Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın bebişim :) ben kendimce yorumlamıştım nitekim o zaman 66 kilodan 60-58 'e düşmek istiyordum yani çok fazla kilomda yoktu
Biraz sıkılaşmak için hareket yapmam lazım da 67'den sonra falan yaparım olmazsa... etler laçka olduktan sonra toparlaması daha zor gibi geliyor bana
Hafif laçkalaşmaya giderken toparlanmalı sanki
ya spor kas oranı falan çok farkediyor bence67 de falan yapılır. 75 zorlar. Kardiyo çok güzel sıkılaştırdı beni. 4 kiloda bile. 4 kilo bile baya rahatlattı. Projelerim var benimde 68 olayım 1 saat yürüyüş yarım saat pilates gibi. Bakalım kız müsaade ederse yapacağız birşeyler
Enişte fit sanırım değilse bile erkekler metabolizmadan avantajlıya spor kas oranı falan çok farkediyor bence
Mesela ben 60 kilo olduğumda hiç 60 gibi durmuyorum sanırım insanlara 60 diyince şaşırıyorlar çünkü
soruyorum kaç dersiniz diye 52-55 diyorlar ahahahah :)
inşallah doğumdan sonra da vücut şeklim aynı olur
en sonda olmuş mu olmamış mı görmek yerine yolun yarısında bende bir şeyler yapayim diyorum
Dün eşime diyorum ki canım 20'li yaşlarda vücudumuz bize sağlıklı bir görüntü sağladı
şimdi ise 30'lu yaşlarda, vücudun sağlıklı görünmesi için biz bir şeyler yapmalıyız
ben leslie yapıyordum o da kabak çekirdeği yiordu
hahhaha hayır yaaa fit değil :) göbekliceEnişte fit sanırım değilse bile erkekler metabolizmadan avantajlı
Tam anımsayamıyorum ama yüzde 10 ya da 20 firesi olmalı onun ben 1200 gr balığı iki kişiden kendime 600 gram düşüyordu 500 gr hesapladım. Çok ince hesaba lüzum yok.Kızlar çipura kalorisi için 100 grda 96 kalori olduğu yazıyor. Peki bu kılçık ve kafası dahil kalorisi mi? Balık ilk başta 500 gr geliyor, e temizleniyor, kafası yenmiyor (ki koca kafalı bi balık). Yediğimiz miktar yarısı. Bu balığın kalorisi ne tam olarak?
Hadi ya, ben firesinin daha fazla olduğunu ummuştumTam anımsayamıyorum ama yüzde 10 ya da 20 firesi olmalı onun ben 1200 gr balığı iki kişiden kendime 600 gram düşüyordu 500 gr hesapladım. Çok ince hesaba lüzum yok.
Tam hatırlayamıyorum fire oranlarını ben hep fazla hesaplıyorum. İnternette yüzde 45 falan da yazıyor. Ama bizim kaynaklarda o kadar değildi. Başını büyük oranda yiyorum ben. Kılçık da çok yok sanki.Hadi ya, ben firesinin daha fazla olduğunu ummuştum
Yavruuuuu bozmadin dimi bak ben dun gece leslie yaptim bugun de 1 saat bebisle yuruyusYaaa bir ben yüz karasıyım yeminle. Kınayın beni ya
Kuzu diyetimin ağzını burnunu kırsam da sabahları Yiğiti uyutup yarım saat Leslie yapıyorum her gün Ay yarın ben diyetimi bozmiyayim sen de Leslie yap anlaşalım
şey mi 1.5 Dilim pastaAra öğün: 1.5 su bardağı kadar yoğurt
Öğlen: 1 kaşık zeytinyağlı pırasa
Akşamki günahım çok büyük, ondan paylaşmak istemiyorum
Yok içerik olarak okadar kötü bişey değil de. Porsiyon olarak çok abarttım.şey mi 1.5 Dilim pasta