2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Benim de herzamanki kahvaltım. Fark olarak tahin yerine labne yedim. Bi de azıcık beyaz ekmek de yedim bugün. Beyaz ekmeğe labne ve bal sürmek müthiş hissettiriyo. Ama yedikçe yediriyo

Tayt giymek ne demek bilirim. geçen yine tayt alayım dedim netten pentiden meğer o kotmuş pentinin kot ürettiğini bilmiyordum bi geldi içine zar zor girdim giremedim şimdi ona rahatça girmem lazım. Çok dertliyim çok.

Ada yı bir türlü uyutamadım ancak yani savaşa savaşa

bu arada kahvaltıyı eşim hazırladı nasılda belli değil mi domates im bile az
Tabak bomboş geldi gözüme
Oyyy canı uyumak istememiştir annesi
Yarım ceviz 1 hurma
Normalde yok ama yıprandım
Kaçamağın bile çok masum canım
gunaydn kizlar. ben de 3 gündür dikkat edemedim. Dengelemek icin bu sabah yulaf yedm. Umarm kilo almamisimdir. Zaten vere vere 400 gram vermistm
Sen de bendensin bugün yarın dikkat edelim de tartıyı kandiralım bari

Cok merak ediyorm cennet elmasi kurusu alcam. Bugun bir de etimek alcam. Onumuzdeki hafta biraz sikmayi planliyorum.
Sayemde cennet elması kurusu satışları patlayacak kuru incir, kayısı da olur evde ne varsa artık. Ben seviyorum diye kayınvalidem kuruttu bu sene. Seneye Allah kerim

Oyyy canı uyumak istememiştir annesi

Kaçamağın bile çok masum canım

Sen de bendensin bugün yarın dikkat edelim de tartıyı kandiralım bari
Heheh çok uykusu olduğundan uyumadı neyse sonra azcık yerlerde yuvarlandıkta aklına geldi uykusu olduğu

heheheh yani evet ama çok kilo veremiyorum ödemli bir vucudum var sanırım ondan bozmamam lazım

Ahh ahhh ben fitilli pantalon ve çok şükür bazı eşofmanlarıma girebiliyorm
Tabi eşofmanlar normalde bol geliyordu şimdi yapışık ama yine de

Yaaa kızlar wc problemi için ne yapabilirim acaba emziren anne olarak var mı önereceğiniz bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…