- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Benim de yediklerim arasında güllaç vardı, ve yediğim en masum şey güllaçtı.Ben de bugün dünyaları yedim. Evde güllaç yaptık...
Selam kizlar. Eskiden her gun girerdim yazardim. Sonra girip okumaya basladim yazamaz oldum. Simdi foruma bile giremiyorum. Herkes iyidir insallah. Ben de diyet yok ama kilo veriyorum cok perisanim. Alin e 5 dk bakacak kimse bile yok. Uykularimiz duzensiz. Yemek desen zaten yemiyor. Bu sabah degisiklik olsun die ona da yulaf muz ceviz yaptim 1 kasik yiyor kufreder gibi suratima bakiyor ve asla agzini acmiyor. Benm varya belim ayaklrim sirtim bacaklarim heryerim agriyor. 30 bin bakimina girmem lazm. Surekli ah oram ah buram modundayim. Çamaşıri utusu temizligi hic bitmiyor evin. Yazliklari cikartamadm gunlerdir heryer kazak heryer mont.
Aynı ya en son geçen yıl Şubat ayında gitmistim kuaföreBu arada benim de çok acil 30 bin bakımına ihtiyacım var. Pandemi başladığından beri daha hiç kuaföre gitmedim. Saçlarımın cildimin ve diğer yerlerimin bakıma ihtiyacı var. Kendim için yaptığım tek şey peeling yapıp nemlendirici sürmek sabahları.
Hepsinin huyu farkli iste. Saglikli olsunlar daBizim de yok canım. Şu yasaklarda, pandemi koşullarında zaten gözüm arkada kalmadan kime bırakayım? İyice bana bağımlı oldu. Sallamıyor beni gibi görünse de tuvalete gitsem bile kapıda ağlıyor çocuk.
Kışlıkları dert etme canımız sağolsun. Bizim de kalkacak. Bayramda yapmak planımız. Ramazan da ne eşimi ne kendimi yormak istemiyorum.
Çamaşır bitmiyor, ütü zaten yapılmıyor. Eşime ütü istemeyen cins gömlek aldım o derece...
Yemeyen çocuk zor tabi yiyen de zor sabahtan bir çeşit çorba, bir çeşit yemek yaptım yaptım değilse kız bacağımdan ayrılmıyor.
İkide bir de düşüyor. Otururken de düşer kafayı vurur mu bir çocuk vuruyor. Şükür Allah sağlık versin zaman geçiyor. Geçen sene bu zamanlar karnımızdaydı, şimdi nerelere tırmanıyor.
tabi ben de aynıyım artık başladım yani dün itibari ile dünde anneme sözüm vrdı 3 parça börek yedim daha artık bitti..
Verirsin canım, bak benim gitti bayagı sonra da diyetisyen beslenme disiplini oturuyor hem ya geliyor daha hareketlilik çabucal giderGrubun yüz karası olarak bildiriyorum ki 69.5 kilo olarak başladığım yolda 71 kilo olarak devam ediyorumtek başıma beceremedim kızlar ya. Ya çok az yedim, ya çok fazla. Ayarı tutturamadım. O yüzden diyetisyene başladım baktım olmuyor. Hayırlısı diyorum Yalnız bebe çok zorluyor. Sürekli emekleme, ayağa kalkma derdinde peşinden ayrılamıyoruz. Artık aileden de yardım almıyorum okul, bebe, ev derken yemek yemeye bile fırsatım olmuyor. Bakalım ne olacak bundan sonra
Aynen kuzum bir de sıcaklar geldi kilo hiç çekilmiyor gerçektenVerirsin canım, bak benim gitti bayagı sonra da diyetisyen beslenme disiplini oturuyor hem ya geliyor daha hareketlilik çabucal gider
Bende geçen hafta tekrar başladım diyeteramazanda o kdr pideye rağmen almadım şükür ki bir de ufak bir tatil kaçamağı tatilden + 1.2 kilo ile gelmiştim gitti şimdi tekrar devam
Aynen öyle semiz semizAynen kuzum bir de sıcaklar geldi kilo hiç çekilmiyor gerçekten
Oooo süpersinnnAynen öyle semiz semizgeçen 67.6 yı gördüm çok duyguluyum
Haydiiii gelOooo süpersinnn68.9la arkadan geliyorum ben de
Aramıza hoşgeldinSelam kızlar,ne güzel kilolar vermişsiniz,ben al ver al ver yapa yapa 74.5 kiloda kaldımağustosa kadar on kilo vermek istiyorum en acilinden,malum bir yaşına girecek miniklerimiz,fotogram albümü tarzı bir şeyler planlıyorum.Onun içinde zayıflamam farz oldu
Burasi çok aktif değil sanki,gerçi bizim bebeler iyice hareketlendi,vakitte kalmiyordur girmeyeAramıza hoşgeldinağustos başına kadar 10 hafta var ve haftada 1 kilo versen 10 yapar
Benim de hedefim 8 kilo hiç bırakmamak lazım ama bu ara biraz motivasyon problemim var