2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

masal3487 hoşgeldinnn diyetler bozuldu, ramazan geldi,bebekler hareketlendi derken pek aktif olamadık ama ben de yeniden başlıyorum verdiğim azıcık kiloyu da fazlasıyla geri aldım. 5 gün oldu ben de başlayalı koş katıl sen de

İnşallah bizde bebislerimizin doğum gününe kadar istediğimiz kiloya ineriz
İnşallahhh
İlk sayfaya bakınca en kilolu benmişim
Kaç ile başladığının hiç önemi yok inan ki. Önemli olan istikrarlı olmak az bile versek. Ben kaaaç ay önce niyet ettim kaç kere başladım hep 2-3 kilo verip geri aldım istikrarlı olabilseydim çoktan istediğim kilodaydım

Amanııın bir 52.8 gördüm sankiii azıcık almissindir ya verirsin hemennn

Evet yaa hatta çok kilo vermekten şikayetciler vardı sessizce ağlayarak okudum onları
Azicik aldim, bugun 53.2 kg ciktim. Ama 26 Mayisda 53.6 kg misim. Yani neredeyse 1 ayda hic kilo verememisim. Baya zorlasti kilo vermek. Neyse simdi hedef 50.
Sen de hosgeldin canim, yoktun ne zamandir. Daha dogumgunlerine 2 aydan fazla var. Insan en hizli ilk basladigi zaman veriyor kiloyu. Ben valla ne verdiysem ilk 2 ayda verdim. Oyle dusun motive ol sen de kuzum

Harikasın kuzucum yaaa tebrik ederim seni süper bir iş çıkardın idolümsün yarın tartı günüm ilk haftami bitirdim bakalım ne çıkacak
Gelsin mi artik before after lar
Ustteki fotoda 7 aylik hamileyim. Alttaki bgn cekildi. Elbise de nasil kullanisli, her kiloya uygun
Eki Görüntüle 2855529 Eki Görüntüle 2855530
Wooowwwww o nasıl bir before after Efsaneeee fıstık olmuşsun

Bak 1 ay dişini sık nasıl hızlı zayıflayacaksın. Zaten insan 1 aydaki değişimi görünce, hem de vücut yeni yemek düzenine alışınca diyet daha da kolaylaşacak.
Çok tşk ederim bebeğim, sen her halinle fıstıksın zaten

Gelsin mi artik before after lar
Ustteki fotoda 7 aylik hamileyim. Alttaki bgn cekildi. Elbise de nasil kullanisli, her kiloya uygun
Eki Görüntüle 2855529 Eki Görüntüle 2855530
Vaaoovvvvv muhteşem resmen elbise modelliymiş aasadadda

bu arada Tracer kesinlikle White Mocha ya katılıyorum ilk 2 ay en güzel veriliyor bende ilk 2 ay neredeyse 10 kilo verdm biliyorsun, Nisan Mayıs biraz çöp oldu ama neyse üstüne kilo koymadım...
şimdi tekrar başlama zamanı

68.5 ile haftayı açıyorum

Aynen ilk aylar daha çok emdikleri için kilo vermekte daha kolaydı.Senin kilonda çok değilmiş hedefin kaç?
1 türk kahvesi 1 yumurtanın sadece beyazı - bilin bakalım sarısını kim yedi

3 züber top ve filtre kahve
Hahaha bizde de öyle,artık yumurtanın beyazıyla yetiniyorum minnak gömüyor sarışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…