi. O varken ben diyet yapamam😂 insallah en gec pazartesi aranizdayim 😂

Ben de bu aksam 1 kasecik patlamis misir yedim. Kase 6 kisilik salata kaselerindendi.

Kizlar bende acayip bi yeme potansiyali var. mideye ne atsan gidiyor, gram rahatsizlik hissetmiyorum. Ne siskinlik, ne bulanti.
aynından kaynımda var :KK53: o muhallebinin tarifini de özelden atsana süt yapar bnce tahinli :halay:

Günaydın😊 B9243E6F-1BA5-46E9-82C4-84A4DA1EB72A.jpeg

9140C2CF-4F74-4E28-8B73-2FD759DC8341.jpeg Dün böyleydi birden vermişim kaç gündür takılmıştım gerçi bence ödem vardı.

Kızlar gerçekten çok fena yiyecektim. Sırf buraya yazmaya yüzüm olsun diye yemedim 😂

Sabah
1.5 yağda yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Biraz da peynir yedim.
Çayım yıllardır şekersiz zaten

Tartı yok diye tartilamadim yine. Ama geçen hafta 69.5tum. Tartı gününde tartilayim madem 😬

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tk reçel
1 tk kaymak
Biraz ceviz içi
Yarım dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay

not: normalde böyle yemiyorum evde kaymak vardı bozulmasın diye böyle yedim. Hem süt olur bebişe inşallah😅

Kızlar gerçekten çok fena yiyecektim. Sırf buraya yazmaya yüzüm olsun diye yemedim 😂

Sabah
1.5 yağda yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Biraz da peynir yedim.
Çayım yıllardır şekersiz zaten

Tartı yok diye tartilamadim yine. Ama geçen hafta 69.5tum. Tartı gününde tartilayim madem 😬
Yemin ederim cok fena gaza geldim.
Bi diyete basliyim hepinizi yenicem 😂

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tk reçel
1 tk kaymak
Biraz ceviz içi
Yarım dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay

not: normalde böyle yemiyorum evde kaymak vardı bozulmasın diye böyle yedim. Hem süt olur bebişe inşallah😅
1 tk istediğini ye zaten canım nolacak ondan süpersin valla 🤩
Yemin ederim cok fena gaza geldim.
Bi diyete basliyim hepinizi yenicem 😂
Liste hazırlıycam birazdan yetiş bir an önce listeye 😂

Diyetisyenim bu hafta ancak bugun gönderdi ki normalde pazartesi gönderir bende yine tabiki sabah :
1 su bardağı süt
4 kaşık yulaf
Yarım muz
1 çay kaşığı tarçın ve
2 tam ceviz yedim
Ara öğün yapamadım acil çıkmam gerekti
Öğlen: 5 kaşık ev yapımı yoğurt az zeytinyağı ve semizotu + 1 dilim etimek

Tracer Tracer canim beni de ekle. 66 kg baslangic. Hedefim sirayla 59 - 55- 52.
Yarin basliyorum diyete. Bgn biraz diyet gidalar aliyim ekmek falan. Bi de diyete baslamadan once bugunu degerlendirip cilginlar gibi yemeyi planliyorum 😂 Yarina kadar kilo almiyim, amin 😂

Back