2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kahvaltim dunkunun aynisi tek farki carlistin biberim var 😅

Bırakma zararın neresinden dönersen kardır. Hem çok da güzel yürüyordun. Yürüyünce insan yiyemiyor.​
Birakmam 😅 memleketten dönunce daha iyi yaparsin hemen pes etmekkkk nedennnn sevgili baslik kurucu 😅
Her şey bir anda oldu anlamadım yaa 😭 Kızlar sinir ve stresle nasıl başa çıkıyorsunuz. Ben yemek yiyorum deli gibi. Gözüm dönüyor. Bu sorunu halledersem her şey hallolacak 🙊
Kahvaltim dunkunun aynisi tek farki carlistin biberim var 😅
Aksanını severim 😍😄

Kızlar bgn dünü telafi etmek için az yemeye çalışıcam.
Kahvaltı:
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim ekmek

Öğlen:
5-6 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa

Her şey bir anda oldu anlamadım yaa 😭 Kızlar sinir ve stresle nasıl başa çıkıyorsunuz. Ben yemek yiyorum deli gibi. Gözüm dönüyor. Bu sorunu halledersem her şey hallolacak 🙊

Aksanını severim 😍😄
Ben sinir stres olunca yemeğe sarmıyorum ya, çünkü yemek yerken mutlu olmak istiyorum keyifle yiyim diye
Belki çekirdeğe sarmışlığım vardır bilmiyorum hiç
Ama sinir stresle başa çıkamıyorum ben sürekli kafamda döndürüp aynı şekilde sinirleniyorum
Lila nında dediği gibi uzak dur takma ✋🏼

bazen hafta sonu kahvaltıdan önce falan eşimle saçma sapan tartışırdık gıcık oluyordum iki keyifli bişi yicez s...çtın diye 😅😅😅

Ben sinir stres olunca yemeğe sarmıyorum ya, çünkü yemek yerken mutlu olmak istiyorum keyifle yiyim diye
Belki çekirdeğe sarmışlığım vardır bilmiyorum hiç
Ama sinir stresle başa çıkamıyorum ben sürekli kafamda döndürüp aynı şekilde sinirleniyorum
Lila nında dediği gibi uzak dur takma ✋🏼

bazen hafta sonu kahvaltıdan önce falan eşimle saçma sapan tartışırdık gıcık oluyordum iki keyifli bişi yicez s...çtın diye 😅😅😅
Aynı ben de böyleyim yaa off ama bu durum da kötü! Ota b.ka mutlu olup yiyesim geliyo bu defada. Netflixe beklediğim film düşer, cips kolaya sararım. Ne biliyim, istediğim ayakkabıyi indirimden yakalarım hadi kebap gömelim...

Aynı ben de böyleyim yaa off ama bu durum da kötü! Ota b.ka mutlu olup yiyesim geliyo bu defada. Netflixe beklediğim film düşer, cips kolaya sararım. Ne biliyim, istediğim ayakkabıyi indirimden yakalarım hadi kebap gömelim...
Hhahha bence stresten yemeğe sarmaktan daha kötü 😅 ohhh bugun cuma şöyle bir pizza yiyelim yayıla yayıla koltuğa ya da ayıptır söylemesi bir içki içelim mezeler kuruyemişler gırla 😅😅😅
Cumartesi olur hava güzelse hadi şöyle deniz manzaralı bir yerde kahvaltı edelim 😅😅😅😅 daha saymıcammm 😅😅

Hhahha bence stresten yemeğe sarmaktan daha kötü 😅 ohhh bugun cuma şöyle bir pizza yiyelim yayıla yayıla koltuğa ya da ayıptır söylemesi bir içki içelim mezeler kuruyemişler gırla 😅😅😅
Cumartesi olur hava güzelse hadi şöyle deniz manzaralı bir yerde kahvaltı edelim 😅😅😅😅 daha saymıcammm 😅😅
Yaaa cuma pizzaları!! Ne zamandır yapmıyoruz. Ya birbirimize çok benziyoruznya. Eşim de çok yemeğe düşkündür, ikimiz de iyi yeriz. Hatta orta sehpaya koyardık pizzaları koltukta yayılırdık biz de. Bebiş azıcık büyüyünce yine yapabilir miyiz ya??

