- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Hızlı bi giriş yapmışsınKahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
Şekersiz çay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hızlı bi giriş yapmışsınKahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
Şekersiz çay
Ben yapmadım ama tarif benimOmlet çok iyi görünüyo canım, eline sağlık
Cok merak ediyorm cennet elmasi kurusu alcam. Bugun bir de etimek alcam. Onumuzdeki hafta biraz sikmayi planliyorum.Ara öğün: 1 türk kahvesi ve yarım cennet elması kurusu
Heheheh sorma bebek bakmadık ama kayınvalideme bırakıp eşim işten çıkınca hanfendiye park yatak almaya çıktık e bebekte %28 indirim olunca joie de geldik yıka uyut derken ama gitmişken kendime bir starbuck coffee ısmarladım ya
Kilosu da değil şimdi evde problem değil ama yarın öbür gün yasaklar kalkar dışarı çıkarız giycez bişey bacakların birbirine sürtmesinden yürüyemicez tayttan öğğğğ geldi
Ayyy nası canım çekiyor sabahları türk kahveme azcık hindistan cev. yağ koyuyorum
Hhahahah yaa aklıma etimek yorumun geliyor ben bittere bayılırım yoğun yoğun
Oyyy canı uyumak istememiştir annesiAda yı bir türlü uyutamadım ancak yani savaşa savaşa
bu arada kahvaltıyı eşim hazırladı nasılda belli değil mi domates im bile az
Tabak bomboş geldi gözüme
Kaçamağın bile çok masum canımYarım ceviz 1 hurma
Normalde yok ama yıprandım
Sen de bendensin bugün yarın dikkat edelim de tartıyı kandiralım barigunaydn kizlar. ben de 3 gündür dikkat edemedim. Dengelemek icin bu sabah yulaf yedm. Umarm kilo almamisimdir. Zaten vere vere 400 gram vermistm
Zorunda kaldım utanıyorum çokHızlı bi giriş yapmışsın
Cok merak ediyorm cennet elmasi kurusu alcam. Bugun bir de etimek alcam. Onumuzdeki hafta biraz sikmayi planliyorum.
Heheh çok uykusu olduğundan uyumadı neyse sonra azcık yerlerde yuvarlandıkta aklına geldi uykusu olduğuOyyy canı uyumak istememiştir annesi
Kaçamağın bile çok masum canım
Sen de bendensin bugün yarın dikkat edelim de tartıyı kandiralım bari
Ahh ahhh ben fitilli pantalon ve çok şükür bazı eşofmanlarıma girebiliyormTayt giymek ne demek bilirim. geçen yine tayt alayım dedim netten pentiden meğer o kotmuş pentinin kot ürettiğini bilmiyordum bi geldi içine zar zor girdim giremedim şimdi ona rahatça girmem lazım. Çok dertliyim çok.
Hiç yemedim kiraz kurusuKiraz kurusu da kahvenin yanında güzel olur kızlar
bilimsel olarak yürüyüş ve bol su... diyetle benim de azaldı ama. Bence vücut giren herşeyi çer çöp demeden değerlendiriyorYaaa kızlar wc problemi için ne yapabilirim acaba emziren anne olarak var mı önereceğiniz bişey
Kirazın sapını çıkarıp kurutuyoruz biz canım çekirdeğini çıkarmak çok zahmetli ama çıkarırsan daha güzel oluyorHiç yemedim kiraz kurusu