2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Ara ogun:
1 buyuk kase icinde 3 adet biskuvi olan ev yapimi cikolata sos.

Kizlar ben gunde 1 ogunluk kacamak yapicam, cunku artik dayanamiyorum. Yemek yememek hic sorun degil ama tatlisiz duramiyorum. Insallah caniniz cekmez 😔
Ya da bundan sonra 1 porsiyon tatli yazim ya oyle daha iyi olcak.
Aslında saglikli atıştırmalıklar yapabilirsin hem de tatlı ihtiyacinu karşılar.Geceb yaptığım atistirmaligin tarifini yazayım,mükemmel ötesi oldu.

Ceviz,hurma,kabak çekirdeği içini rondadan geçiriyorum,sonra küçük toplar haline getirip eritilmiş bittere batiriyorum.İstege bağlı hindistan cevizi de eklenebilir.

Aslında saglikli atıştırmalıklar yapabilirsin hem de tatlı ihtiyacinu karşılar.Geceb yaptığım atistirmaligin tarifini yazayım,mükemmel ötesi oldu.

Ceviz,hurma,kabak çekirdeği içini rondadan geçiriyorum,sonra küçük toplar haline getirip eritilmiş bittere batiriyorum.İstege bağlı hindistan cevizi de eklenebilir.
Bu tarifi mutlaka yapicam canim. Kesin nefis olmustur. Ben de havuclu topları seviyorum ama o o kadar da sağlıklı değil içinde biskuvi var yine 🙄

Bu tarifi mutlaka yapicam canim. Kesin nefis olmustur. Ben de havuclu topları seviyorum ama o o kadar da sağlıklı değil içinde biskuvi var yine 🙄
Hurma sevmiyorsan gün kurusu kayısı veya incirle de deneyebilirsin.İcine seviyorsan fındık veya fıstık ezmesi bile ekleyebilirsin.Tamamen damak tadına göre yapabilirsin.Tatli krizine iyi geliyor

Ara ogun:
1 buyuk kase icinde 3 adet biskuvi olan ev yapimi cikolata sos.

Kizlar ben gunde 1 ogunluk kacamak yapicam, cunku artik dayanamiyorum. Yemek yememek hic sorun degil ama tatlisiz duramiyorum. Insallah caniniz cekmez 😔
Ya da bundan sonra 1 porsiyon tatli yazim ya oyle daha iyi olcak.
Senin artık az kaldı kuzum acele etmene gerek yok tadını çıkar 🤩 kocam bey neler yiyorrr bilsennn çekmiyor artık canım 😅😅

Öğlen
nohutlu 🥗
Çeyrek dilim 🍞
1 bardak ayran 🥛

Salata olunca yemekten sıkılıyorum çok yiyemiyorum bitiremedim 😂😂

Bir dilim etimek
Çeyrek dilim tam bugday
4 kaşık labne
Roka
Maydonoz
Domates
2 zeytin
1 hindi füme
1 tatlı kaşığı ev salça

Senin artık az kaldı kuzum acele etmene gerek yok tadını çıkar 🤩 kocam bey neler yiyorrr bilsennn çekmiyor artık canım 😅😅

Öğlen
nohutlu 🥗
Çeyrek dilim 🍞
1 bardak ayran 🥛

Salata olunca yemekten sıkılıyorum çok yiyemiyorum bitiremedim 😂😂
Ben de bi bakliyat haşlıyım salata yapıyım. Ben de salatanın uzun uzun yenmesini seviyorum. Cips gibi bitmesi zaman alıyor :)

Akşam :
4 kaşık nohut
Havuc
Marul
Domates
Limonlu bir salata
1 bardak ayran
1 dilim havuçlu ev keki

Salata da tuzu çok kaçırmışım ödem olarak dönmese bari 😏

Akşam:
Büyük bi porsiyon tavuk haşlama
2 dilim buğday ekmeği

Sonra doymadım diye 1 dilim beyaz ekmek, 5 yeşil zeytin, 1 kk peynir

Ara öğün:
Elmalı soda

Evet günü incecik ve küçücük bir havuçlu ev keki ve türk kahvesi ile güne başladım
Günaydınlar ☀️

Evet günü incecik ve küçücük bir havuçlu ev keki ve türk kahvesi ile güne başladım
Günaydınlar ☀️
Günaydın kızlar,
Bgn güne saat 5:30da başladık... Neyse buna da şükür. Daha erken vakitleri de görmüştüm.
Kahvaltım:
1 dilim buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta ve 1 tane de beyazı
4 siyah zeytin
1 kk peynir
1 dilim bisküvili pasta
4 kaşık çikolata sosu

Günaydın kızlar,
Bgn güne saat 5:30da başladık... Neyse buna da şükür. Daha erken vakitleri de görmüştüm.
Kahvaltım:
1 dilim buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta ve 1 tane de beyazı
4 siyah zeytin
1 kk peynir
1 dilim bisküvili pasta
4 kaşık çikolata sosu
Ay kuzu sen de bedensin biz de 5.00 5.30 😳😳

Sabah diyeti ihmal ettim azıcık ama bu saat oldu daha kahvaltıyla duruyorum yiyesim de yok hiç atlarım belki de öğle yemeğini

X