2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

67 de falan yapılır. 75 zorlar. Kardiyo çok güzel sıkılaştırdı beni. 4 kiloda bile. 4 kilo bile baya rahatlattı. Projelerim var benimde 68 olayım 1 saat yürüyüş yarım saat pilates gibi. Bakalım kız müsaade ederse yapacağız birşeyler

Günaydın
Kahvaltı:
1 buçuk dilim ekmek
Biraz süzme peynir, biraz kaşar (toplamda 1-2 kibrit kutusu)
5-6 siyah zeytin
Biraz domates, salatalık, yeşil biber
1 2 tk bal
1-2 tk tahin (yok vazgeçemiyorum. Pazartesi bi kilomu öğreneyim de, ozaman aklım başıma gelip bırakırım şu tahini herhalde)

ya spor kas oranı falan çok farkediyor bence
Mesela ben 60 kilo olduğumda hiç 60 gibi durmuyorum sanırım insanlara 60 diyince şaşırıyorlar çünkü
soruyorum kaç dersiniz diye 52-55 diyorlar ahahahah :)

inşallah doğumdan sonra da vücut şeklim aynı olur
en sonda olmuş mu olmamış mı görmek yerine yolun yarısında bende bir şeyler yapayim diyorum

Dün eşime diyorum ki canım 20'li yaşlarda vücudumuz bize sağlıklı bir görüntü sağladı
şimdi ise 30'lu yaşlarda, vücudun sağlıklı görünmesi için biz bir şeyler yapmalıyız
ben leslie yapıyordum o da kabak çekirdeği yiordu

Enişte fit sanırım değilse bile erkekler metabolizmadan avantajlı

Enişte fit sanırım değilse bile erkekler metabolizmadan avantajlı
hahhaha hayır yaaa fit değil :) göbeklice
90 kiloya ulaşınca biz diyetisyene başlamıştık ben ona destek amaçlı başlamıştım :)

8-10 kilo vermişti bak o zaman fit oluyor hatta baby face ben ondan daha yaşlı duruyorum

şimdi 88'lerde falandı o bana destek olmak amaçlı başladı benimle yapıyor ama haftada 1 ufak kaçamak yapıyor bişey demiyorum çünkü benim diyetimi uyguluyor nerdeyse erkeklere normalde daha çok kalori düşer

Ara öğün: 1.5 su bardağı kadar yoğurt

Öğlen: 1 kaşık zeytinyağlı pırasa

Akşamki günahım çok büyük, ondan paylaşmak istemiyorum

İkindi ara öğünü: double türk kahvesi ve bahçeden ara öğün ( markası bu, bir çeşit çiğ kuru yemiş ) 1 yemek kaşığı

yürüyüş öncesi bir dilim börek

9 km yürüyüş

akşam yemeği: 1 dilim börek, 1 kase barbunya, salata

yürüyüş detayları

Böreğe rağmen durum fena değil gibi:

Son düzenleme:
Kızlar çipura kalorisi için 100 grda 96 kalori olduğu yazıyor. Peki bu kılçık ve kafası dahil kalorisi mi? Balık ilk başta 500 gr geliyor, e temizleniyor, kafası yenmiyor (ki koca kafalı bi balık). Yediğimiz miktar yarısı. Bu balığın kalorisi ne tam olarak?

Tam anımsayamıyorum ama yüzde 10 ya da 20 firesi olmalı onun ben 1200 gr balığı iki kişiden kendime 600 gram düşüyordu 500 gr hesapladım. Çok ince hesaba lüzum yok.

Hahahah bugun kacakcilar gunu mu yaaa
Aksam yemegi : patlicanli biberli falan bir tencere yemegi turlu gibi bisi
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
ve misir unu, su, tereyag ile yapilan yöresel bir tarif var ondan 2 yemek kasigi belki 1.5 bilmiyorum

Son ogun bildiriyorum
1 portakal
Tarcinli süt

Yavruuuuu bozmadin dimi bak ben dun gece leslie yaptim bugun de 1 saat bebisle yuruyus

belki daha sonra 15 dk leslie yaparim gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…