- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Hedefim önce 65 - 62 - 60Aynen ilk aylar daha çok emdikleri için kilo vermekte daha kolaydı.Senin kilonda çok değilmiş hedefin kaç?
Hahaha bizde de öyle,artık yumurtanın beyazıyla yetiniyorumminnak gömüyor sarışını
Ediz su an hic yurumuyor ya. En fazla koltuklara tutunup kalkiyor. Bana cektiyse yandikaling hiç fırsat bulamıyorum demişti bebekler büyüyüp ayaklanınca giriş sayısı azalıyor
Valla Ada da tutarsan yürüyor ama belim kopuyor böyle
Ahahha neden Ada da daha koltuktan kalkmayı bilemiyor pekEdiz su an hic yurumuyor ya. En fazla koltuklara tutunup kalkiyor. Bana cektiyse yandik
E ben 14 aylik yurumusumAhahha neden Ada da daha koltuktan kalkmayı bilemiyor pek
Benim kızda yürümüyor ama tutunup kalkıyor.Zaten yeni yeni emekliyor,tembel benim kızEdiz su an hic yurumuyor ya. En fazla koltuklara tutunup kalkiyor. Bana cektiyse yandik
Olsun yaa acelesi yokBenim kızda yürümüyor ama tutunup kalkıyor.Zaten yeni yeni emekliyor,tembel benim kız
1 ayı görmeye gerek yok seni görmek bile yetti motive olmak içinBak 1 ay dişini sık nasıl hızlı zayıflayacaksın. Zaten insan 1 aydaki değişimi görünce, hem de vücut yeni yemek düzenine alışınca diyet daha da kolaylaşacak.
Çok tşk ederim bebeğim, sen her halinle fıstıksın zaten
Eneeee tamı tamına aynı kilodayiz şu an ihhihigihii sabah ben de 68.5 çıktımVaaoovvvvv muhteşem resmen elbise modelliymiş aasadadda
bu aradaTracer kesinlikle White Mocha ya katılıyorum ilk 2 ay en güzel veriliyor bende ilk 2 ay neredeyse 10 kilo verdm biliyorsun, Nisan Mayıs biraz çöp oldu ama neyse üstüne kilo koymadım...
şimdi tekrar başlama zamanı
68.5 ile haftayı açıyorum
Yiğit de öyleee kalkayim tırmanayım ama asla adım atmayayımEdiz su an hic yurumuyor ya. En fazla koltuklara tutunup kalkiyor. Bana cektiyse yandik
Ahhh supersin!!! 1 haftada 2 bucuk cok iyi dusus. Insallah bu haftada boyle gecsin kuzum.Eneeee tamı tamına aynı kilodayiz şu an ihhihigihii sabah ben de 68.5 çıktımilk hafta -2.5 kilo gitti böyle devam inşallah
Günaydın kuzumGunaydin kizlar
Kahvaltim:
1 full + 1 yumurta beyazi haslanmis
5 yesil zeytin
1.5 kk suzme peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
Kapya, domates, salatalik