- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 28
İnşallah canımHadi bakalım hayırlı haberlerle geliriz inşlh
Kese ortalama 20 mm olduğunda yolk sac gözükmeye başlar, bebek oluşur o yüzden sordum canım. (Alete göre değişkenlik gösterebiliyor tabi) Günde ortalama 1 mm büyüyor kesemizOnu söylemedi, ölçtü ama haftana göre yolunda her şey dedi. Gelecek hafta bebeği ve kalp atılını görünce testler isteyeceğini söyledi
Kese boyutu ultrasonda yazıyor işaretliyor ya doktor harf yazar yanında benimkinde gs yazıyor köşede yada üstte oluyor genelde yazılar .Bizimki GS7.78mm yazıyor .Onu söylemedi, ölçtü ama haftana göre yolunda her şey dedi. Gelecek hafta bebeği ve kalp atılını görünce testler isteyeceğini söyledi
Benim de 5+4. Yarın kontrolüm var ama keseyi görmek için tabi kalp atışını duyar mıyım bilmiyorum ama o kadar ümitlenmiyim yine deYa bana kalsa hergün giderimnormalde yarın bende erken olduğunu düşündüğüm için cumaya ertelemek istedim ondan sormak istedim size cuma zaten 5+5 olucak
Hangi doktora gidiyorsunuz ben de antepdeymGaziantep muayene 100 tahlil için 70 lira verdik doktorum da harika
Baktım canım 1.29 cm yazıyor, 13 mm desek cumartesi gittiğimde 19 mm olur bir ihtimal gözükür o zamanKese ortalama 20 mm olduğunda yolk sac gözükmeye başlar, bebek oluşur o yüzden sordum canım. (Alete göre değişkenlik gösterebiliyor tabi) Günde ortalama 1 mm büyüyor kesemizOradan pay biçersin belki diyecektim☺
Hadi bakalım canım bende merak ettimBaktım canım 1.29 cm yazıyor, 13 mm desek cumartesi gittiğimde 19 mm olur bir ihtimal gözükür o zamanbilgi için teşekkürler
Cumartesi gidecektim keseyi görmeye bugün dayanamadım nöbetçi kadın doğuma gittimHadi bakalım canım bende merak ettim☺
Gerçi cmartesiye daha varmış
Ben de düztepe hastanesi sema İyiköşker sadece bir kere gittim ve yarın gidecem memnun kaldım şu an için, antepli değilim kimseyi de tanımadığım için merak ettim siz memnunsunuz herhalde
Ee ne dedi doktor göründümü kese canımCumartesi gidecektim keseyi görmeye bugün dayanamadım nöbetçi kadın doğuma gittim
Canım ilk çocukların arasında kaç yaş var benim 2. Bebek ve o kadar korkuyorum ki doğumdan büyütmekten ve uykusuzluktanKizlar kacinci gebeliginiz benim 2 oglum var bu supriz oldu 3. Bebis olucak
4 yas var. Zorlugu hic olmadi buyuk oglum okula gidoyordu digeride masallah o zamanlar usluydu ama buyudukce huysuz yaramaz bir cocuk oldu. Bende simdi 3. Bebisden korkuyorumCanım ilk çocukların arasında kaç yaş var benim 2. Bebek ve o kadar korkuyorum ki doğumdan büyütmekten ve uykusuzluktan
Allah yardımcımız olsun benim oğlum 2 yaşında olacak bu bebiş doğduğunda ve ölüyorum korkudan Rabbim kolaylığını versin hepimize inşallah4 yas var. Zorlugu hic olmadi buyuk oglum okula gidoyordu digeride masallah o zamanlar usluydu ama buyudukce huysuz yaramaz bir cocuk oldu. Bende simdi 3. Bebisden korkuyorum