2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kız lila bize rağmen diyeti bozmuyorsa hayatta bozmaz 😂
Nutella hamileyken baya yedim şimdi aramıyorum. Baya içeriğine de baka baka yedim. Safi yağ safi şeker. Tam bir atom bombası😊 haftasonu ufak tefek esneklikler düşünüyorum ama rafine şeker ile ilgili değil🙈

olmuşum 80 kilo bozarsam 90 olacağım😊 o potansiyel var. Bi kaç ay yapayım bakalım kaçı göreceğim.​

Nutella hamileyken baya yedim şimdi aramıyorum. Baya içeriğine de baka baka yedim. Safi yağ safi şeker. Tam bir atom bombası😊 haftasonu ufak tefek esneklikler düşünüyorum ama rafine şeker ile ilgili değil🙈

olmuşum 80 kilo bozarsam 90 olacağım😊 o potansiyel var. Bi kaç ay yapayım bakalım kaçı göreceğim.​
Ben nutellayı 9 gün öncesine kadar neredeyse her akşam yiyordum.

İnşallah😍

Bebeğin iyi tarafı uğraşırken öğünler geçivermiş. Düşük kalorili beslenmenin sırrı bebek bakmak😅
Heheheh sorma bebek bakmadık ama kayınvalideme bırakıp eşim işten çıkınca hanfendiye park yatak almaya çıktık e bebekte %28 indirim olunca joie de 😅 geldik yıka uyut derken ama gitmişken kendime bir starbuck coffee ısmarladım ya 😅

Kilosu da değil şimdi evde problem değil ama yarın öbür gün yasaklar kalkar dışarı çıkarız giycez bişey bacakların birbirine sürtmesinden yürüyemicez 😅😅😅 tayttan öğğğğ geldi 🤪
Yok hiç okumayayım, tövbeliyim nutellaya. 😂 evde de yok zaten.

Ama bgn cocostar aldım. Haftada 1 gün falan belki kahvenin yanına yerim.
Ayyy nası canım çekiyor sabahları türk kahveme azcık hindistan cev. yağ koyuyorum 😍
Ama dümdüz bitter çikolata hiç eğlenceli değil 😂
Hhahahah yaa aklıma etimek yorumun geliyor 😅 ben bittere bayılırım yoğun yoğun 😅

Günaydıııın kızlar ne biçim bir güne başladık belli değil 😅
BB97B65E-E3A0-4B00-BA2B-E0C439C13041.jpeg

X