2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kızlar iyiki varsınız ya. Benim şu an hiç aklımda diyet yoktu. Sizin sayanizde gaza geldim, başladım. Ve bana çoook iyi hissettirdi. Yeni farkına varıyorum ama uzun zamandır kendim için bişey yaptığımı hissettim. Çok iyi geldi bana gerçekten...

Onların boyu 1.50 ise biz napalım
Heç yani
Tam olarak bu yüzden beraberiz valla bebiş uyuduğu anda kendimi burda buluyorum
Ben de diyetisyenim bin kere demesine rağmen acaba diyetle yanlış mı yapıyorum sütü etkiler mi diye çok sorgulamıştım kendimi - ki normal zamandan daha iyi besleniyorum bence -
Çok iyi geldi bana burası psikolojik olarak

Hem pandemik koşullar hem de eşekten düşenin halinden yine bir düşen anlar mottosu sebebiyle psikolojiye birebirsiniz bebekli kadını da anlayacak sosyal kitle yok bence. Zaten çok sosyal bir insan değilimdir. Ama sanki bebekli de olunca hepten gündem farkından olsa gerek çevreye uzak kaldım.​

Sinir streess kaynaklarından uzak durarak

Ayyy keşke uzak durabilsem bazen en fazla bir oda uzaklaşabiliyorum
esmeralda5 alemsin ya ahahahahha
Değil mi yaaa ben de gestasyonel diyabet sebebiylen çılgınlar gibi diyet yaptım aylarcaaa. Hamile halimle önümde neler yendi de yemedim. Haklısın onu yaptıysak bunu da yaparız

Yürüyüş esnasında kendimi kötü hissettim 6 km de bırakmak zorunda kaldım. Sanırım kilo kaybı olacak öyle zamanlarda içim fena oluyor. Yine öyle oldu. O fenalaşmaya sabredip yemezsem tartı da düşme görüyorum.

Akşam yemeği;
37 gr ekmekten kavurmalı biberli tost

şimdi de kuru cennet kurması ve kahve.
Bgn baya az kalori alarak dünü dengelediğimi umuyorum

Ben de çaya tatlı banarım. Bir kandil simiti çaya banmadan çayla yediğim tuzlu.

Ben daha akşam yemeği yiyemedim
Akşam ara öğün saatim geldi

Canım en çok seni merak ediyorum bu ptesi. Maşallah sabrına hayranım. Hem çok güzel sporuna sadıksın hem diyetine. Karşılığını alacaksın
İnşallah
Ben daha akşam yemeği yiyemedim
Akşam ara öğün saatim geldi
Bebeğin iyi tarafı uğraşırken öğünler geçivermiş. Düşük kalorili beslenmenin sırrı bebek bakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…