Hoşbuldum canımmasal3487 hoşgeldinnn diyetler bozuldu, ramazan geldi,bebekler hareketlendi derken pek aktif olamadık ama ben de yeniden başlıyorum verdiğim azıcık kiloyu da fazlasıyla geri aldım. 5 gün oldu ben de başlayalı koş katıl sen de
Bilgilerini tabloya ekliyeyim istersen canımHoşbuldum canım74.5 kilocukta katıldım gitti
İlk hafta değil ama,84 den düştüm bu kiloyaBilgilerini tabloya ekliyeyim istersen canımilk hafta baya verirsin ödem de atarsın misss gerisi de gelir inşallah
Hareketlendiginden bebeler :) hepimiz burdayiz ya zaten ufacik bir grubuzBurasi çok aktif değil sanki,gerçi bizim bebeler iyice hareketlendi,vakitte kalmiyordur girmeye
Demekki herkes doğumdan sonra istediği kiloya hemen indiHareketlendiginden bebeler :) hepimiz burdayiz ya zaten ufacik bir grubuz
Amanııın bir 52.8 gördüm sankiiiSelam kizlar
Kilo alanlara +1
Evet yaa hatta çok kilo vermekten şikayetciler vardı sessizce ağlayarak okudum onlarıDemekki herkes doğumdan sonra istediği kiloya hemen indi
İnşallah bizde bebislerimizin doğum gününe kadar istediğimiz kiloya inerizAmanııın bir 52.8 gördüm sankiiiazıcık almissindir ya verirsin hemennn
Evet yaa hatta çok kilo vermekten şikayetciler vardı sessizce ağlayarak okudum onları
İnşallahhhİnşallah bizde bebislerimizin doğum gününe kadar istediğimiz kiloya ineriz
Kaç ile başladığının hiç önemi yok inan ki. Önemli olan istikrarlı olmak az bile versek. Ben kaaaç ay önce niyet ettim kaç kere başladım hep 2-3 kilo verip geri aldımİlk sayfaya bakınca en kilolu benmişim
Azicik aldim, bugun 53.2 kg ciktim. Ama 26 Mayisda 53.6 kg misim. Yani neredeyse 1 ayda hic kilo verememisim. Baya zorlasti kilo vermek. Neyse simdi hedef 50.Amanııın bir 52.8 gördüm sankiiiazıcık almissindir ya verirsin hemennn
Evet yaa hatta çok kilo vermekten şikayetciler vardı sessizce ağlayarak okudum onları
Harikasın kuzucum yaaa tebrik ederim seni süper bir iş çıkardın idolümsünAzicik aldim, bugun 53.2 kg ciktim. Ama 26 Mayisda 53.6 kg misim. Yani neredeyse 1 ayda hic kilo verememisim. Baya zorlasti kilo vermek. Neyse simdi hedef 50.
Sen de hosgeldin canim, yoktun ne zamandir. Daha dogumgunlerine 2 aydan fazla var. Insan en hizli ilk basladigi zaman veriyor kiloyu. Ben valla ne verdiysem ilk 2 ayda verdim. Oyle dusun motive ol sen de kuzum
Wooowwwww o nasıl bir before afterGelsin mi artik before after lar
Ustteki fotoda 7 aylik hamileyim. Alttaki bgn cekildi. Elbise de nasil kullanisli, her kiloya uygun
Eki Görüntüle 2855529 Eki Görüntüle 2855530
Bak 1 ay dişini sık nasıl hızlı zayıflayacaksın. Zaten insan 1 aydaki değişimi görünce, hem de vücut yeni yemek düzenine alışınca diyet daha da kolaylaşacak.Harikasın kuzucum yaaa tebrik ederim seni süper bir iş çıkardın idolümsünyarın tartı günüm ilk haftami bitirdim bakalım ne çıkacak
Wooowwwww o nasıl bir before afterEfsaneeee fıstık olmuşsun
Vaaoovvvvv muhteşem resmen elbise modelliymiş aasadaddaGelsin mi artik before after lar
Ustteki fotoda 7 aylik hamileyim. Alttaki bgn cekildi. Elbise de nasil kullanisli, her kiloya uygun
Eki Görüntüle 2855529 Eki Görüntüle 2855530
Aynen ilk aylar daha çok emdikleri için kilo vermekte daha kolaydı.Senin kilonda çok değilmiş hedefin kaç?Vaaoovvvvv muhteşem resmen elbise modelliymiş aasadadda
bu aradaTracer kesinlikle White Mocha ya katılıyorum ilk 2 ay en güzel veriliyor bende ilk 2 ay neredeyse 10 kilo verdm biliyorsun, Nisan Mayıs biraz çöp oldu ama neyse üstüne kilo koymadım...
şimdi tekrar başlama zamanı
68.5 ile haftayı açıyorum
Hahaha bizde de öyle,artık yumurtanın beyazıyla yetiniyorum1 türk kahvesi 1 yumurtanın sadece beyazı - bilin bakalım sarısını kim yedi
3 züber top ve filtre kahve️