Karaca white gold serisi mi o. Yemek takimlarimiz ayniÖğle yemeği: büyükçe bir kase tarhana çorbaEki Görüntüle 2777618
BilmiyorumKaraca white gold serisi mi o. Yemek takimlarimiz ayni
En azından corba kaselerimiz ayni. Muhtemelen devami da aynıdır. Birsuru var white gold. Cok seviyorumBilmiyorumkaraca ama tam modeli ne bilemedim.
Kenarları silver benimkilerinEn azından corba kaselerimiz ayni. Muhtemelen devami da aynıdır. Birsuru var white gold. Cok seviyorum
Yeap aynen. En cok psta tabaklarini seviyorum. Pasta tabagi deynce aklma pstalar geldiKenarları silver benimkilerin
Evet dantel gibi deseni var.Yeap aynen. En cok psta tabaklarini seviyorum. Pasta tabagi deynce aklma pstalar geldi
Valla buna şapka çıkarSanırım artık akşam istediğimi yiyebilirim. Bugünkü son durum:
Eki Görüntüle 2777684
Bu kadar enerjiyi ve zamanı nasıl buluyorsun canım? Valla çok özeniyorummmSanırım artık akşam istediğimi yiyebilirim. Bugünkü son durum:
Eki Görüntüle 2777684
Bu kadar enerjiyi ve zamanı nasıl buluyorsun canım? Valla çok özeniyorummm
Canım ben hamile kalmadan önce günde 4-6 km arası koşuyordum, ya da hızlı tempo yürüyordum zaten. Üstelik yıllardır yaparıM bunu. Şu anda da yapmak isterim ama bebeksiz çıkamıyorum. 1 kere çıktım, baktım hiç keyif almıyorum. Ben de bebişle çıkıyorum ama en fazla 1.5 km falan yürüyorumdur.Başlangıç böyle olmuyor zamanla insan açılıyor. Ben işe arabayla gidip gelen, çalışırken günde 2000 adımı zor atan bir insanım. Dedim ya herşey gestasyonel diyabet olmamla gebeliğin 26. Haftasında başladı. O zamandan doğuma kadar günde yarım saat yürüdüm. Doğuma gittiğim gün bile yürüdüm. Şimdi de yarım saat ile başladım. Sonra Osman Müftüoğlu’nun bir köşe yazısına denk geldim. Zayıflama için 90 dakika yürüyüş tavsiye ediyordu yazıda. Öylelikle denedim. Zamanla arttıra arttıra, birden değil. Bence hamilelikteki yürüyüşün de etkisi var. Bir ay olacak artık 3 km/ yarım saat yürüyüş çok kolay gelir oldu. İlk başladığımda zor geliyordu. Tabi sağolsun eşim de destek oluyor yoksa imkansız. Hastalarımdan da vardı günde iki sefer yürüyen. Baya iyi kilolar verdiler. Eşim de hem sabah hem akşam çık deyince. Denedim öylelikle oldu. Yürüdükçe iştah azalıyor ve enerji artıyor bence. Hiç olmadı 2 km de olsa dene. Çocukla da yapan arkadaşlar güzel sonuçlar buradan paylaşıyorlar görüyorum.
Sen yaktığını bile yememişsinkiiAkşam Yemeği:
Tahmini 10 yk bulgur pilavı,
200 gr ev yapımı tavuk döner,
4 yk yoğurt,
bol salata
Sen yaktığını bile yememişsinkii
Koşu daha iyi. Yarım saat koşuya neler olur nelerCanım ben hamile kalmadan önce günde 4-6 km arası koşuyordum, ya da hızlı tempo yürüyordum zaten. Üstelik yıllardır yaparıM bunu. Şu anda da yapmak isterim ama bebeksiz çıkamıyorum. 1 kere çıktım, baktım hiç keyif almıyorum. Ben de bebişle çıkıyorum ama en fazla 1.5 km falan yürüyorumdur.