2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

masal3487 masal3487 hoşgeldinnn 🤩 diyetler bozuldu, ramazan geldi,bebekler hareketlendi derken pek aktif olamadık 😅 ama ben de yeniden başlıyorum verdiğim azıcık kiloyu da fazlasıyla geri aldım. 5 gün oldu ben de başlayalı koş katıl sen de 🤗

İnşallah bizde bebislerimizin doğum gününe kadar istediğimiz kiloya ineriz 💪🤗
İnşallahhh 🙏🏻🤗
İlk sayfaya bakınca en kilolu benmişim 😬🙈
Kaç ile başladığının hiç önemi yok inan ki. Önemli olan istikrarlı olmak az bile versek. Ben kaaaç ay önce niyet ettim kaç kere başladım hep 2-3 kilo verip geri aldım 😅 istikrarlı olabilseydim çoktan istediğim kilodaydım 😅

Amanııın bir 52.8 gördüm sankiii 🤩 azıcık almissindir ya verirsin hemennn

Evet yaa hatta çok kilo vermekten şikayetciler vardı sessizce ağlayarak okudum onları 😅
Azicik aldim, bugun 53.2 kg ciktim. Ama 26 Mayisda 53.6 kg misim. Yani neredeyse 1 ayda hic kilo verememisim. Baya zorlasti kilo vermek. Neyse simdi hedef 50.
Sen de hosgeldin canim, yoktun ne zamandir. Daha dogumgunlerine 2 aydan fazla var. Insan en hizli ilk basladigi zaman veriyor kiloyu. Ben valla ne verdiysem ilk 2 ayda verdim. Oyle dusun motive ol sen de kuzum 😘

Gelsin mi artik before after lar 🙄😂
Ustteki fotoda 7 aylik hamileyim. Alttaki bgn cekildi. Elbise de nasil kullanisli, her kiloya uygun 😂
35C67E4D-93E8-4785-BF49-BBB850E2584F.jpeg
BD783E37-88E7-4C14-BB8B-0ED0207D5B6B.jpeg

Azicik aldim, bugun 53.2 kg ciktim. Ama 26 Mayisda 53.6 kg misim. Yani neredeyse 1 ayda hic kilo verememisim. Baya zorlasti kilo vermek. Neyse simdi hedef 50.
Sen de hosgeldin canim, yoktun ne zamandir. Daha dogumgunlerine 2 aydan fazla var. Insan en hizli ilk basladigi zaman veriyor kiloyu. Ben valla ne verdiysem ilk 2 ayda verdim. Oyle dusun motive ol sen de kuzum 😘
Harikasın kuzucum yaaa tebrik ederim seni süper bir iş çıkardın idolümsün 🤩🤩 yarın tartı günüm ilk haftami bitirdim bakalım ne çıkacak 😅
Ustteki fotoda 7 aylik hamileyim. Alttaki bgn cekildi. Elbise de nasil kullanisli, her kiloya uygun 😂
Eki Görüntüle 2855529 Eki Görüntüle 2855530
Wooowwwww o nasıl bir before after 🧿🧿🧿 Efsaneeee fıstık 🥜 olmuşsun 🥰

Harikasın kuzucum yaaa tebrik ederim seni süper bir iş çıkardın idolümsün 🤩🤩 yarın tartı günüm ilk haftami bitirdim bakalım ne çıkacak 😅

Wooowwwww o nasıl bir before after 🧿🧿🧿 Efsaneeee fıstık 🥜 olmuşsun 🥰
Bak 1 ay dişini sık nasıl hızlı zayıflayacaksın. Zaten insan 1 aydaki değişimi görünce, hem de vücut yeni yemek düzenine alışınca diyet daha da kolaylaşacak.
Çok tşk ederim bebeğim, sen her halinle fıstıksın zaten 😘

Eki Görüntüle 2855529 Eki Görüntüle 2855530
Vaaoovvvvv muhteşem resmen elbise modelliymiş aasadadda 😅

bu arada Tracer Tracer kesinlikle White Mocha White Mocha ya katılıyorum ilk 2 ay en güzel veriliyor bende ilk 2 ay neredeyse 10 kilo verdm biliyorsun, Nisan Mayıs biraz çöp oldu ama neyse üstüne kilo koymadım...
şimdi tekrar başlama zamanı

68.5 ile haftayı açıyorum 🤩

Vaaoovvvvv muhteşem resmen elbise modelliymiş aasadadda 😅

bu arada Tracer Tracer kesinlikle White Mocha White Mocha ya katılıyorum ilk 2 ay en güzel veriliyor bende ilk 2 ay neredeyse 10 kilo verdm biliyorsun, Nisan Mayıs biraz çöp oldu ama neyse üstüne kilo koymadım...
şimdi tekrar başlama zamanı

68.5 ile haftayı açıyorum 🤩
Aynen ilk aylar daha çok emdikleri için kilo vermekte daha kolaydı.Senin kilonda çok değilmiş hedefin kaç?
1 türk kahvesi 1 yumurtanın sadece beyazı - bilin bakalım sarısını kim yedi 😅

3 züber top ve filtre kahve ☕
Hahaha bizde de öyle,artık yumurtanın beyazıyla yetiniyorum 🤣 minnak gömüyor sarışını😬

X