2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Bizim de yok canım. Şu yasaklarda, pandemi koşullarında zaten gözüm arkada kalmadan kime bırakayım? İyice bana bağımlı oldu. Sallamıyor beni gibi görünse de tuvalete gitsem bile kapıda ağlıyor çocuk.

Kışlıkları dert etme canımız sağolsun. Bizim de kalkacak. Bayramda yapmak planımız. Ramazan da ne eşimi ne kendimi yormak istemiyorum.

Çamaşır bitmiyor, ütü zaten yapılmıyor. Eşime ütü istemeyen cins gömlek aldım o derece...

Yemeyen çocuk zor tabi yiyen de zor sabahtan bir çeşit çorba, bir çeşit yemek yaptım yaptım değilse kız bacağımdan ayrılmıyor.

İkide bir de düşüyor. Otururken de düşer kafayı vurur mu bir çocuk vuruyor. Şükür Allah sağlık versin zaman geçiyor. Geçen sene bu zamanlar karnımızdaydı, şimdi nerelere tırmanıyor.

Aynı ya en son geçen yıl Şubat ayında gitmistim kuaföre bu gidisle daha bir sure gidemeyeceğiz gibi. Benim esimde hep iste oluyor o beni yoruyor. Ama en cok dedigin gibi geceleri zorluyor. Cnku surekli benim olmami istiyor. ama dun gece babasi gitti. Aglamasi kesilmeyince ben gittim beni gordu annee dedi zaten diyordu da bilerek söylediğini dusunmemistim. Onu duyunca olsun ben bakarm yorgun degilim moduna girdim

Hepsinin huyu farkli iste. Saglikli olsunlar da Bu arada bizim de heryerimiz mor. Yanagi bile mosmor. Scarface modundayiz. Gozunde de tirnak izleri. Surekli dusuyor.

Hahahah ay kendime güldüm yaa, bayramda bitti hiç sesleri çıkmıyor dur dedim kızlaaar hadi nerdesiniz aynen devam diyeyim dedim aaa burda kan savaş gözyaşı...

Kışlıklar falan asla takma kız bende sürekli topla çıkar topla çıkar yapıyorum
Ütü asla bitmiyor annem izindeydi bir gün geliyor bir gün gelmiyor 1 den 6 ya kdr duruyordu şimdi ne yapacağım işe başlayınca bilmem ...

Kayınvalidem var yine sağolsun işe gitmediği zamanlarda alır 1 saat falanda inanın bakan olsa da iş bitmiyor
Ütüsü, süpürmesi, yemeği, ek gıdası

Ada da sürekli kucakta ya da asılma modunda...
Saat kaç oldu mesela hala kucağımda
Bu günlerde geçici diyip kendimi sakinleştirip gerçekten sakin kalmaya çalışıyorum...

Ne bileyim kucağınızda uyurken, müzik dinleyin sakin sizi de sakinleştirir belki

böyle konuşuyorum ama az önce de delirdim 1.5 saattir kucağımda olunca artık temel ihtiyaçlar cinlerimi tepeme getirdi...

Ama hep böyle değil kuzum elbet bu günlerde geçecek

düşünürken bile gözlerim doluyor.
' ne çabuk büyüdün kızım ' dicem

annemle bana bakıyorum da, o hep yanında olayım istiyor bende hep onun dizinin dibinde...
anne olunca anne olunca anlarsın derlerdi, anladığımı düşünmüyorum halen ama annemle bağımın kuvvetlendiği kesin ...
ayyy duygusala bağladım çooook ...

Kilo işlerini konuşurz artık son 2 ay kaldı ya doğum günlerine

Kışlıklar halloldu şükür, ama bahar temizliği istediğim ayarda değil. Nasıl olsun ki.... Son gün birimizi rehin aldı kız. Tek kişi devam ettik.

Diyete başlamam lazım kilo almış durumdayım ben 76 kiloyu buldum geri. Ama oruç-emzirme beni çok yıprattı sistit de oldum baya ağrım vardı. Neyse sağlık olsun hallederiz.

Grubun yüz karası olarak bildiriyorum ki 69.5 kilo olarak başladığım yolda 71 kilo olarak devam ediyorum tek başıma beceremedim kızlar ya. Ya çok az yedim, ya çok fazla. Ayarı tutturamadım. O yüzden diyetisyene başladım baktım olmuyor. Hayırlısı diyorum Yalnız bebe çok zorluyor. Sürekli emekleme, ayağa kalkma derdinde peşinden ayrılamıyoruz. Artık aileden de yardım almıyorum okul, bebe, ev derken yemek yemeye bile fırsatım olmuyor. Bakalım ne olacak bundan sonra

Verirsin canım, bak benim gitti bayagı sonra da diyetisyen beslenme disiplini oturuyor hem ya geliyor daha hareketlilik çabucal gider
Bende geçen hafta tekrar başladım diyete ramazanda o kdr pideye rağmen almadım şükür ki bir de ufak bir tatil kaçamağı tatilden + 1.2 kilo ile gelmiştim gitti şimdi tekrar devam

Aynen kuzum bir de sıcaklar geldi kilo hiç çekilmiyor gerçekten

Selam kızlar,ne güzel kilolar vermişsiniz,ben al ver al ver yapa yapa 74.5 kiloda kaldım ağustosa kadar on kilo vermek istiyorum en acilinden,malum bir yaşına girecek miniklerimiz,fotogram albümü tarzı bir şeyler planlıyorum.Onun içinde zayıflamam farz oldu

Aramıza hoşgeldin ağustos başına kadar 10 hafta var ve haftada 1 kilo versen 10 yapar
Benim de hedefim 8 kilo hiç bırakmamak lazım ama bu ara biraz motivasyon problemim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…