- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Koşu gerçekten vücudu çok güzelleştiriyor, sadece kilo verdirmiyor. Ama 1-2 haftaya zaten sen de koşmaya başlarsın. Darısı benim başıma umarım.Koşu daha iyi. Yarım saat koşuya neler olur neler
Koşu gerçekten vücudu çok güzelleştiriyor, sadece kilo verdirmiyor. Ama 1-2 haftaya zaten sen de koşmaya başlarsın. Darısı benim başıma umarım.
Bu hafta hiç tartıldın mı?
Haklısın, ilk haftalar daha hızlı kilo veriliyorTartıldım da bu hafta regl falan da vardı. Pazartesi belli olacak gibi. Ben de çok merak ediyorum. Şu da var ilk kilolar biraz yoğurdun kaymağı gibiydi onlar gitti. Şimdikiler biraz daha dirençli olabilir. Bakalım pazartesi kaç olacak?
Hahahah yok yaa bana mısın demiyor 3 lt içiyorumdur gündebilimsel olarak yürüyüş ve bol su... diyetle benim de azaldı ama. Bence vücut giren herşeyi çer çöp demeden değerlendiriyor
Hangi program canım buSanırım artık akşam istediğimi yiyebilirim. Bugünkü son durum:
Eki Görüntüle 2777684
Mi fit yineHahahah yok yaa bana mısın demiyor 3 lt içiyorumdur gündeiyi kötü yürüyorum da
Hangi program canım bu
Tesekkur ederim kuzum
Ellerine sağlık, enişte de kötü değil aslında diyet kahvaltının hakkını vermiş.
Kendi evimde olmasam diyet çok zor maşallah gene iyi yapıyorsun.Sanırım bu hafta günahlarımın bedelini ödeyeceğim sadeceYarın yolculuk var eşimin memleketine. İnşallah tartılabilirim
Tabi tabi kesinlikle :) o genelde diyet olmayan menulerde iyidir sucuklu tereyagli yumurtadir efendime soyliyim pankektirEllerine sağlık, enişte de kötü değil aslında diyet kahvaltının hakkını vermiş.
Kesinlikle katiliyorumKendi evimde olmasam diyet çok zor maşallah gene iyi yapıyorsun.
Göz mideden daha önemli gerçektenTesekkur ederim kuzumdünkü bos tabaktan sonra bugun ben hazirlamaya karar verdim gözümü doyurmam gerek
Kendi evimde olmasam diyet çok zor maşallah gene iyi yapıyorsun.
Yaa gerçekten mi canımsınızKesinlikle katiliyorum