Yaaa cuma pizzaları!! Ne zamandır yapmıyoruz. Ya birbirimize çok benziyoruznya. Eşim de çok yemeğe düşkündür, ikimiz de iyi yeriz. Hatta orta sehpaya koyardık pizzaları koltukta yayılırdık biz de. Bebiş azıcık büyüyünce yine yapabilir miyiz ya??
Heheheh evet eşimde öyle çok sever yemeği 😅😅
Annemlerin evinde iken her gün bir tane gofret bazen 2 yememe rağmen hiç kilo almazdım çünkü diğer tüm her şey normaldi

fakat evlendim eşim gofret yemez ve ben de 2 sene yemedim belki ama kilo aldım çünkü haricen her şeyi yiyorduk 😅😅😅😅
Buna rağmen yine de 5 senede 6-7 kilo almıştım 😅😅😅

Eşimle tanıştığımda 59 kiloymuşumdur en fazla. Beraber dışarıda yemekten evlenmeden 9 kilo evlenince de bir 9 kilo aldım sanırım ben. Ama düğünüydü aileleriydi öncesi stress. Sonrasında da kendi evim, rahata erdim modu belki. Bir süre sonra koşuşturmacadan da veremedim ki vermek de istemiyordum evde yemek yap ye mutluydum. Ne zamana kadar hamilelik ve gestasyonel diyabete kadar. Orada mecbur diyet yaptım ve hamileyken oluyorsa şimdi neden olmasındı.

pizza ya gelince biz onu evde eşimle yapıp yerdik. Hala da yeriz bence bir kaç ay sonra. Hamurunu ince açıyoruz zaten.😅

Eşimle tanıştığımda 59 kiloymuşumdur en fazla. Beraber dışarıda yemekten evlenmeden 9 kilo evlenince de bir 9 kilo aldım sanırım ben. Ama düğünüydü aileleriydi öncesi stress. Sonrasında da kendi evim, rahata erdim modu belki. Bir süre sonra koşuşturmacadan da veremedim ki vermek de istemiyordum evde yemek yap ye mutluydum. Ne zamana kadar hamilelik ve gestasyonel diyabete kadar. Orada mecbur diyet yaptım ve hamileyken oluyorsa şimdi neden olmasındı.

pizza ya gelince biz onu evde eşimle yapıp yerdik. Hala da yeriz bence bir kaç ay sonra. Hamurunu ince açıyoruz zaten.😅
Ahhh kuzum bende 58-59dum 😅 nişanda iken 57-58e duşmüştüm ama düğünde hiç stres kaynaklı kilo veremedim gayet 60 kiloydum 😅😅😅

biz evde de yapıyoruz işte hele arkadaşlardan bir pizza tarifi almıştık mis 2 haftada 1 yapıyorduk 😅 kebaplar vs 😅😅😅
Portakallı kurabiyeler italyan usulü tiramisular sütlaçlar tavuk gögüsleri havada uçuyordu
Bir de benim kayınvalidem de alt katımda ben bunları ancak hafta sonu yapıyordum çalışırken o erken geliyor 4 gibi 😅😅😅 bir gün cheese cake bir gün börek mantılar ahahah ben mesela kendime mantı hediyesi vereceğim geçen canım çekti sarımsaklı ama az daha kilo vereyim 😅😅😅

He bir de çevremdeki eskiler annemler teyzemler falan hep şey derlerdi ben evlendiğimde 45 kiloydum ben evlendiğimde 48 kiloydum falan 😅😅😅
Arkadaş bir ben mi evlendiğimde 60 kiloyum diyordum ahahahhaha

X