2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Onu söylemedi, ölçtü ama haftana göre yolunda her şey dedi. Gelecek hafta bebeği ve kalp atılını görünce testler isteyeceğini söyledi
Kese ortalama 20 mm olduğunda yolk sac gözükmeye başlar, bebek oluşur o yüzden sordum canım. (Alete göre değişkenlik gösterebiliyor tabi) Günde ortalama 1 mm büyüyor kesemiz Oradan pay biçersin belki diyecektim

Onu söylemedi, ölçtü ama haftana göre yolunda her şey dedi. Gelecek hafta bebeği ve kalp atılını görünce testler isteyeceğini söyledi
Kese boyutu ultrasonda yazıyor işaretliyor ya doktor harf yazar yanında benimkinde gs yazıyor köşede yada üstte oluyor genelde yazılar .Bizimki GS7.78mm yazıyor .

Ya bana kalsa hergün giderim normalde yarın bende erken olduğunu düşündüğüm için cumaya ertelemek istedim ondan sormak istedim size cuma zaten 5+5 olucak
Benim de 5+4. Yarın kontrolüm var ama keseyi görmek için tabi kalp atışını duyar mıyım bilmiyorum ama o kadar ümitlenmiyim yine de

Baktım canım 1.29 cm yazıyor, 13 mm desek cumartesi gittiğimde 19 mm olur bir ihtimal gözükür o zaman bilgi için teşekkürler

S Sinebend ben aşırı memnun kaldım zaten arkadaşımın doktoru kesinlikle değiştirmek istersen tavsiye ederim. Pazartesi telefon ile ara beni ablam dedi aşırı sıcak kanlı ne zaman istersen ara dedi zaten pazartesi tahliller için arıcam gel bakalım deyip 100 lira alabilirdi ama telefon ile halledecek.

iilay canım başlangıç kilom 60,5 idi yanlışlıkla 61,5 yazmışsın
Müsait zamanda düzeltirsin

Canım ilk çocukların arasında kaç yaş var benim 2. Bebek ve o kadar korkuyorum ki doğumdan büyütmekten ve uykusuzluktan
4 yas var. Zorlugu hic olmadi buyuk oglum okula gidoyordu digeride masallah o zamanlar usluydu ama buyudukce huysuz yaramaz bir cocuk oldu. Bende simdi 3. Bebisden korkuyorum

4 yas var. Zorlugu hic olmadi buyuk oglum okula gidoyordu digeride masallah o zamanlar usluydu ama buyudukce huysuz yaramaz bir cocuk oldu. Bende simdi 3. Bebisden korkuyorum
Allah yardımcımız olsun benim oğlum 2 yaşında olacak bu bebiş doğduğunda ve ölüyorum korkudan Rabbim kolaylığını versin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…