2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kızlar iyiki varsınız ya. Benim şu an hiç aklımda diyet yoktu. Sizin sayanizde gaza geldim, başladım. Ve bana çoook iyi hissettirdi. Yeni farkına varıyorum ama uzun zamandır kendim için bişey yaptığımı hissettim. Çok iyi geldi bana gerçekten...

Öğle yemeği aslında yemeyecektim çünkü akşama biraz fazla yiyebilirim belki diye. Sembolik bu kadarcık barbunya yedim.

Eki Görüntüle 2776054
Öğle yemeği aynından🔝🔝🔝🔝

Ara öğün şundan:
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

015D22ED-6203-4ABF-97BA-4094C3BDB67D.jpeg

Yarım armut ve double kahve

Onların boyu 1.50 ise biz napalım😂
Heç yani 😬😬😬
Kızlar iyiki varsınız ya. Benim şu an hiç aklımda diyet yoktu. Sizin sayanizde gaza geldim, başladım. Ve bana çoook iyi hissettirdi. Yeni farkına varıyorum ama uzun zamandır kendim için bişey yaptığımı hissettim. Çok iyi geldi bana gerçekten...
Tam olarak bu yüzden beraberiz valla bebiş uyuduğu anda kendimi burda buluyorum 🤭
Ben de diyetisyenim bin kere demesine rağmen acaba diyetle yanlış mı yapıyorum sütü etkiler mi diye çok sorgulamıştım kendimi - ki normal zamandan daha iyi besleniyorum bence -
Çok iyi geldi bana burası psikolojik olarak 🌸

Heç yani 😬😬😬

Tam olarak bu yüzden beraberiz valla bebiş uyuduğu anda kendimi burda buluyorum 🤭
Ben de diyetisyenim bin kere demesine rağmen acaba diyetle yanlış mı yapıyorum sütü etkiler mi diye çok sorgulamıştım kendimi - ki normal zamandan daha iyi besleniyorum bence -
Çok iyi geldi bana burası psikolojik olarak 🌸

Hem pandemik koşullar hem de eşekten düşenin halinden yine bir düşen anlar mottosu sebebiyle psikolojiye birebirsiniz😊🧿 bebekli kadını da anlayacak sosyal kitle yok bence. Zaten çok sosyal bir insan değilimdir. Ama sanki bebekli de olunca hepten gündem farkından olsa gerek çevreye uzak kaldım.​

Sinir streess kaynaklarından uzak durarak😅

Ben sinir stres olunca yemeğe sarmıyorum ya, çünkü yemek yerken mutlu olmak istiyorum keyifle yiyim diye
Belki çekirdeğe sarmışlığım vardır bilmiyorum hiç
Ama sinir stresle başa çıkamıyorum ben sürekli kafamda döndürüp aynı şekilde sinirleniyorum
Lila nında dediği gibi uzak dur takma ✋🏼

bazen hafta sonu kahvaltıdan önce falan eşimle saçma sapan tartışırdık gıcık oluyordum iki keyifli bişi yicez s...çtın diye 😅😅😅
Ayyy keşke uzak durabilsem bazen en fazla bir oda uzaklaşabiliyorum 😂
esmeralda5 esmeralda5 alemsin ya ahahahahha 😂
Eşimle tanıştığımda 59 kiloymuşumdur en fazla. Beraber dışarıda yemekten evlenmeden 9 kilo evlenince de bir 9 kilo aldım sanırım ben. Ama düğünüydü aileleriydi öncesi stress. Sonrasında da kendi evim, rahata erdim modu belki. Bir süre sonra koşuşturmacadan da veremedim ki vermek de istemiyordum evde yemek yap ye mutluydum. Ne zamana kadar hamilelik ve gestasyonel diyabete kadar. Orada mecbur diyet yaptım ve hamileyken oluyorsa şimdi neden olmasındı.

pizza ya gelince biz onu evde eşimle yapıp yerdik. Hala da yeriz bence bir kaç ay sonra. Hamurunu ince açıyoruz zaten.😅
Değil mi yaaa ben de gestasyonel diyabet sebebiylen çılgınlar gibi diyet yaptım aylarcaaa. Hamile halimle önümde neler yendi de yemedim. Haklısın onu yaptıysak bunu da yaparız 👊🏻

Yürüyüş esnasında kendimi kötü hissettim 6 km de bırakmak zorunda kaldım. Sanırım kilo kaybı olacak öyle zamanlarda içim fena oluyor. Yine öyle oldu. O fenalaşmaya sabredip yemezsem tartı da düşme görüyorum.

CE24DB38-C61B-4433-8394-ED0D41E1BC02.jpeg

Akşam yemeği;
37 gr ekmekten kavurmalı biberli tost

şimdi de kuru cennet kurması ve kahve.
Bgn baya az kalori alarak dünü dengelediğimi umuyorum

Ben de çaya tatlı banarım. Bir kandil simiti çaya banmadan çayla yediğim tuzlu.

Ben daha akşam yemeği yiyemedim 🤫
Akşam ara öğün saatim geldi 😬😬😬

Canım en çok seni merak ediyorum bu ptesi. Maşallah sabrına hayranım. Hem çok güzel sporuna sadıksın hem diyetine. Karşılığını alacaksın 💪
İnşallah😍
Ben daha akşam yemeği yiyemedim 🤫
Akşam ara öğün saatim geldi 😬😬😬
Bebeğin iyi tarafı uğraşırken öğünler geçivermiş. Düşük kalorili beslenmenin sırrı bebek bakmak😅

X