Havuç ve balkabağı verdim şimdiye kadar ikisini de iki gün verdim sadece zorlamadım o kadar sevmedi kiOyyyy biz de geliyoruz hemen arkanızdan neler verdinbeğenmedi
Aynı yaa inşallah başka şeyleri severlerrr işkenceye dönüştü ek gıda o kadar bekledimEdiz de bgn yemedi bal kabağı. Dün yemişti, ama sonuna doğru öğürmüştü. Bgn ilk kaşıkta öğürmeye başlayınca hiç zorlamadım. Ek gıdadan ikinci günde soğutmak istemedim.
Ben de öğlen kendime oatmeal yapıp ona karıştırdım balkabağınıBiraz da ceviz koydum valla yakıştı.
Yarın Ediz için tatlı patates yapıcam inşallah bunu sever
Okadar süre yemicem, 1 nasıl yetsin? 2 demeye de utandımNeden 1,5
Ay sorma ya ben de sürekli tart yaptım. Elmalı, çikolatalı, fıstık-tuzlu karamel-sütlü çikolatalı, neyse yazmıyım daha fazla... Dediğin gibi sabah 1 dilim akşam 1 dilim... ay ne yedik beWhite Mocha Evde ayıptır söylemesi -diyetten önce- tiramisu tart yapa yapa... Sabah bir dilim akşam bir dilim yiyordum. Senin bu hesap ona benzedi.
şimdi labne konuşuluyor korkuyorum eve almaya. O labneler hep tiramisu oldu bizim evde. Tiramisularda löp löp yağ tabi ki
Tiramisu en sevdiklerimden hele kakaosunun dişşlere yapışmasıııı anlayamazsınWhite Mocha Evde ayıptır söylemesi -diyetten önce- tiramisu tart yapa yapa... Sabah bir dilim akşam bir dilim yiyordum. Senin bu hesap ona benzedi.
şimdi labne konuşuluyor korkuyorum eve almaya. O labneler hep tiramisu oldu bizim evde. Tiramisularda löp löp yağ tabi ki
Hahhahah ay alemsin ya ne güzel böyle bak yarım dilim bile kurtarıyoruzOkadar süre yemicem, 1 nasıl yetsin? 2 demeye de utandım
Bence de yaa, hepimiz de bi boğazımıza düşkünüz ama kararlıyız daÇok tatlı bir grup olduğumuzu bildirmek isterim
7 kaşık ıspanak
4 kaşık yoğurt
1 dl etimek
1 dl tam tahıllı ekmek
Eki Görüntüle 2775603
Ahh çok haklısınız ufak ufak denesen şimdi pırtlarıyordur artıkesmeralda5 küçükken gazlıydı kız uykusuz gecelerden sonra artık korkuyoruz sarımsak çiğ yenince benim bünyemde gaz yapıyor. Bir cesaret denemek lazım belki de gücüm yok.
Yaaa bir ben yüz karasıyım yeminle. Kınayın beni yaBence de yaa, hepimiz de bi boğazımıza düşkünüz ama kararlıyız dakonuşup konuşup yemiyoruz
Kuzu diyetimin ağzını burnunu kırsam da sabahları Yiğiti uyutup yarım saat Leslie yapıyorum her günBugün yürüyüş yok hava da mis gibiydi
Balkonda oturuyorduk kızımla babam geldi tam çıkıcaktık bayağı kalınca akşam üstü oldu uykusu geldi çıkmadık
Şu leslie yapma konusunda biri beni dürttsün
Heheheheh tamam hala bile diyorum ki kalk yapYaaa bir ben yüz karasıyım yeminle. Kınayın beni ya
Kuzu diyetimin ağzını burnunu kırsam da sabahları Yiğiti uyutup yarım saat Leslie yapıyorum her günAy yarın ben diyetimi bozmiyayim sen de Leslie yap anlaşalım
Günaydın bebişim :) ben kendimce yorumlamıştım nitekim o zaman 66 kilodan 60-58 'e düşmek istiyordum yani çok fazla kilomda yoktuÇok fazla yağımız var ondan. Hareket kaslara bile zor ulaşıyordur yağdan. Bu ağırlıkta kasları zedelememiz de mümkün. Kas yapabileceğini düşünmüyorum. Önce kardiyo ile yağları yakıp, sonra oradaki kasları çalıştırmayı daha çok tavsiye ediyor fizyoterapistler, spor eğitmenleri.
Az kaldı ama senin, yağ oranın normal sınırlara gelir tahminim bir 5 kg daha verince o zaman yapabilirsin diye düşünüyorum.