- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Canım hem yemişsin hem de tok karnına tabi fazla çıkarYok içerik olarak okadar kötü bişey değil de. Porsiyon olarak çok abarttım.
Az önce tartıldım. Tartılmaz olaydım. 65 kg çıktım tam. 300 gr almışım ben 4 günde
Canım valla dediğin gibiymiş. Sabah duştan önce (çıplakCanım hem yemişsin hem de tok karnına tabi fazla çıkaraç karnına tartılman gerek
Beni bırakın siz devam edin kuzum ya olmaz bendenYavruuuuu bozmadin dimibak ben dun gece leslie yaptim bugun de 1 saat bebisle yuruyus
belki daha sonra 15 dk leslie yaparim gene
Beni bırakın siz devam edin kuzum ya olmaz benden
BirakmamBeni bırakın siz devam edin kuzum ya olmaz benden
Bırakma zararın neresinden dönersen kardır. Hem çok da güzel yürüyordun. Yürüyünce insan yiyemiyor.
Her şey bir anda oldu anlamadım yaaBirakmammemleketten dönunce daha iyi yaparsin hemen pes etmekkkk nedennnn sevgili baslik kurucu
Aksanını severimKahvaltim dunkunun aynisi tek farki carlistin biberim var
Sinir streess kaynaklarından uzak durarakHer şey bir anda oldu anlamadım yaaKızlar sinir ve stresle nasıl başa çıkıyorsunuz. Ben yemek yiyorum deli gibi. Gözüm dönüyor. Bu sorunu halledersem her şey hallolacak
Aksanını severim
Ben sinir stres olunca yemeğe sarmıyorum ya, çünkü yemek yerken mutlu olmak istiyorum keyifle yiyim diyeHer şey bir anda oldu anlamadım yaaKızlar sinir ve stresle nasıl başa çıkıyorsunuz. Ben yemek yiyorum deli gibi. Gözüm dönüyor. Bu sorunu halledersem her şey hallolacak
Aksanını severim
Aynı ben de böyleyim yaa off ama bu durum da kötü! Ota b.ka mutlu olup yiyesim geliyo bu defada. Netflixe beklediğim film düşer, cips kolaya sararım. Ne biliyim, istediğim ayakkabıyi indirimden yakalarım hadi kebap gömelim...Ben sinir stres olunca yemeğe sarmıyorum ya, çünkü yemek yerken mutlu olmak istiyorum keyifle yiyim diye
Belki çekirdeğe sarmışlığım vardır bilmiyorum hiç
Ama sinir stresle başa çıkamıyorum ben sürekli kafamda döndürüp aynı şekilde sinirleniyorum
Lila nında dediği gibi uzak dur takma
bazen hafta sonu kahvaltıdan önce falan eşimle saçma sapan tartışırdık gıcık oluyordum iki keyifli bişi yicez s...çtın diye
Hhahha bence stresten yemeğe sarmaktan daha kötüAynı ben de böyleyim yaa off ama bu durum da kötü! Ota b.ka mutlu olup yiyesim geliyo bu defada. Netflixe beklediğim film düşer, cips kolaya sararım. Ne biliyim, istediğim ayakkabıyi indirimden yakalarım hadi kebap gömelim...
Yaaa cuma pizzaları!! Ne zamandır yapmıyoruz. Ya birbirimize çok benziyoruznya. Eşim de çok yemeğe düşkündür, ikimiz de iyi yeriz. Hatta orta sehpaya koyardık pizzaları koltukta yayılırdık biz de. Bebiş azıcık büyüyünce yine yapabilir miyiz ya??Hhahha bence stresten yemeğe sarmaktan daha kötüohhh bugun cuma şöyle bir pizza yiyelim yayıla yayıla koltuğa ya da ayıptır söylemesi bir içki içelim mezeler kuruyemişler gırla
Cumartesi olur hava güzelse hadi şöyle deniz manzaralı bir yerde kahvaltı edelimdaha saymıcammm
Heheheh evet eşimde öyle çok sever yemeğiYaaa cuma pizzaları!! Ne zamandır yapmıyoruz. Ya birbirimize çok benziyoruznya. Eşim de çok yemeğe düşkündür, ikimiz de iyi yeriz. Hatta orta sehpaya koyardık pizzaları koltukta yayılırdık biz de. Bebiş azıcık büyüyünce yine yapabilir miyiz ya??
Ahhh kuzum bende 58-59dumEşimle tanıştığımda 59 kiloymuşumdur en fazla. Beraber dışarıda yemekten evlenmeden 9 kilo evlenince de bir 9 kilo aldım sanırım ben. Ama düğünüydü aileleriydi öncesi stress. Sonrasında da kendi evim, rahata erdim modu belki. Bir süre sonra koşuşturmacadan da veremedim ki vermek de istemiyordum evde yemek yap ye mutluydum. Ne zamana kadar hamilelik ve gestasyonel diyabete kadar. Orada mecbur diyet yaptım ve hamileyken oluyorsa şimdi neden olmasındı.
pizza ya gelince biz onu evde eşimle yapıp yerdik. Hala da yeriz bence bir kaç ay sonra. Hamurunu ince açıyoruz zaten.
He bir de çevremdeki eskiler annemler teyzemler falan hep şey derlerdi ben evlendiğimde 45 kiloydum ben evlendiğimde 48 kiloydum falan
Arkadaş bir ben mi evlendiğimde 60 kiloyum diyordum ahahahhaha