- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Öğle yemeği aynındanÖğle yemeği aslında yemeyecektim çünkü akşama biraz fazla yiyebilirim belki diye. Sembolik bu kadarcık barbunya yedim.
Eki Görüntüle 2776054
Heç yaniOnların boyu 1.50 ise biz napalım
Tam olarak bu yüzden beraberiz valla bebiş uyuduğu anda kendimi burda buluyorumKızlar iyiki varsınız ya. Benim şu an hiç aklımda diyet yoktu. Sizin sayanizde gaza geldim, başladım. Ve bana çoook iyi hissettirdi. Yeni farkına varıyorum ama uzun zamandır kendim için bişey yaptığımı hissettim. Çok iyi geldi bana gerçekten...
Heç yani
Tam olarak bu yüzden beraberiz valla bebiş uyuduğu anda kendimi burda buluyorum
Ben de diyetisyenim bin kere demesine rağmen acaba diyetle yanlış mı yapıyorum sütü etkiler mi diye çok sorgulamıştım kendimi - ki normal zamandan daha iyi besleniyorum bence -
Çok iyi geldi bana burası psikolojik olarak
Sinir streess kaynaklarından uzak durarak
Ayyy keşke uzak durabilsem bazen en fazla bir oda uzaklaşabiliyorumBen sinir stres olunca yemeğe sarmıyorum ya, çünkü yemek yerken mutlu olmak istiyorum keyifle yiyim diye
Belki çekirdeğe sarmışlığım vardır bilmiyorum hiç
Ama sinir stresle başa çıkamıyorum ben sürekli kafamda döndürüp aynı şekilde sinirleniyorum
Lila nında dediği gibi uzak dur takma
bazen hafta sonu kahvaltıdan önce falan eşimle saçma sapan tartışırdık gıcık oluyordum iki keyifli bişi yicez s...çtın diye
Değil mi yaaa ben de gestasyonel diyabet sebebiylen çılgınlar gibi diyet yaptım aylarcaaa. Hamile halimle önümde neler yendi de yemedim. Haklısın onu yaptıysak bunu da yaparızEşimle tanıştığımda 59 kiloymuşumdur en fazla. Beraber dışarıda yemekten evlenmeden 9 kilo evlenince de bir 9 kilo aldım sanırım ben. Ama düğünüydü aileleriydi öncesi stress. Sonrasında da kendi evim, rahata erdim modu belki. Bir süre sonra koşuşturmacadan da veremedim ki vermek de istemiyordum evde yemek yap ye mutluydum. Ne zamana kadar hamilelik ve gestasyonel diyabete kadar. Orada mecbur diyet yaptım ve hamileyken oluyorsa şimdi neden olmasındı.
pizza ya gelince biz onu evde eşimle yapıp yerdik. Hala da yeriz bence bir kaç ay sonra. Hamurunu ince açıyoruz zaten.
Dayanamadım bi cennet hurması daha yiyorum. Nasıl olsa 15 kaloriAkşam yemeği;
37 gr ekmekten kavurmalı biberli tost
şimdi de kuru cennet kurması ve kahve.
Bgn baya az kalori alarak dünü dengelediğimi umuyorum
Etiform sunta piskeütŞu an gözümde çaya banılabilecek bilimum şeyler dönüyor
Çaya tatlı şeyler banılır yavEtiform sunta piskeüt
O da olmaz banaEtiform sunta piskeüt
Aaa ben çayla tuzlucuÇaya tatlı şeyler banılır yav
Canım en çok seni merak ediyorum bu ptesi. Maşallah sabrına hayranım. Hem çok güzel sporuna sadıksın hem diyetine. Karşılığını alacaksınBen de çaya tatlı banarım. Bir kandil simiti çaya banmadan çayla yediğim tuzlu.
Öfff üstüne nutella sürüceksinBen de çaya tatlı banarım. Bir kandil simiti çaya banmadan çayla yediğim tuzlu.
İnşallahCanım en çok seni merak ediyorum bu ptesi. Maşallah sabrına hayranım. Hem çok güzel sporuna sadıksın hem diyetine. Karşılığını alacaksın
Bebeğin iyi tarafı uğraşırken öğünler geçivermiş. Düşük kalorili beslenmenin sırrı bebek bakmakBen daha akşam yemeği yiyemedim
Akşam ara öğün saatim geldi