• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Aynen ilk aylar daha çok emdikleri için kilo vermekte daha kolaydı.Senin kilonda çok değilmiş hedefin kaç?

Hahaha bizde de öyle,artık yumurtanın beyazıyla yetiniyorum 🤣 minnak gömüyor sarışını😬
Hedefim önce 65 - 62 - 60 😅
Yani daha 6-8 kilo var...

İlk aylar dediğim diyete başladığımız ilk aylar
Kilo azaldıkça da zor gidiyor, biraz hreketle desteklemek şart 🙄

Bak 1 ay dişini sık nasıl hızlı zayıflayacaksın. Zaten insan 1 aydaki değişimi görünce, hem de vücut yeni yemek düzenine alışınca diyet daha da kolaylaşacak.
Çok tşk ederim bebeğim, sen her halinle fıstıksın zaten 😘
1 ayı görmeye gerek yok seni görmek bile yetti motive olmak için 🤩 canımsın ben de geliciiim yanınıza 😍

Vaaoovvvvv muhteşem resmen elbise modelliymiş aasadadda 😅

bu arada Tracer Tracer kesinlikle White Mocha White Mocha ya katılıyorum ilk 2 ay en güzel veriliyor bende ilk 2 ay neredeyse 10 kilo verdm biliyorsun, Nisan Mayıs biraz çöp oldu ama neyse üstüne kilo koymadım...
şimdi tekrar başlama zamanı

68.5 ile haftayı açıyorum 🤩
Eneeee tamı tamına aynı kilodayiz şu an ihhihigihii sabah ben de 68.5 çıktım 😂😂 ilk hafta -2.5 kilo gitti böyle devam inşallah 🤲🏻

Gunaydin kizlar 🥰
Kahvaltim:
1 full + 1 yumurta beyazi haslanmis
5 yesil zeytin
1.5 kk suzme peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
Kapya, domates, salatalik
Günaydın kuzum
1 türk kahvesi yarım ceviz 4 fındık sabah
Şimdi de filtre kahve 3 fındık yarım ceviz ve bir nesfitbar
Öğlen ise granola yiyeceğim 4 kaşık yoğurt ile + yarım muz

Ara ogun:
1 buyuk kase icinde 3 adet biskuvi olan ev yapimi cikolata sos.

Kizlar ben gunde 1 ogunluk kacamak yapicam, cunku artik dayanamiyorum. Yemek yememek hic sorun degil ama tatlisiz duramiyorum. Insallah caniniz cekmez 😔
Ya da bundan sonra 1 porsiyon tatli yazim ya oyle daha iyi olcak.

Back