- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Kız lila bize rağmen diyeti bozmuyorsa hayatta bozmazÖfff üstüne nutella sürüceksin
Nutella hamileyken baya yedim şimdi aramıyorum. Baya içeriğine de baka baka yedim. Safi yağ safi şeker. Tam bir atom bombasıKız lila bize rağmen diyeti bozmuyorsa hayatta bozmaz
Ben nutellayı 9 gün öncesine kadar neredeyse her akşam yiyordum.Nutella hamileyken baya yedim şimdi aramıyorum. Baya içeriğine de baka baka yedim. Safi yağ safi şeker. Tam bir atom bombasıhaftasonu ufak tefek esneklikler düşünüyorum ama rafine şeker ile ilgili değil
olmuşum 80 kilo bozarsam 90 olacağımo potansiyel var. Bi kaç ay yapayım bakalım kaçı göreceğim.
İçindekiler artı kalori bilgilerini bi okuBen nutellayı 9 gün öncesine kadar neredeyse her akşam yiyordum.
Yok hiç okumayayım, tövbeliyim nutellaya.İçindekiler artı kalori bilgilerini bi okutahin bence daha iyi...
İlla birşey olacaksa sanırım en düşük kalori bitter çikolata olur.Yok hiç okumayayım, tövbeliyim nutellaya.evde de yok zaten.
Ama bgn cocostar aldım. Haftada 1 gün falan belki kahvenin yanına yerim.
Ama dümdüz bitter çikolata hiç eğlenceli değilİlla birşey olacaksa sanırım en düşük kalori bitter çikolata olur.
Heheheh sorma bebek bakmadık ama kayınvalideme bırakıp eşim işten çıkınca hanfendiye park yatak almaya çıktık e bebekte %28 indirim olunca joie deİnşallah
Bebeğin iyi tarafı uğraşırken öğünler geçivermiş. Düşük kalorili beslenmenin sırrı bebek bakmak
Kilosu da değil şimdi evde problem değil ama yarın öbür gün yasaklar kalkar dışarı çıkarız giycez bişey bacakların birbirine sürtmesinden yürüyemicezNutella hamileyken baya yedim şimdi aramıyorum. Baya içeriğine de baka baka yedim. Safi yağ safi şeker. Tam bir atom bombasıhaftasonu ufak tefek esneklikler düşünüyorum ama rafine şeker ile ilgili değil
olmuşum 80 kilo bozarsam 90 olacağımo potansiyel var. Bi kaç ay yapayım bakalım kaçı göreceğim.
Ayyy nası canım çekiyor sabahları türk kahveme azcık hindistan cev. yağ koyuyorumYok hiç okumayayım, tövbeliyim nutellaya.evde de yok zaten.
Ama bgn cocostar aldım. Haftada 1 gün falan belki kahvenin yanına yerim.
Hhahahah yaa aklıma etimek yorumun geliyorAma dümdüz bitter çikolata hiç eğlenceli değil
Hayırdır inşallah canım neden kiGünaydıııın kızlar ne biçim bir güne başladık belli değilEki Görüntüle 2777455
Bu hafta da çok iyi sonuçlar gelecek senden ya maşallah
Geçen haftadaki gibi zor ama bakalımHayırdır inşallah canım neden ki
Ada yı bir türlü uyutamadımHayırdır inşallah canım neden ki
Omlet çok iyi görünüyo canım, eline sağlıkKahvaltı: mantarlı omlet, 1 dilim çavdar ekmeği, bir kk peynir, 1 yk lutenitsa, biraz ceviz
Edit: 1 tk dan az çilek reçeli de araya kaynadı
Eki Görüntüle 2777470