2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Heheheh sorma bebek bakmadık ama kayınvalideme bırakıp eşim işten çıkınca hanfendiye park yatak almaya çıktık e bebekte %28 indirim olunca joie de 😅 geldik yıka uyut derken ama gitmişken kendime bir starbuck coffee ısmarladım ya 😅

Kilosu da değil şimdi evde problem değil ama yarın öbür gün yasaklar kalkar dışarı çıkarız giycez bişey bacakların birbirine sürtmesinden yürüyemicez 😅😅😅 tayttan öğğğğ geldi 🤪

Ayyy nası canım çekiyor sabahları türk kahveme azcık hindistan cev. yağ koyuyorum 😍

Hhahahah yaa aklıma etimek yorumun geliyor 😅 ben bittere bayılırım yoğun yoğun 😅
Tayt giymek ne demek bilirim. 😊 geçen yine tayt alayım dedim netten pentiden meğer o kotmuş pentinin kot ürettiğini bilmiyordum bi geldi içine zar zor girdim giremedim şimdi ona rahatça girmem lazım. Çok dertliyim çok.😂

Ada yı bir türlü uyutamadım 😅😅😅 ancak yani savaşa savaşa

bu arada kahvaltıyı eşim hazırladı nasılda belli değil mi domates im bile az 🍅
Tabak bomboş geldi gözüme 😅😅😅
Oyyy canı uyumak istememiştir annesi 😍
Yarım ceviz 1 hurma
Normalde yok ama yıprandım 😅
Kaçamağın bile çok masum canım 😅😅
gunaydn kizlar. ben de 3 gündür dikkat edemedim. Dengelemek icin bu sabah yulaf yedm. Umarm kilo almamisimdir. Zaten vere vere 400 gram vermistm 😅😅
Sen de bendensin 😂😂 bugün yarın dikkat edelim de tartıyı kandiralım bari 😂

Cok merak ediyorm cennet elmasi kurusu alcam. Bugun bir de etimek alcam. Onumuzdeki hafta biraz sikmayi planliyorum.
Sayemde cennet elması kurusu satışları patlayacak 😂 kuru incir, kayısı da olur evde ne varsa artık. Ben seviyorum diye kayınvalidem kuruttu bu sene. Seneye Allah kerim😅

Oyyy canı uyumak istememiştir annesi 😍

Kaçamağın bile çok masum canım 😅😅

Sen de bendensin 😂😂 bugün yarın dikkat edelim de tartıyı kandiralım bari 😂
Heheh çok uykusu olduğundan uyumadı neyse sonra azcık yerlerde yuvarlandıkta aklına geldi uykusu olduğu 😅

heheheh yani evet ama çok kilo veremiyorum ödemli bir vucudum var sanırım ondan bozmamam lazım 😅

Tayt giymek ne demek bilirim. 😊 geçen yine tayt alayım dedim netten pentiden meğer o kotmuş pentinin kot ürettiğini bilmiyordum bi geldi içine zar zor girdim giremedim şimdi ona rahatça girmem lazım. Çok dertliyim çok.😂
Ahh ahhh ben fitilli pantalon ve çok şükür bazı eşofmanlarıma girebiliyorm
Tabi eşofmanlar normalde bol geliyordu şimdi yapışık ama yine de 😅😅😅😅

Yulaf aşkı 🥰
Ara öğün 🥰🥰
0FCF5568-7A3A-4D50-B824-BD359BA71CE0.jpeg

Yaaa kızlar wc problemi için ne yapabilirim acaba emziren anne olarak var mı önereceğiniz bişey 🤭😩

X